Vyhledávání
Metr na masaře
29.5.2006 | Pytel | 8.454 zobrazení | 99 odpovědí
Měl bych takovej dotaz ? Byly by jste pro kdyby se zavedl takzvanej poplatek za ponechaní centimetru ryby třeba cm kapra by stal 1 korunu atd.. Že by se na konci roku když se jde odevzdat povolenka sečetli centimetry vytáhla peněženka a zaplatily pěkně cm . Svaz by měl peníze na ryby a masaři by si už rozmysleli jestli bude mít napsáno 30 nebo 40 ryb za sezónu.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 30. května 2006 v 9:28 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Kua, na rychlo píšu jak tatar!
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 9:24 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Pytel: Tkus se podívat i na Ty ostatní body, jesetera klidně vynech.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 8:34 ® Pytel
-
BoBo : o tom PO ti to zjistím až příjdu ze zkoušky ze školy.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 8:32 ® hajan reakce na …
-
Pytel: Ty rybí přechody nevím, nevím, ale to asi nebude věc ČRS. Spíš Povodí daného toku.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 8:25 ® Pytel
-
Mr Cement : Tady nejde o jesetera to jsem vzal jako příklad.mohli byse s těch peněz vybudovat rybí přechody atd.. atd..
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 8:18 ® Pytel
-
hajan : Nedostal
Ted už na to dlabu ale bavím se tím
BoBO: Proč sem lezu abych se mohl trumfovat s takovým … jako ty
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 8:13 ® hajan reakce na …
-
Bobo: nechci se vám míchat do tak příjemné debaty, ale nedostal už Pytlík dost?
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 8:04 ® BoBo-Falknow
-
Pytel: Tak teď jsi mne svou otázkou a reakcí na MRKu fakt dostal:
„Pytel – ® Út 30.5.2006 6:05:50 Bosanec : Ne jde o to vědět jestli tady chodí jiní lidé lepší než na chytej , kteří napíšou svůj názor a ne hned někoho urážet.“
Sorry, ale když Ti nejsme „dost dobří“, tak co sem lezeš?
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 7:57 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Pytel:
- V tom případě ani nevíš co píšeš (ne že by mne to překvapovalo) – „P.s. K tomu srovnávaní inteligence je takové přísloví nikdy se neporovnávej ještě s větším blbcem … “
2)
- Máš vůbec tušení kolik stojí profesionální RS?! Zřejmě o mzdových a souvisejících nákladech nic nevíš. Těch pár lidí by nic neřešilo.
- PO se nasazuje málo? Myslíš? Schválně nahoď konkrétní čísla, která Tě k tomu vedou.
- Nevím proč bych měl sponzorovat mládež.
- Jeseter! Tak to je opravdu bomba!
- Úterý 30. května 2006 v 7:50 ® reakce na …
-
Pytel: prosiiiiiiiim jen ne jeseter !!!! Nebo jsme se jiz vsichni zblaznili a slozime se na nasadu zraloka ci kosatky?
reagovat)))
- Úterý 30. května 2006 v 7:01 ® Pytel
-
BoBo-Falkonow :
- Nikdo tě ničím nenazývá a mezi řádky už vůbec ne.
2)Tady tohle jsi napsal na moji teorii a tímhle jsi ji spláchnul do žumpy tak já ti na to odpovím.(tvoje odpověď : A co by jako podle Tebe svaz dělal s penězma které by vybral? Málokdo by odnesl rybu, tudíž ryb by bylo dost a peněz na ryby ještě víc
)
- s peněz by se mohla zaplatit profesionální RS
- mohl by se více vysazovat PO protože by bylo více peněz tudíž více násady
- peníze by se mohli rozdělit mládeži třeba na závody a nebo na RT ( je smutné že děcka hažou s prutami které prošli 2 generacemi )
- mohli by se vysazovat jiné atraktivní ryby jako jeseter atd..
a můžu jmenovat dál a dál
- Úterý 30. května 2006 v 6:51 ® Pytel
-
Kulin: To to téma mělo mít za cíl vymyslet nějaký metr na Masaře a chtěl jsem ať se napíše názor na něco nebo vymysli něco jiného.A ne že tady každej mně bude urážet když ani nevím o čem se tady bavíme sám jsi psal že jsi to nečetl.Tak se nad sebou prosím zamysli.V práci při řešení problému taky každého nazýváš že je mentální zaostalec?
reagovat - Pondělí 29. května 2006 ve 23:40 ® kulin
-
Celý to číst nebudu,ale pochybuju o mentálním zdraví zadavatele tématu.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 ve 23:24 ® BoBo-Falknow
-
Brouk Pytlík:
- Nenazývej mne prosím svými jmény – a to ani mezi řádky, na to prostě nemáš.
- Pokud jsem napsal nějakou kravinu, tak mi prosím napiš jakou. Položil jsem Ti poměrně triviální otázku, která spláchla celou Tvou teorii do žumpy. Pokud si myslíš že ne, tak zkus rozumně odpovědět.
- Pondělí 29. května 2006 ve 22:17 ® Majkl76
-
Já bych to řešil trošinku jinak. U nás v organizaci máme pevně stanovený počet ryb, které si můžeme v tom daném roce odnést od vody tj. 20 ušletilých ryb/rok + 5 dravců /štika a candát/ Každý rybář se musí vejít do tohoto limitu, kdo ho chce překročit musí si pořídit novou povolenku a jede na novo. Chtěl bych vidět rybáře který sní 500kg ryb za rok ani prase by to nesežralo. Styděl bych se odevzdat takovou povolenku. Ten kdo rybaří pro kšeft a ryby prodává, tomu bych vystavil doživotní zákaz rybolovu. Nemám nic proti tomu odnést si od vody rybu a sníst ji ale všeho s rozumem.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 ve 22:06 ® Majkl76
- reagovat
- Pondělí 29. května 2006 ve 20:44 ® Bobson
-
rarach- souhlasím s tebou.Toto téma je totální Nesmysl.Ani nebudu nic víc k tomu psát.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 19:13 ® hagrif
-
No to je sice pěkný ale já si myslím, že mnoho masařů by to vyřešilo tak, že by si ulovené ryby prostě nepsali a nepomohli by tím ani rybářům ale ani rybám. A revíry by tím pádem byli dříve či později vydrancovány. ( nápad to byl pěkný)
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 18:18 ® Mirek reakce na …
-
Pytel: Člověče synku, kde studuješ?
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:54 ® pif
-
pytle.čoveče,tos mě dostal.ty dvě dvanáctky by mě bodli.bohužel,byl jsem tři hodiny na kontrole u vody,aby takový,jako ty,měli co chytat!!!!ano,dělám si z tohoto tématu srandu,ale co jinýho se s takový kraviny dá dělat?představ si 10 ha rybník.jak bys to chtěl uhlídat?co dest metrů,to porybné?Kromě vyjímek je RS dobrovolná činnost.Vykonáváme to ve svým volnu,naůkor rodiny,volnýho času a mlácení prázdné slámy.ale aspoň něco děláme.Nezáleží na věku,blbci jsou v devadesáti(kéž bych byl devadesátiletej blbec) a i ve dvaceti.Takže nevymýšlej nereálný hovadiny z roviny teorie a udělej sám něco pro lepší rybolov.třeba čisti břehy,přihlas se do RS,veď děcka…ale dělej něco.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:53 ® rarach
-
Pytel: takovou píč…u, jsem už dlouho nečetl, myslíš, že svazy dostávají málo peněz? Naopak!! Myslíš, že s nima dobře hospodaří? Naopak? Kdo si myslíš, že by zaplatil víc, ten co si vezme pár ryb za rok a je za ně rád nebo ten co jich bere hafo a ještě chytračí jak je málo ryb? Samozřejmě zaplatí Ti první víc. Vždy když chceš od skupiny vybrat víc peněz musíš mít nižší daně, to je stará vesta. Řešeni je nechat hospodaření na menších organizacích (jakékoliv báze) Ti dobří se chytnou a ti ostatní zaniknou či budou tou lepší pohlceni, to je zákon trhu. Svaz by měl fungovat pouze jako symbolický zaštiťovatel a jednatel se státem, ale finance mu není radno svěřovat, to už se přece dávno ví. Osobně bych uvítal kdyby jsi se zabalil do pytle a vyhodil do kontejneru, ty komunisto!!
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:53 ® breca reakce na …
-
Pytel: …kdyby byla pořadna kontrola …
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:51 ® Pytel reakce na …
-
breca: Znám ale jen mi ted nedochazí co jsi tím chtěl jako basník řict.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:42 ® breca reakce na …
-
Pytel – Znáš pořekadlo: „Kdyby byly v prd.eli ryby, nemusely by být rybníky!“ ???? ):o))
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:42 ® ywan
-
pytel, ja netvrdím že to tak robím, ak za rok donesiem 5kg tak je to veľa, len vravím že sa to dá riešiť aj takto…už keby som veľmi chcel.A ak žiješ v domienke že niekedy bude poriadna kontrola tak si daj studenú sprchu (bez urážky)
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:40 ® roby reakce na …
-
myslím že by to nevedlo ke kýženému efekt jen by to odradilo ty slušnější rybáře aby zapisovali úlovky a ještě za ně platili
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:37 ® Pytel
-
ywan: ale kdyby byla pořadna kontrola u vody tak jednou na tebe dojde…
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:33 ® ywan
-
tá tiež nemôže byť všade.Chytím kapra, buchnem po hlave poobzerám sa, odnesiem o 10m ďalej do vysokej trávy, chytím ďalšieho urobím to isté…na konci lovu ich natlačím ku rezerve alebo zavolám kamarátovi a je to
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:28 ® Pytel
-
ywan : Dá to taky netvrdím ale kdyby byla profesionalní RS tak by se to aspoň omezilo.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:26 ® ywan
-
Pytel: to si fakt myslíš že by to k niečomu viedlo???ak by som chcel môžem si od vody odniesť aj 150kg rýb a nezapíšem ani jednu.Na konci roka hrdo napíšem NEBOLA ULOVENÁ ŽIADNA RYBA a každý mi môže vyliezť na hrb
reagovat)a nevrav že sa to nedá