Chytej.cz

Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím necteno

25.5.2006 | DEATH | 3.285 zobrazení | 17 odpovědí

Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 31. května 2006 v 16:29 ® Axamith
Axamith

Konečně jsem se dostal ke scaneru, tak přikládám obrázek k někde dole mnou psané radě.

reagovat
foto/forum/2006/th-img548.jpg
Úterý 30. května 2006 v 17:08 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

brace: Končím – chceš k nám strkat lidi do mrazáku, případně se s ostatníma u nás ohřát, začínám mít fakt strach :-D

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 14:25 ® breca reakce na …

BoBo- Já myslel do toho mrazáku? A nacopak jsi myslel ty? ):o))

reagovat
Úterý 30. května 2006 ve 14:20 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

breca: Sakra to ne, já mám rodinu (manželku), já jsem úplně normální :-D

reagovat
Úterý 30. května 2006 v 10:47 ® breca reakce na …

BoBo- při dnešním počasí bych se klidně skočil ohřát!!! ):o))

reagovat
Pondělí 29. května 2006 ve 23:59 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

breca: KUA! Další kdo bydlí u mne v mrazáku – Tomash, Padis, Chosé a teď už i Breca. :-D

reagovat
Pondělí 29. května 2006 v 17:16 ® breca reakce na …

BoBo – ty masaři, určitě máš plnej mrazák ryb a na zmrzlou kukuřici ti nezbývá místo!!! ):o)) Ano i filety se dají použít!!

reagovat
Pondělí 29. května 2006 v 16:56 ® FABi
FABi

Řešení je opravdu jednoduché popsal to tady Axamith, opravdu to funguje, rozebírál jsem takto parkrát feederový prut. Když budou dva kroutit proti sobě, mohou poškodit prut.

reagovat
Pondělí 29. května 2006 v 16:24 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

piskot: Myslíš, že by fungovaly místo zmrzlé kukuřice i zmrzlé filety z potočáků? :-)

reagovat
Pondělí 29. května 2006 v 10:28 ® piskot
piskot

Zkusil bych spodní díl ledovat,třeba zmrzlou kuřicí v sáčku a na horní foukat fénem.Vše tak 10cm od spoje,teplota se přenese a spodek se ztáhne a hořejšek roztáhne.Zatím jsem vše rozdělal v podstatě bez násilí.

reagovat
Sobota 27. května 2006 v 9:29 ® vydra63

Ideální je omotat oba díly škrtidlem z autolékárny a ve dvou proti sobě zabrat.To škrtidlo řádně utáhnout a dál pozor na velké protočení.Teleskopy už jsem takto rozebíral kamarádům častokrát.Neklouže to a jde to.Hodně zdaru

reagovat
Sobota 27. května 2006 v 7:40 ® Axamith
Axamith

Normálně si stoupni na zem ( na strop to nejde ), polož prut za sebe a uchop ho oběma rukama před a za spojkou tak, aby ruce byly z vnější strany nohou. A teď se snaž roztáhnout kolena. Ty budou tlačit na zápěstí a prut tak oddělíš. Vypadá to komplikovaně, ale je to účiné a nestane se ti, že spoj deformuješ jako při spolupráci dvou lidí. sám tuto metodu často používám. Našel jsem to v nějaké knize. Skusím obrázek naskenovat a šoupnout ho sem, ale až v pondělí, páč se o víkendu k netu už nedostanu.

reagovat
Pátek 26. května 2006 ve 22:48 ® Petas
Petas

Aby se to neopakovalo tak stačí namazat svíčkou.

reagovat
Pátek 26. května 2006 v 18:11 ® DEATH

Mno kdybych to náhodou od sebe dostal.. tak co s tim, abych tuhle operaci nemusel dělat příště zas ?

reagovat
Pátek 26. května 2006 v 16:35 ® ywan

nastriekaj tam WD 40, zaves špicou dole, počkaj 4–5 hodín a malo by to ísť, ak nie použi násilie :-))

reagovat
Čtvrtek 25. května 2006 ve 22:47 ® Prutos
Prutos

Chce to dva lidi. Jeden ho chytí za rukojeť a druhý za špici těsně u spojky. A teď už jen tahat… A hlavně při tom tahání neohýbat a nekroutit!

reagovat
Čtvrtek 25. května 2006 ve 22:25 ® DEATH

oddělit samosebou pardon za češtinu :-)

reagovat