Vyhledávání
Jak odělit díly prutu od sebe :D :( ? Prosím
25.5.2006 | DEATH | 3.285 zobrazení | 17 odpovědí
Mno tak jsem minulou rybačku spojil svůj dvojdílnej prut a ejhle už rozebrat nejde.. Nemáte nějakej fígl prosím ? Je to sice kšunt za pár šlupů od Byronu, ale přece jen mám k němu vztah, protože to byl můj první prut. Děkuji všem ! Death
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 31. května 2006 v 16:29 ® Axamith
-
Konečně jsem se dostal ke scaneru, tak přikládám obrázek k někde dole mnou psané radě.
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 17:08 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
brace: Končím – chceš k nám strkat lidi do mrazáku, případně se s ostatníma u nás ohřát, začínám mít fakt strach
reagovat - Úterý 30. května 2006 ve 14:25 ® breca reakce na …
-
BoBo- Já myslel do toho mrazáku? A nacopak jsi myslel ty? ):o))
reagovat - Úterý 30. května 2006 ve 14:20 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
breca: Sakra to ne, já mám rodinu (manželku), já jsem úplně normální
reagovat - Úterý 30. května 2006 v 10:47 ® breca reakce na …
-
BoBo- při dnešním počasí bych se klidně skočil ohřát!!! ):o))
reagovat - Pondělí 29. května 2006 ve 23:59 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
breca: KUA! Další kdo bydlí u mne v mrazáku – Tomash, Padis, Chosé a teď už i Breca.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 17:16 ® breca reakce na …
-
BoBo – ty masaři, určitě máš plnej mrazák ryb a na zmrzlou kukuřici ti nezbývá místo!!! ):o)) Ano i filety se dají použít!!
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 16:56 ® FABi
-
Řešení je opravdu jednoduché popsal to tady Axamith, opravdu to funguje, rozebírál jsem takto parkrát feederový prut. Když budou dva kroutit proti sobě, mohou poškodit prut.
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 16:24 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
piskot: Myslíš, že by fungovaly místo zmrzlé kukuřice i zmrzlé filety z potočáků?
reagovat - Pondělí 29. května 2006 v 10:28 ® piskot
-
Zkusil bych spodní díl ledovat,třeba zmrzlou kuřicí v sáčku a na horní foukat fénem.Vše tak 10cm od spoje,teplota se přenese a spodek se ztáhne a hořejšek roztáhne.Zatím jsem vše rozdělal v podstatě bez násilí.
reagovat - Sobota 27. května 2006 v 9:29 ® vydra63
-
Ideální je omotat oba díly škrtidlem z autolékárny a ve dvou proti sobě zabrat.To škrtidlo řádně utáhnout a dál pozor na velké protočení.Teleskopy už jsem takto rozebíral kamarádům častokrát.Neklouže to a jde to.Hodně zdaru
reagovat - Sobota 27. května 2006 v 7:40 ® Axamith
-
Normálně si stoupni na zem ( na strop to nejde ), polož prut za sebe a uchop ho oběma rukama před a za spojkou tak, aby ruce byly z vnější strany nohou. A teď se snaž roztáhnout kolena. Ty budou tlačit na zápěstí a prut tak oddělíš. Vypadá to komplikovaně, ale je to účiné a nestane se ti, že spoj deformuješ jako při spolupráci dvou lidí. sám tuto metodu často používám. Našel jsem to v nějaké knize. Skusím obrázek naskenovat a šoupnout ho sem, ale až v pondělí, páč se o víkendu k netu už nedostanu.
reagovat - Pátek 26. května 2006 ve 22:48 ® Petas
-
Aby se to neopakovalo tak stačí namazat svíčkou.
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 18:11 ® DEATH
-
Mno kdybych to náhodou od sebe dostal.. tak co s tim, abych tuhle operaci nemusel dělat příště zas ?
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 16:35 ® ywan
-
nastriekaj tam WD 40, zaves špicou dole, počkaj 4–5 hodín a malo by to ísť, ak nie použi násilie
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 ve 22:47 ® Prutos
-
Chce to dva lidi. Jeden ho chytí za rukojeť a druhý za špici těsně u spojky. A teď už jen tahat… A hlavně při tom tahání neohýbat a nekroutit!
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 ve 22:25 ® DEATH
-
oddělit samosebou pardon za češtinu
reagovat