Chytej.cz

Naviják bojová brzda necteno

24.5.2006 | sharkcom | 3.340 zobrazení | 9 odpovědí

Pokukuji po navijáku s bojovou brzdou na feeder. Líbí se mi cormoran Antera Pro-3Ai 35. Jaký je váš názor, nebo jde sehnat za ty peníze něco jinýho? dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 25. května 2006 v 18:58 ® coatnick
coatnick

Na feeder to jde, ale osobne bych si nepatrne priplatil a koupil Ticu a to condora a pokud budes chtit vyuzit pletenku tak Venuse. Ve 2. prodejnach se Venus da sehnat od 1290,–. Anteru mam, 2 mesice jsem s tim pohode vlacel s vlascem(vse UL), ale za jeden den s pletenkou zaclo hucet lozisko. Pak se to nejak nemohlo vyresit (a ja si koupil Venuse) az to slo do Nemec a mam novej. Asi 30× jsem s nim feedraril a jiz se mi zda neco divnyho. Jo ted jsem to zkontrolval s Venusem, zmizel zvuk kdyz hejbnes bojovkou.Muze jit o nahodu..ale muj nazor jsem si musel rict.P.S. )Venus zatim 3/4 roku v plnym zaprahu

reagovat
Středa 24. května 2006 ve 21:59 ® dzandys
dzandys

Shark..:Co takhle Shimano Exage 2500RA? Nechá se teď pořídit za nějakejch 1700,–.Loni jsem ho celou sezonu týral na vláčku a letos ho mám zatím na feedru a zatím no problem.Jak to začne půjde zase vláčet.Nemůžeš od něj teda čekat to co od navijáku za pět litrů(který já osobně teda nemám),ale myslím, že za ty prachy slušný.Jinak jsem si už na bojovku zvykl a bez ní už naviják neberu,ale to je věc zvyku.

reagovat
Středa 24. května 2006 ve 21:22 ® sharkcom
sharkcom

ta tica je samozřejmě super. Nejsem však v situaci, kdy si můžu dovolit utrácet. Zase nekoupím něco jenom proto že je to levný. Nemusí to být ale technická finesa, nicméně musí obstojně sloužit. Tj. poruchovost, činnost brzdy, vůle v ,,normě,,. Možná na něj nakonec dojde. Ale ještě jsem koukal na jaxony. Co jsou zač? Dík

reagovat
Středa 24. května 2006 v 19:36 ® kubas
kubas

feeder-shop.cz

reagovat
Středa 24. května 2006 v 19:32 ® kubas
kubas

sharkcom:víc ti neporadím www.rybarsky-obchod.cz

reagovat
Středa 24. května 2006 v 19:26 ® kubas
kubas

Tica condor GC 3059:4 ložiska,cena:1500Kč Bratranec ho má na feedru už dva roky a je s ním velice spokojenej.

reagovat
foto/forum/2006/th-img533.jpg
Středa 24. května 2006 v 19:21 ® kubas
kubas

sharkcom:ještě jedna důležitá věc kolik seš za to ochotnej dát

reagovat
Středa 24. května 2006 v 18:07 ® skwor
skwor

Koukni se radši na navijáky Tica.

reagovat
Středa 24. května 2006 v 17:48 ® Shrek
Shrek

Anteru neber,osobní zkušenost nemám,ale spousta zkušenejch lidí mi jí vymlouvala,když jsem jí chtěl koupit taky na feeder.

reagovat