Chytej.cz

Sumec - zásobník na sumcový montáže necteno

22.5.2006 | xycht | 7.576 zobrazení | 9 odpovědí

Objevili se na Chytej.cz další kvalitní články o montážích, sezóna se blíží, tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo nemá tip na nějakej pěknej a šikovnej zásobník sumcových návazců. Já to vozil na kusu polystyrenu, ale to neni moc dobrý :-) Díky všem za podněty

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 10. března 2008 v 15:17 @ ??? reakce na …

Mam takovy dotaz: shanim informace o plastazotu, ale mam to na jine ucely nez na rybareni. Nemas nejake informace, kde se da sehnat, jestli se s nim da pracovat v tekutem stavu (resp vylevat do formy) a za kolik se da poridit? Rikas, ze v praci s nim delate, co je to prosimte za firmu? Diky predem, budu vdecny za info.

Zdravi Enjoy

reagovat
Čtvrtek 8. února 2007 ve 14:56 ® regulus
regulus

Používám krabičky co má Velvet (cca 28×18 cm) na veškerou rybařinu, tzn od splávků po woblery. Na velký woblery sumcový krámy a montáže mám stejnou, ale skoro dvojnásobně větší (cca 36×22 cm). Na různý montáže, návazce, lanka apod. používám takový jakoby vidličky, nevím jak bych to popsal, viz foto, stojí to pár peněz a vyrábí to Lovy nebo Sema, teda, aspoň myslím. Dá se to různě vylepšit. Pokud potřebuju něco co má bejt měkčí, dal se do toho zapíchnout háček, drželo to tvar a nedrolilo se to, používám tu růžovou hmotu, je to něco mezi molitanem a polyuretanem, jenže je to nějaký pěnový PVC či co, netuším jak se to jmenuje, používá se to jako dilatace pro přístroje v papírových krabicích, taky viz foto.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1725.jpg
Čtvrtek 8. února 2007 ve 13:43 ® Kosák
Kosák

A co takhle na feederarsky navazce??? To ma nekdo nejakou radu???

reagovat
Čtvrtek 8. února 2007 ve 12:05 @ ??? reakce na …

Zaujal mě příspěvěk o plastazotu, scháním z tohoto materiálu desky o výšce 30mm. Pokud někdo budete vědět o výrobci prosím ozvěte se mi.Moc děkuji, spěchá to. Eliška – zlyvitr@seznam.cz

reagovat
Čtvrtek 25. května 2006 ve 23:10 ® xycht reakce na …

Taky děkuju za tip, vypadá to velice úhledně :-)

reagovat
Čtvrtek 25. května 2006 ve 23:09 ® xycht reakce na …

Díky, popřemýšlím o tom :-)

reagovat
Středa 24. května 2006 ve 13:08 @ Velvet

Já to řeším do krabičky a nic se nemotá pokuď to máš v bužírce.

reagovat
foto/forum/2006/th-img532.jpg
Úterý 23. května 2006 v 16:19 ® donny reakce na …
donny

Existuje,polystyren se drolí a nic nevydrží. U nás ve firmě děláme speciální obalové materiály a tak si takové věci vyrábím z polyuretanové pěny plastazote. Dělám si z toho i platíčka do kufrů na woblery a rotačky.Pak mi v tom na vycházce k vodě nic nechrastí.Když si pošleš nákres jak by to mělo vypadat a rozměry,tak ti to nechám vyrobit.

reagovat
Pondělí 22. května 2006 ve 22:49 ® xycht

Existuje vůbec někoho takovýho? :-)

reagovat