Chytej.cz

jednoduchý recept na boilies necteno

21.5.2006 | ulrisak2 | 13.990 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den, prosím poradte mi nějaký jednoduchý a hlavně levný recept na boilies, zkoušel jsem neco upatlat sam, ale neni to ono, dekuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:18 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

hele já ho vytáhnul před lovem 2 dny předem

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:13 ® inspo reakce na …

No tak boilie je samo o sobě dost tvrdý a asi taky není vhodné ho vytáhnout z mrazáku půl hodky před lovem.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:04 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Já to zkoušel zmrazit a bylo tvrdý jak nevim co.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:59 ® inspo reakce na …

Já sice nejsem kaprař, ale tak proč se teda prodává zmražené boilie? :-)

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:55 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

mckvak8: Jenomže boilies neroztaje.

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:43 ® ART reakce na …
ART

jak.novi : strčíš do mrazáku maso ztvrdne, strčíš do mrazáku boilie ztvdne. Vyndáš z mrazaku maso roztaje, vyndáš z mrazaáku boilie roztaje. Je to jednoducha rovnice, hlavou přemejšlim

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:30 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

mckvak8: Přemejšlej hlavou. Ty si boilies snad nikdy neměl doma co. Když ho strčíš do mrazáku tak strvdne. :-)

reagovat
Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:24 ® ART reakce na …
ART

Já bych ho strčil do mrazáku, ale ozkoušený to nemám

reagovat
Sobota 1. listopadu 2008 v 19:30 ® sidonius
sidonius

čau chci se zeptat co dělate s boiliesem(vy­robeným nebo koupenym)pres zimu nebo po otevření třeba 3–4 měsíce aby neztvrdlo? díky

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 18:57 ® 

hlavne v jiznich cechach,tady jsou pro me kaprici zaklety asi:-D ..Ale to prijde..Ale urcite nejsem kaprar kterej ma trofejni ulovky,jen zkousim;-)

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 18:55 ® 

Nevim jestli to je zrovna boilies,ale zacatek jsem trochu zavahal a napsal jsem to tam,je to jednoduchy a celkem ucinny chytil jsem na to dost kapru… www.chytej.cz

a ted zkousim novou vec jednoduchy

mnozstvi neres podle toho jaky to chces tak to udelas davam priblizny mnozstvi hruba mouka 70g hladka mouka 30g strouhanka 100g prasek na halusky 100g

• nekdy pridavam normalni srot

jen trochou aby se to nerozpadalo

vejce a potom dle toho jakou chces mit prichut…jen rozmicham i s pridanymi sajrajty:) a necham aby se rozpustil ten napr.cukr.. napriklad

• vanilkovy kulicky

do rozmichanych vajec pridam vanilkovy cukr,vanilkove potravinarske aroma jen malo,a potravinarske barvivo zlute

• sypka smes
  • skoricovy kulicky

do rozmichanych vajec pridam skoricovy cukr-ja do toho davam i sardelovy olej

• sypka smes

rozmichanou sypkou smes i s vajicky se sajrajty smicham a a udelam testo,udelam kulicky a pak nechavam ve varici vode cca 2minuty a pak necham jeden den v klidu nekde vysusit trochu…Nestoji to moc a hlavne muzes si udelat dle sebe co chces.Myslim si ze v tomhle se meze nekladou.. Je to jen muj napad kterej delam a pokud se nekomu nelibi verim ze ma nekdo urcite lepsi..

reagovat
Pátek 31. října 2008 v 8:45 ® JiraCZ

normálně uděláš kuličky a dáš je do vařící vody…až začnou vyplavávat na hladinu tak je vyndáš a usuíš

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:31 ® Jícha Václav
Jícha Václav

zkus tohle www.lovkapra.com . Jednoduchý a hlavně chytá.

reagovat
Čtvrtek 30. října 2008 ve 20:11 ® cudinek reakce na …

A to se neda uvarit ?? Ja bych si ho radsi uvaril… Diky za odpoved.

reagovat
Neděle 21. května 2006 v 18:26 ® ART reakce na …
ART

no sušim nebo je dam na promaštěnej plech do trouby na 140 stupňů tak na 3 hodiny ale je tvdší a musíš ho čas od čausu promíchat(převalit)

reagovat
Neděle 21. května 2006 v 18:20 ® ulrisak2 reakce na …
ulrisak2

dik moc, jeste jedna otazka: Co se zhotovenym testem?Nadelam kulicky a ty se pak susi?

reagovat
Neděle 21. května 2006 v 18:13 ® ART
ART

skus tohle 300g pšeničné krupice 150g sojové mouky 100g kukuřičné mouky 6 až 8 vajec barvivo (stačí potravinářský)a příchuť podle libosti(seženeš v ryb. potřebách)

reagovat