Vyhledávání
jednoduchý recept na boilies
21.5.2006 | ulrisak2 | 13.990 zobrazení | 17 odpovědí
Dobrý den, prosím poradte mi nějaký jednoduchý a hlavně levný recept na boilies, zkoušel jsem neco upatlat sam, ale neni to ono, dekuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:18 ® Jak.novi reakce na …
-
hele já ho vytáhnul před lovem 2 dny předem
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:13 ® inspo reakce na …
-
No tak boilie je samo o sobě dost tvrdý a asi taky není vhodné ho vytáhnout z mrazáku půl hodky před lovem.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 13:04 ® Jak.novi reakce na …
-
Já to zkoušel zmrazit a bylo tvrdý jak nevim co.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:59 ® inspo reakce na …
-
Já sice nejsem kaprař, ale tak proč se teda prodává zmražené boilie?
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:55 ® Jak.novi reakce na …
-
mckvak8: Jenomže boilies neroztaje.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:43 ® ART reakce na …
-
jak.novi : strčíš do mrazáku maso ztvrdne, strčíš do mrazáku boilie ztvdne. Vyndáš z mrazaku maso roztaje, vyndáš z mrazaáku boilie roztaje. Je to jednoducha rovnice, hlavou přemejšlim
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:30 ® Jak.novi reakce na …
-
mckvak8: Přemejšlej hlavou. Ty si boilies snad nikdy neměl doma co. Když ho strčíš do mrazáku tak strvdne.
reagovat - Neděle 2. listopadu 2008 ve 12:24 ® ART reakce na …
-
Já bych ho strčil do mrazáku, ale ozkoušený to nemám
reagovat - Sobota 1. listopadu 2008 v 19:30 ® sidonius
-
čau chci se zeptat co dělate s boiliesem(vyrobeným nebo koupenym)pres zimu nebo po otevření třeba 3–4 měsíce aby neztvrdlo? díky
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 18:57 ®
-
hlavne v jiznich cechach,tady jsou pro me kaprici zaklety asi
reagovat..Ale to prijde..Ale urcite nejsem kaprar kterej ma trofejni ulovky,jen zkousim
- Pátek 31. října 2008 v 18:55 ®
-
Nevim jestli to je zrovna boilies,ale zacatek jsem trochu zavahal a napsal jsem to tam,je to jednoduchy a celkem ucinny chytil jsem na to dost kapru… www.chytej.cz
a ted zkousim novou vec jednoduchy
mnozstvi neres podle toho jaky to chces tak to udelas davam priblizny mnozstvi hruba mouka 70g hladka mouka 30g strouhanka 100g prasek na halusky 100g
- nekdy pridavam normalni srot
jen trochou aby se to nerozpadalo
vejce a potom dle toho jakou chces mit prichut…jen rozmicham i s pridanymi sajrajty:) a necham aby se rozpustil ten napr.cukr.. napriklad
- vanilkovy kulicky
do rozmichanych vajec pridam vanilkovy cukr,vanilkove potravinarske aroma jen malo,a potravinarske barvivo zlute
- sypka smes
- skoricovy kulicky
do rozmichanych vajec pridam skoricovy cukr-ja do toho davam i sardelovy olej
- sypka smes
rozmichanou sypkou smes i s vajicky se sajrajty smicham a a udelam testo,udelam kulicky a pak nechavam ve varici vode cca 2minuty a pak necham jeden den v klidu nekde vysusit trochu…Nestoji to moc a hlavne muzes si udelat dle sebe co chces.Myslim si ze v tomhle se meze nekladou.. Je to jen muj napad kterej delam a pokud se nekomu nelibi verim ze ma nekdo urcite lepsi..
reagovat - Pátek 31. října 2008 v 8:45 ® JiraCZ
-
normálně uděláš kuličky a dáš je do vařící vody…až začnou vyplavávat na hladinu tak je vyndáš a usuíš
reagovat - Čtvrtek 30. října 2008 ve 21:31 ® Jícha Václav
-
zkus tohle www.lovkapra.com . Jednoduchý a hlavně chytá.
reagovat - Čtvrtek 30. října 2008 ve 20:11 ® cudinek reakce na …
-
A to se neda uvarit ?? Ja bych si ho radsi uvaril… Diky za odpoved.
reagovat - Neděle 21. května 2006 v 18:26 ® ART reakce na …
-
no sušim nebo je dam na promaštěnej plech do trouby na 140 stupňů tak na 3 hodiny ale je tvdší a musíš ho čas od čausu promíchat(převalit)
reagovat - Neděle 21. května 2006 v 18:20 ® ulrisak2 reakce na …
-
dik moc, jeste jedna otazka: Co se zhotovenym testem?Nadelam kulicky a ty se pak susi?
reagovat - Neděle 21. května 2006 v 18:13 ® ART
-
skus tohle 300g pšeničné krupice 150g sojové mouky 100g kukuřičné mouky 6 až 8 vajec barvivo (stačí potravinářský)a příchuť podle libosti(seženeš v ryb. potřebách)
reagovat