Chytej.cz

Otevření nového velkoobchodu necteno

17.5.2006 | Luisenrich | 2.444 zobrazení | 3 odpovědi

Chci otevírat nový velkoobchod a pozdeji i prodejnu, v která by si každý rybář přišel na své. Proto bych se chtěl optat, co Vám chybí ve Vaší prodejně a čím bych mohl vylepšit naším velkoobchodem Váše prodejny a později i svou prodejnu? Co Vám chybí? Pro všechny rybáře a majitele prodejen.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 18. května 2006 ve 21:23 ® Luisenrich reakce na …

To je dobrý nápad, promo akce mám určitě v plánu. Až ji budu připravovat,tak se jistě ozvu. Bude tam vše co je podřeba a plánuji na víkend. Kdyby Vás ještě něco napadlo, tak si to rád přečtu.

reagovat
Středa 17. května 2006 ve 21:12 ® Bobson
Bobson

Ahoj no co napsal Hora s kterým chodím na ryby tak samozdřejmě souhlasím,ale dalo by se třeba udělat malá předváděčka v kraji ve kterém si to chceš otevřít.Například den testování rybářských věcí na nějaké přehradě.Já taky si tedka chci koupit nějaký nový prut ale váham protože jsem ho viděl jen na internetu u nás ho bohužel nemají a pokud ho chci tak musím dát zálohu.

reagovat
Středa 17. května 2006 ve 20:56 ® Hora
Hora

Mě například chybí možnost vyzkoušet vercajk v akci(rozuměj na rybách),to že si na něj sáhnu v prodejně a vyzkouším protřepat,nebo zatočit je podle mě naprd.Dále bych přivítal při koupi navijáku zkoušku navíjení -kladení a ukládání vlasce.Mohlo by se objevit i zkoušení vlasců na pevnost v uzlu,když si jdu koupit vlasec,tak málo prodávajících je mi schopno říct,v čem je udávaná pevnost,v uzlu nebo v tahu.

reagovat