Chytej.cz

Chytanie na mori v Chorvatsku necteno

26.7.2004 | NefroniK | 9.524 zobrazení | 18 odpovědí

Chystam sa na dovolenku do Chorvatska a chcem tam aj chytat ryby. Neviem, ake su ceny, alebo ci sa da chytat aj zadarmo. Prosom o co najrychlejsiu odpoved. Ako je to z cenami pre deti do 15 rokov ?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 15. ledna 2005 v 1:31 ® Koudy
Koudy

spinningman:tak to jo,to fakt čumím

reagovat
Pátek 14. ledna 2005 ve 20:46 ® spinningman

no ba taky jsem se divil mely dost prostornou hubu.

reagovat
Pátek 14. ledna 2005 v 1:31 ® Koudy
Koudy

spinningman:ty jsi chytal na 7,5cm twistra 10cm rybky??????????­!!!!!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 13. ledna 2005 ve 22:38 ® spinningman

male okolo 10cm ale byla to zabava nikdo kolem me nemohl nic chytnout ale ja jsem jenom tahal rybky

reagovat
Čtvrtek 13. ledna 2005 v 0:14 ® Koudy
Koudy

spinningman:a jak velké ryby jsi na ty twistry chytal? Na to maso jsou docela prudké záběry,ale dá se to natrénovat to sekání,nebo napichovat jen na špičku nebo menší háček(ale ne zas moc!). Já jsem chytal jen na splávek nebo na cit.

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 ve 21:10 ® Čajda

Já chytám v Chorvatsku na plavačku na jejich bílý chleba zvaný „krug“. Chytám rybky v rozmezí 10–20cm,ale vůbec nevím co to je. Jenom o jedný vím,že jí říkají Salpa a prodávají to na trhu. Nikdy mě nikdo nekontroloval,spíš radí co a jak

reagovat
Pondělí 10. ledna 2005 ve 20:51 ® spinningman

jo chytl 1 den tak 10ryb za hod. ale druhy den uz nic protoze jsem je mel od nich urvane ocasky a mel jsem jen 5 twisteru. kdy jsi chytal na to maso me se to moc neosvedcilo a to jsem chytal i na feeder. zabery byly ale nevim jestli od ryb nebo od prilivu.

reagovat
Neděle 9. ledna 2005 ve 23:33 ® Koudy
Koudy

spinningman:a chyt jsi něco na toho twistra? já jsem taky chytal jen na plavanou,u skal i z mol. nejlepší nástraha byla jakékoli „maso“,buď šnečci,nebo mušle co jsou přilepené ke skále,jednou jsem si koupil hrst malých rybiček,napích jsem půlku s hlavou z jedné z nich a mrsk to pod jednu jachtu a vystartovala mi po tom tak 60–70cm ryba,nevím co to nylo. Bohužel těsně předtím se otočila a zmizela zpátky pod loď

reagovat
Sobota 8. ledna 2005 v 19:55 ® spinningman

ja mam stejne zkusenosti jako radim. chytal jsem ze brehu a to bud vlacel hnede twistery 7,5cm na desitce hlave (mozna by to chtelo tezsi ale me to stacilo)nebo v pristave na plavanou nastraha rohlik a dival se na nastrahu a az ju vzala tak jsem sekal.

reagovat
Pátek 7. ledna 2005 v 17:12 ® Radim

ja sem tam chytal zadarmo a nikdo me nechytil a jeste za mnou chodili misti

reagovat
Čtvrtek 29. července 2004 v 16:35 ® NicoXXX

mezinarodni vody jsou znaceny v lodnich mapach a jsou vzdy hoodne daleko od brehu, pribrezni vody patri vzdy k patricnemu statu.. do mezinarodnich vod stejne male plavidlo nesmi, ani by tam nedojelo bezne se tam ani nesmi nic lovit

reagovat
Čtvrtek 29. července 2004 v 16:24 ® NefroniK

V kosiciach v nemenovanych rybarskych potrebach som sa pytal, a tam mi povedali, ze mozem chytat z lodky alebo z brehu, pretoze to su vraj medzinarodne vody.. je to tak ?

reagovat
Středa 28. července 2004 v 17:11 ® pupak

Morsky pes rikaj chorvati zraloku.

reagovat
Středa 28. července 2004 v 15:16 ® NicoXXX

Před 14ti dny jsem se tam snažil chytat – dle místních je dobrá doba od září do prosince – teď tam jsou jen hejna makrel a sardinek cca 10–15 cm .. i když .. v rádiu šla zpráva že někde u Vodice byl chycen na udici na volném moři mořský pes 3m, 150 kg.. jinak lov ze břehu bez povolení, z lodě na udici jak bylo napsáno..

reagovat
Středa 28. července 2004 ve 12:35 ® pupak

tak je to 300 kuna na tejden a jde to zaridit prez cestovku od nas

reagovat
Středa 28. července 2004 v 0:48 ® pupak

tak to mel asi kliku zejtra se zeptam a hodim to sem

reagovat
Středa 28. července 2004 v 0:44 ® Chose
Chose

znamej mi tvrdil ze se tam na mori chyta zdarma.(nebo ho mozna jen nechytili )

reagovat
Úterý 27. července 2004 ve 22:16 ® pupak

Vcera klega v praci si kupoval povolenku na Chorvatsko na nore a stala ho 300 kuna tj. 1500 kc

reagovat