Vyhledávání
Polarizační brýle
12.5.2006 | xycht | 27.638 zobrazení | 146 odpovědí
Máte někdo tip na slušný (fungující) polarizační brýle do nějakých 600–1000Kč? Děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. prosince 2010 v 7:09 ® LuboO reakce na …
-
Vincnetibm> zaloz si bryle a pozri sa na mobilny telefon. Potom mobil otoc o 90 stupnov do vodorovnej polohy. Obrazovka by mala stmavnut. Alebo chod do hociktorej optiky, mali by mat tester na polarizaciu, je to vacsinou nalepka, ktora ti povie, ci su polarizacne.
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:14 ® osprey reakce na …
-
Vincnetibm> Tam, kde se leskne hladina by se ti s použitím brýlí měla přestat lesknout. Někdy je to znát. Já nosím polarizáky v kapse batohu. Někdy si je dokonce i nasadím, bo ten odlesk je svinstvo a fyzikální zákony neoščiješ
Ale kde do vody vidím, tam občas ukazuju kamarádům s polarizáky na očích, kde stojí ryba
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 23:02 ® Vincnetibm reakce na …
-
No mají být polarizační. Jiný sem nikdy neměl, tak nevim, co přesně mají „dělat“
reagovatPřijde mi, že do vody s nima nevidim lip než bez nich
- Pondělí 13. prosince 2010 v 19:52 ® LuboO reakce na …
-
Vincnetibm> len ci su naozaj polarizacne…
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 13:10 ® Vincnetibm
-
Já mam koupený Wichwoody a musím říct, že sem snad nepoznal rozdíl mezi nimi a slunečními brýlemi.. chci říct, že do vody nevidím s nimi ani náhodou
reagovat - Pondělí 6. prosince 2010 v 9:52 ® tucnak11
-
Ja použivam Solaro.cenově přystupne a mam je uš 5 rokemza 400 kč mam tote vuli brylem diop.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:56 ® jersey reakce na …
-
Robur: jo, asi jo.Není kam spěchat.....
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 ve 21:06 ® Robur reakce na …
-
jersey> kup si růžové brýle a očekávej lepší budoucnost. V tomto čase bych si počkal na veletrh, ani ne tak na nvoinky, jako na velký výběr na 1 místě.
reagovat - Neděle 5. prosince 2010 v 18:49 ® PetrS reakce na …
-
jersey> stara
reagovat - Sobota 4. prosince 2010 ve 22:47 ® jersey
-
Znovu jsem to tu otevřel, protože mi včera vykradli auto a ukradli mi polarizačky.Koukám tedy, jaký si koupím.Nejsou v tomto oboru nějaké novinky, nebo nové trendy?
Teda to je letos rok.Ukradli mi loď,vykradli auto…ani nemyslet, co bude do třetice.
reagovat - Sobota 28. srpna 2010 v 1:20 @ thruser
-
tak trohcu to mám pročtené a viděl bych značku nejlepší od polaroid ale nějak nerozumím jak je to s odstínem skel,jaký je nejlepší pro celodenní použití a hlavně do auta? a cena brýlí roli nehraje si myslím,jestli je koupím za 500 nebo 1000 tak rozdíl je jen v kvalite materiálu,desing atd..díky za radu, nejlépe na mail
reagovat - Středa 26. března 2008 v 18:25 ® Prichy
-
tak jsem na tom stejne jako toulovec, po ztrate cca 5tych polaroidu, jsem koupil tez umelaky, jeden z duvodu je i to, ze se neustale zvysovala cena ± za stejny typ bryly a dosahla dvojnasobku
reagovat - Středa 26. března 2008 v 17:13 @ ???
-
Brýle North Beach jsou na www.kupsibryle.cz cena je 899,–
reagovat - Sobota 27. května 2006 v 10:02 ® rarach
-
No chlapi, právě jsem koukal na bambusáky u Rudiho H. a cena okolo 2000–3000 ojro, je parádní ne? Takže není baboo ja bammbo. Já chci do jeskyně ohryzávat mamutí kost, to jsem ještě nežral.
reagovat - Sobota 27. května 2006 v 0:41 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
harpunar: Co blbneš čéče, psal tady někdo, že bez Polaroidů se nedá chytat? Samo že v cajku to není, xycht se ptal na fungující brýle, což je zřejmě pro každého z nás někde jinde. JáTi jen odpovídal na to, že funkčnost Polaroidů je jinde, než u Solana, což rozhodně neznamená, že zrovna Tobě Solano nestačí. Apropos bambusáky – jistě že fungují, ale podle této logiky bychom ještě seděli v jeskyni a ohryzávali mamutí kosti
reagovatTo je zase extrém z druhé strany
- Pátek 26. května 2006 ve 21:46 ® ZN
-
HaD: tak konečně je tady ten Mercedes SL. Jo, to je andere café
reagovat - Pátek 26. května 2006 ve 20:48 ® HaD
-
Pokud chcete někdo fakt hodně dobrý a pěkný brejle, pak doporučuju Ray Ban. Cena někde okolo 6.500,–. „Rejbeny“ jsem už nějaké měl a je to špička. Jenže jsem je kdysi pořídil za úplně jiný peníze. Tyhle jsem už měl v ruce, ale nakonec mi bylo takový palby na ryby líto, tak jsem vzal „poláče“.
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 17:04 ® harpunar
-
BoBo-Falknow-já jsem jen reagoval na cíleně položenou otázku-slušný(fungující)brýle-.A Solano jsou slušný a hlavně fungující a za dobrou cenu.Pokud by se ptal na Mercedesa mezi brýlemi,tak i Polaroidy by byly tak možná uprostřed.Já mám další Polaroidy do auta,ale na rybky mi stačí ty dvoje Solana,jedny do zelena a druhé do žluto-hněda.Člověče víš co je ale nejzajímavější? Můj nebožtík strejda,který chytal na bambusáky a Roena a brýle měl tak akorát na čtení by nás tady přesral asi všechny.Byl to pan rybář,který mne k rybařině dovedl a v mnohém inspiroval a hlavně to móóóóc uměl. Tak mi s toho vyplývá že to není jen v drahém cajku a v brýlích za 5000,–! Ale proti gustu žádný dišputát.Tak hezký weekend. Jo a dík za gratulation,byl jsem také rád a mám další metu!!! Čau
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 16:22 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Asi bude správně Solano šlapaly, těžko říct u těchto cizáckejch výrazů
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 15:08 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
harpunar: Granuláč je pěknej, gratuluji. Jinak polarizace není subjektivní názor, takže pokud Ti Solano šlapali lépe než Polaroidd, Tak běž ty Polaroiddy vrátit na tržnici zpět
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 11:19 ® harpunar
-
Hele,kluci kupte si třeba trenky od Armaniho,košilku od Gucciho,zkrátka já jen konstatuji svůj subjektivní pocit že v brejlích Solano vidím stejně dobře,jako v Polaroidech.Nic vic,nic méně.Amen.Jo a koukněte na mého dalšího granuláče-že by to bylo brejlema?
reagovat - Pátek 26. května 2006 v 0:11 ® Prichy reakce na …
-
jj, ja to taky muzu potvrdit, u me jde o znacky polaroid a balzer, polaroidy vedou…jen mam ted smulu a zlomil jsem je v polovine. Vedeni polaroidu zajistuje ma citlivost oci na prudke svetlo…unava s nimy je mnohem mensi…
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 ve 23:56 ® Chose
-
Dneska jsme s Padisem porovnali polaroidy se solano a máte recht,polaroidy jsou fakt lepší…je ten rozdíl 600,– opravdu znát..
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 v 15:53 ® rarach reakce na …
-
ZN: Použiji slova jednoho klasika: Dyž máš ochcávku f tdičku a f metle, tak i pohodlněji a rychleji. Čeba jim to jednou dojde a čeba taky ne! Mohu teď jen k tomu dodat, že jsem jel do Rožnova po dlouhé době služební fábií a děkuji mnohokrát, dojel jsem, ale víckrát už ne!
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 v 15:45 ® ZN
-
harpunar: máš recht, škodovkou dojedeš 100km stejně jak Mercedesem.
reagovat - Čtvrtek 25. května 2006 v 11:41 ® harpunar
-
Své Polaroidy jsem si přivřel bohužel v kufru auta,tak jsem se stavil u kolegy v prodejně v Novém Jičíně.Tam nabízí rybářské polarizační brýle Solano fishing.Zkusil jsem a vzal si hned dvoje.Výborně sedí,mají super design,ale hlavní je cena-390,–kč!!! A jsou srovnatelné s těmi,které jsem měl a které stály čtyřikrát tolik!!!To že se platí hlavně za značku je pravda,účel plní stejně,naopak bych řekl že mi sedí lépe a jsou i hezčí.Jinak je na nich napsáno-CE-FL 1100 filter Cat.3.Takže shrnuto a podtrženo,když si je zase třeba svou neopatrností přivřu v kufru,tak mne to nebude tolik mrzet a druhý den mám nové,plně funkční brýle za pár kaček.
reagovat - Středa 24. května 2006 v 9:06 ® ZN
- reagovat
- Úterý 23. května 2006 ve 23:02 ® regulus
-
Prichy – osobka
reagovat - Úterý 23. května 2006 v 17:52 ® nurse02
-
Dnes u vody jsem mel moznost porovnat zn. EyeLevel vs. Polaroid. Oboje bryle mely podobnou hnedou barvu, ale levely byly z venku oranzove. Skutecne kdyz jsem dal bryle za sebe a pootacel tak bylo misto kdy byly naprosto nepruhledne. Svetelne podminky byly dnes od slunecna po zatazeno. Subjektivne to hodnotim tak, ze v pohledu nebyl v zasade zadny rozdil.
reagovat - Úterý 23. května 2006 ve 13:07 ® regulus
-
Zase jsem napsal krávovinu, naštvanej nejsu, ale myslím si, že mám pravdu. -:)))))))))))
reagovat