Chytej.cz

Muškaření na Poličce necteno

9.5.2006 | mdx | 3.106 zobrazení | 14 odpovědí

Jaký máte zkušenosti s rybolovem na jezerech RS Vysočina,který je nejlepší,kolik stojí hostovačky atd.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 10. května 2006 ve 23:11 ® pif
pif

ještě dodám,že mají netový sstránky.najdeš tam podrobnosti o ceně povolenek,osád­ce,doba lovu.....

reagovat
Středa 10. května 2006 ve 23:10 ® pif
pif

byl jsem tam dvakrát.papali červený pakoše.chytání celkem slušný,ale to už pár let.nikoho jsem tam nikdy nepotkal,ale asi se to změnilo,jak psal dědek.

reagovat
Středa 10. května 2006 ve 20:12 ® HaD reakce na …
HaD

mdx: počkej až se objeví Tomucha – ten tam má myslím taky dost zkušeností

reagovat
Středa 10. května 2006 v 19:59 ® Dědek
Dědek

Asi nejvíc by ti poradil Toulavec. Osobně mám špatné zkušenosti, kdykoliv jsem tam byl, tak stál jedem hmyzák vedle druhého. Na hrázi bývá tak našlapáno, že jsem se tam ani jednou nechyt. A uprostřed je většinou pár borců na bordech, no prostě hrůza…Na ploše něco kolem 0,5ha jsem potkal i 40 rybářů. Ale je to jenom moje zkušenost, třeba jsem byl na blbém místě v blbém čase.

reagovat
Středa 10. května 2006 v 19:15 ® mdx
mdx

všem díky ale zajímá mě muškařina,jinak ani nechytám

reagovat
Středa 10. května 2006 v 17:33 ® HaD reakce na …
HaD

máš pravdu, atd. k tomu taky patří :-D sorááč

reagovat
Středa 10. května 2006 v 17:16 ® Tomik
Tomik

HaD: nevim co konkretniho ho napadá…proto sem to chtel resit pres icq… mdx: ja tam skoro jenom vlačim a když nejdou na plechy ani na woblery tak berklejáci tažený u dna skoro nikdy nezklamou…:)

reagovat
Středa 10. května 2006 v 16:05 ® rarach reakce na …

HaD: odpovídal jsem na to atd… nebo to tam fakt nepatří?

reagovat
Středa 10. května 2006 v 15:10 ® HaD reakce na …
HaD

rarach: otázka zněla bohužel jinak ;-)

mdx: já osobně jsem byl na Poličce jen několikrát na závodech. Většinou jsem chytal na prostřední nádrži. Lovilo se přívlačí, takže jako nástrahy jsem používal hlavně minigumy s plovoucí hlavou a malé plandavky. Většinou bylo ošklivé počasí, takže bylo kolem přehrady bahno a příliš kladné vzpomínky to ve mě nezanechalo.

reagovat
Středa 10. května 2006 v 15:04 ® rarach reakce na …

HaD: Třeba se Vás........plachej! Heleďte vy plachej … nebo je to prďola co čepuje topivo . Řekněme si na rovinu Muškaření :Na co asi chytá ? lury, pako, chrostík. Lury na jaře oranž, postupně do tmava, pako-oliv, černé se zeleným nebo červeným kroužkem + nějaké ty lamináty, chrosťany světlé a tmavé – žádná věda. Vláčka: gumy, woblery, plechy Bobek či feeder- kuka nezklame, rohlík jistě také ne nebo taky bojlíz nebo jak se tomu nadává. Celá věda.

reagovat
Středa 10. května 2006 ve 14:23 ® HaD reakce na …
HaD

Tomik: myslim, že není potřeba to řešit na icq. Ostatní to určitě taky bude zajímat.

reagovat
Úterý 9. května 2006 ve 21:02 ® Tomik
Tomik

napiš mi na icq 306 222 433

reagovat
Úterý 9. května 2006 v 19:57 ® mdx reakce na …
mdx

to je supr,mě by ale zajímaly spíš vlastní zkušenosti z lovu

reagovat
Úterý 9. května 2006 v 19:39 ® Tomik
Tomik

www.rsvysocina.cz

reagovat