Vyhledávání
Jigový prut
7.5.2006 | msmaso | 5.114 zobrazení | 17 odpovědí
Poraďte prut na twistry okolo 2,4m,mám shimano 2,4 felchen nexave ,citlivost dobrá ale je to jako žvejkačka a hodně ryb padá (candát).Díky!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. září 2007 v 15:00 ® mastrof
-
ted sem si koupil v kajmanovi abu garcia conolon speedlock 275, 0–15g a sem maxi spokojenej navic kdyz si ho koupis dostanes druhej zadaco klido i jinou gramaz:))))
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 19:34 ® Cajo
-
a co tak team dragon 275 1–7g mate s ním nejake skusenosti… chcel by som ho na priehradu…
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 7:09 ® oxandrolon
-
jaxon-astral-zander 2.4m 5–20g ja ho mám v 2,7m a je OK inde s ním nahodiť aj 3g hlavička, tu je v zľave fishing-mart.com.pl
reagovat - Pondělí 10. září 2007 ve 21:24 ® PetrZ reakce na …
-
Ten Jaxon Syrius mám v 2,40 a stál zjara cca 700,– Pasuje mi, jen jsem mu udělal jeden díl navíc-povolil kousek za spojkou… Ale je fakt, že dovozce to bez problémů řeší dovozem nového dílu od výrobce. Už se těším, až ho budu mít zpátky…
reagovat - Pondělí 10. září 2007 v 18:16 @ O.Bureš reakce na …
-
Za kolik peněz se dá takový proutek pořídit?Díky za info.O.B
reagovat - Středa 10. května 2006 v 10:11 ® Dědek
-
Mám Jig spin Jaxon Syrius 1–10g a plně vyhovuje. Citlivá špička a tuhá páteř, takže se při zdolávání nežvejká, ale při potahování cítíš každej kamínek na dně.
reagovat - Středa 10. května 2006 ve 2:18 ® mirmen
-
Jedno řešení je v teleskopech. Možná zažijí renezanci.
reagovat
A někteří výrobci je vyrábějí stále. Ty držáky jsou príma. - Středa 10. května 2006 v 1:55 ® regulus reakce na …
-
Jasný, prut s míň dílů je asi líp, ale nejsme v Americe, kde má každej PickUp, poloviční náklaďák, držák prutů pod stropem a dojede tím autem až k vodě. Mě osobně by to v autě problémy nedělalo, ale sem tam jedu s někým jeho autem a 120cm je délka, která se vejde do každýho kufru, když jedu na kole tak s tím neberu větve nad sebou, ani se mě to neplete do zadního kola. Mám jednu vyjímku, ale vše ostatní do 120cm a sehnat to je opravdu honička. Výrobci by se měli zamyslet.
reagovat - Středa 10. května 2006 v 0:46 ® mirmen
-
regulus, chápu, že transportní délka může být leckdy problém. Teď zkouším nový feeder s TD 170 cm ( shakespeare sigma competition feeder, 390 cm, gramáž 40–70 gr.)Jenže ho mám na řeku přímo ve městě, jen do 5ti minut od bytu.
reagovat - Středa 10. května 2006 v 0:31 ® regulus reakce na …
-
MIRMEN – víš proč mám tu 2,1m? Protože nikdo nevyrábí třídílnej prut v nízký gramáži, i střední vláčka je dost velkej problém sehnat, pokud to chceš mít ve složeným stavu max. do 120cm, a to jedna z mých základních podmínek pro koupi prutu, nehodlám se tahat s 1,5m čaganem.
reagovat - Úterý 9. května 2006 ve 22:39 ® msmaso
-
Ta délka prutu je hlavně kvuli tomu , že převážně brodím a s menším klackem se ryba lépe navádí do podběráku.
reagovat - Úterý 9. května 2006 ve 20:04 ® mirmen
-
msmaso: proč uvažuješ o krátkém proutku? Máš to na nějaké zarostlé břehy a malé vody? Pak bych to chápal.Pokud ale jezdíš na velké vody, má dlouhý prut svou nezanedbatelnou výhodu, lepší vedení twistra.
reagovat - Úterý 9. května 2006 ve 13:28 ® sethy
-
mam jaxon odeon jig (0–9g) a nemuzu si stezovat. je jasny ze jemnejsi prut je mekci, ale to uz psal regulus.
reagovat - Neděle 7. května 2006 ve 14:36 ® regulus reakce na …
-
Souhlas s PERCHem, taky ho mám v 2,1m. Nějak nevím co chceš, pruty s nízkou gramáží bývají obvykle měkčí než s vyšší, přehodnoť si jestli chceš spíš jemnější prut a počítej s tím, že větší ryba sem tam spadne, nebo míń jemnej, jistější zásek, ale na úkor horší identifikace jemnejch záběrů.
reagovat - Neděle 7. května 2006 ve 14:24 ® perch
-
jaxon jig, 1–10g,reflexni spicka, je paradni
reagovat - Neděle 7. května 2006 ve 14:19 ® skwor
-
Zkus Dragon tournament perch jig 2,4m 1,5–7g. Stál asi 940,– (pokud vím, dělají se i 2,2m 1–5g a 2,6m 2–10g).
reagovat - Neděle 7. května 2006 ve 14:18 ® Prichy
-
kdyz si proctes chytej.cz, tak narazis na vicero tipu. jen mi nejak nejde dohromady shimano a zvejkacka?? nedrzel jsem ten prut v ruce, to je fakt. Minuly rok jsem resil podobnou zalezitost na rozhrani okoun-candat, vybral jsem spro 5–25 gr. dneska bych si troufnul na neco jemnejsiho (mam dragona 2–10)…je fakt, ze jeden zasek „jistoty“ si neodpustim a velmi ostry hacek je podminkou.. koketoval jsem taky s mikadama s oznaceni perch nebo zander…nedrzel jsem v ruce…tak snad ti nekdo poreferuje,
reagovat