Vyhledávání
hledám hru
25.7.2004 | pompo | 5.477 zobrazení | 38 odpovědí
všichni to asi znate je uplně hnusne nebo ste nachcipani(nemocní)a vi chcete jit na rybi. uš pekně dlouho hledam nejakou hru jestli mate nejakou hru prosimvas vipalte ji dam za ni 50kč t. mohyla@centrum. cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 6. prosince 2004 v 19:56 ® zedus
-
holajz2: Tady v downloadu je demo, tak to můžeš zkusit.
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 v 18:09 ® Zlinsky_lovec
-
To je nenáročná hra,malé požadavky,pokud nemáš 486-ku nebo něco podobného,tak se ti to rozjede
reagovat - Pondělí 6. prosince 2004 ve 14:21 ® Holajz2
-
denyg: Hele, trophy bass je hra na chytání ryb? A co to potrebuje za pocitac (výkon)?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:51 ® HaD
-
icq je i v downoloadech tady na chytej. tušim rubrika ostatní vč češtiny
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:42 ® zedus
-
Je to takovej komunikační prográmek, stáhneš ho ze stránek www. icq. com nainstaluješ ho a on tě provede vytvořením nového účtu. Pak si jenom zadáš do kontakt listu koho chceš a vidíš jestli je online nebo ne a můžeš mu psát posílat data atd… Hodně lidí tady ho používá, když se chceš konkrétně s někým domluvit tak není nic lepšejšího.
Jestli o něj máš zájem tak si ho stáhni a já ti pomůžu s instalací, ale je to fakt lehký zvládl to i můj kolega z práce a to je jinak docela kopyto.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:28 ® Zlinsky_lovec
-
Co je to??Už jsem o tom slyšel ale nevím,co to je!!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:27 ® Zlinsky_lovec
-
Hej,anebo ne,já se nechci dopustit něčeho neprávního,takže se na tom vyprdneme,rád bych ti to poslal,kdyby to nebylo neprávní,ale z toho by jsme mohli mít průser,pokutu atd. takže ne. Ale zase v obchodě to není zas tak drahý,ale to má dost lidí,zkus to najít u někoho jinyho,fakt sory
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:26 ® zedus
-
Jo napíšu, ale asi až zítra, můj mobil utrpěl šok s náhlého přívalu vody přes moje prsačky , takže je totálně kaput, můžu už jenom posílat sms a novej mi přinese ježíšek. Budu si muset půjčit firemní. Jak to, že nemáš ICQ?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:17 ® Zlinsky_lovec
-
hele,napiš mi číslo na tvůj mobil a domluvíme se!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:15 ® Zlinsky_lovec
-
Anebo ne,nic poštou posílat nebudu,to smrdí problémem a navíc,nikdy jsem nic nevypaloval za účelem zisku. zedusi,pro tebe by to možná nějak šlo,ale poštou fakt nic posílat nebudu!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:15 ® zedus
-
No tak to ještě promyslíme, ségra tam jezdí až ve čtvrtek a pak hned domů, takže se s ní zkusím domluvit v kolik by tam jako byla a dám ti vědět, jestli tě tím teda neotravuju.
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:09 ® Zlinsky_lovec
-
Ne,jen pár kroků,trolejbusem bych tam byl asi za 5minut!To by šlo!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:07 ® zedus
-
Čoveče fakt nemám cestu do Zlína, ale ségra tam jezdí do školy, ale tu se mi zase nechce nějak otravovat, jak daleko je tvoje škola od univerzity Tomáše Bati?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 22:01 ® Zlinsky_lovec
-
Anebo nemáte cestu přes zlín??
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:53 ® Zlinsky_lovec
-
Jako jo,pokutu bysme dostat mohli,ale oni kašlou,jestli si kámoši mezi sebou dávaj cd. Jim jde spíš o ty,kteří přijdou s jednim originálem a 50krat to zkopírují a pak veřejně prodávaj. Nebo bysme si to mohli za něco vyměnit,aby to bylo legálnější,co?Co bys mohl nabídnout??
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:52 ® DEATH
-
promiň,to já to nechtěl upravit,to je můj email
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:49 ® zedus
-
Jo to by byla bomba, hraju furt do demíčko je to paráda. Pošlu ti to a ty mi to pošleš a pšššššt jaký pirátství co to je ? Jo a když ty to nepošleš tak bude ži ži ži, hlava na tči půlky
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:48 ® Zlinsky_lovec
-
jo. to je můj email..[ Upraveno denyg dne 2004–12–05 v 20:51 ]
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:45 ® DEATH
-
jo,jo až ti příde ozvi se na BurdaL@seznam. cz
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:43 ® Zlinsky_lovec
-
zedus:jo,klidně,fungovalo by to jako s tím deathem!
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:40 ® Zlinsky_lovec
-
Teď jsem se o tom bavil s tátou a on říkal,ž by to mohlo být pirátství,že nejlepší by bylo,kdyby tys mě poštou poslal tech 50kč a až by mi to došlo,tak já bych měl to cd už zabalený a poslal bych ti ho!vŠE BY PROÍHALO JAKO PŘI POSÍLÁNÍ DOPISŮ A PIRÁTSTVÍ BY TO BÝT NEMOHLO,BYL BYS PRO??
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:35 ® DEATH
-
stačí ta hra. beru. poštovný zavisí na váze,nebo ne? hoď na sebe email a j ti pošlu adresu..
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:32 ® Zlinsky_lovec
-
Oni mě dají prachy,které chci,dojde ti to,ty si pro to prides a musís zaplatit to,co mi dali a poštovné,chápeš?Výhodnější by bylo,abych ti poslal víc věcí,protože poštovné je stejné,ne??l
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:31 ® zedus
-
Denyg: A nechceš to poslat i mě? Taky se ti královsky odměním. (dostaneš půl princezny a království k tomu).
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:14 ® DEATH
-
jo,kolik mě to bude celkem stát? Když to podepíšu,ty dostaneš svý prachy?
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:12 ® Zlinsky_lovec
-
Tak jo,na dobírku??
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 21:04 ® DEATH
-
denyg,nějak se to musí udělat,abys ty 100% dostal prachy a já 100% hru,přes poštu,nebo né??
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:59 ® Zlinsky_lovec
-
Aha,Zlín
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:57 ® DEATH
-
denyg:Písek
reagovat - Neděle 5. prosince 2004 ve 20:54 ® Zlinsky_lovec
-
Jo,kde bydlíš?adresu nemusíš,jen město
reagovat