Vyhledávání
Ohře a parmy
5.5.2006 | fila | 3.614 zobrazení | 11 odpovědí
Ahoj,zná někdo Ohři v blízkosti vesnice Pátek?O víkendu jedu na Peruc a rád bych zkusil parmu.Dík za rady.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 16. května 2006 ve 14:35 ® fila reakce na …
-
Parmu múže sežrat jen ho…o.Jen si chci zkusit,jak bojuje.Je to asi lepší než na Kokovičáku chytat karase.Dik za radu.
reagovat - Pondělí 15. května 2006 ve 23:56 ® Damys
-
Jen věřím,žě ji nechceš na maso.
reagovat - Pondělí 15. května 2006 ve 23:53 ® Damys
-
Z Peruce to máš nejblíž na jez do Křesína nebo do Libochovic. Pátek je souk.pozemek a špatně se tam dostaneš.Jestli chceš , parmu tak si trošku zajeď a to do Hostenic. Máš ji skoro jistou.
reagovat - Pátek 12. května 2006 v 8:01 ® Shrek reakce na …
-
No co se candátů týče,tak jdou na malý na pařenou housku
reagovat))Jednoho jsem tam zapřáhnul,bajvočko kolem 60 cm a je pravda že já taky moc lidem neříkám,kam jezdim na parmy-prostě na Ohři 12.
- Čtvrtek 11. května 2006 ve 23:03 ® spechy
-
já to nemyslel přímo na tebe já chci jen poukázat na to ,že jak povíš někomu o horkém místu a to neplatí jen u parem tak se vždy najde někdo kdo toho zneužije zrovna dneska jsem mluvil s přichym o pondělku na jesenici chlap tam chytl candáta 70cm a před zraky přítomných rybářů s větou já mám candáty rád ho vzal a odjel z velké na malou na kapry já mám candáty taky rád a v pondělí jsem ho taky chytl a měl dobrejch 80cm legálně za hubu na žížalu a pluje tam zpět a minulý týden sem já vůl řekl kde je v sokolově pěkná štika která mě vzala plotici při plavané a od pondělí už tam není měla rovných 80cm a vo tom to je at si sáhnou dotyční do svědomí.Tak promin a nezlob se.
reagovat - Čtvrtek 11. května 2006 ve 22:31 ® Shrek reakce na …
-
spěchy,tos špatně pochopil,já po Tobě nechci žádný informace,já jen že 4 roky bydlim v Novým Sedle a na „šestnáctce“ jsem ještě žádnou nechytil.Všechny co jsem chytil jsem nachytal na „dvanáctce“ a VŠECHNY plavou dál ve vodě.
reagovatI Příchy mě viděl pustit parmu
))
- Čtvrtek 11. května 2006 v 19:08 ® spechy
-
Tak hledej šmudlo.Né ještě se tady chytit daj,ale proč budu každýmu říkat kde jsou? Aby šli do karbošů a věř ,že znám člověka kterej sežral cca 90cm krasavici a ještě se cítil jako hrdina.Vzhledem k tomu,že je to dost migrující ryba je někdy problém jí najít před 2–3 roky sme je našli s přichym při tření krásný kousky a nebylo jich málo po tření sem tam chodil a prd za sezonu sem tam chytl 2 55,60 ještě náký místa mám zmapovaný až se jednou uvidíme možná řeknu.
reagovat - Čtvrtek 11. května 2006 v 16:58 ® Shrek reakce na …
-
Spěchy,ony tu ještě v okolí nějaké jsou?Já myslel že se tu parma chytit nedá.
reagovat - Čtvrtek 11. května 2006 v 15:15 ® spechy
-
Nevim kde je Pátek,ale můžu ti poradit ohře 16 v okolí Sokolova,ale doufám ,že nepůjdou do karbošů!
reagovat - Středa 10. května 2006 ve 23:00 ® Vlasta
-
jed na jez do Hostenic
reagovat - Úterý 9. května 2006 v 15:03 ® HaD
-
revír neznám, ale doporučuji nahazovat do velkého proudu, tam kde bys rybu ani nečekal
reagovat