Vyhledávání
Nazdar Kapraři
26.4.2006 | Fish man | 3.016 zobrazení | 10 odpovědí
Scháním někoho na prázdniny kdo by jel semnou na 14 dnů někde k vodě do ČR. Je mi ale jen 16!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. května 2006 ve 20:38 ® Zcuter
-
no a proc ne???pokud mas kolo tak no problem- asi 2.5 km cili cca 10minut na kole od tama mam chatu- to neni problem tam spat a jazdit treba na noc nebo na rano atd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 11. května 2006 v 18:13 ® dugisek
-
Já bych možná taky s váma někam zajel…a proč zrovna na vrbici? Tam se nesmi zavazet ani stanovat tak tam bych na 14 dní určitě nejel…nejlepší je Dolní Benešov Chyt a Pust…
reagovat - Čtvrtek 27. dubna 2006 ve 22:28 ® Zcuter
-
fishman: oki..nekdy se domluvime a zajdem na jeden den na tu vrbici a nejak se patricne domluvim
reagovatjo Horu znam..parkrat jsem s nim uz na rybach byl
-supr chlap…kazdemu doporucuji si s nim vyrazit…ma i velky smysl pro humar…a jsem ze Zabrehu(Ostrava)…tak tedy nemusime jat az na tu vrbici a muzeme se domluvit i nekde pobliz!!!!!…ale klidne muzeme jet na vrbku-me to nevadi..ja se podridim!!!!
- Čtvrtek 27. dubna 2006 v 15:13 ® tomy
-
Fish man:jasne,mužeme se nekdy domluvit a zajet nekde na ty šupinače.
reagovat - Čtvrtek 27. dubna 2006 ve 13:21 ® Hora
-
Fish man – tak to jedeš s námi na sraz že jo?A neboj se dát do Tvé karty,něco více o sobě.Vždyť Tě tady nikdo nekousne.Nebo jo?
reagovat - Čtvrtek 27. dubna 2006 v 11:28 ® Fish man reakce na …
-
O.k. já bych taky jel o těch velkých prázdninách ja teďka nemám moc času, ale můžeme se domluvit a jed třeba na jeden den na vrbici. Já jsem taky z ostravy přesně z dubiny a ty si odkud?? Ty znáš Horu?? Já jsem s nim dělal teďka v sobotu a vneděli brygády.. Petrův zdar
reagovat - Čtvrtek 27. dubna 2006 v 11:25 ® Fish man reakce na …
-
ne ale samotnému se mi na ryby nechce lepši to je ve dvou.
reagovat - Středa 26. dubna 2006 ve 21:18 ® Hora reakce na …
-
No Zcuter,vždyť ho naučíš chytat ryby a von tě stejně převeze,jako Ty mě na Mašinhausu,já chytal malý a Ty si chytneš před odchodem kapra!
reagovat - Středa 26. dubna 2006 ve 21:07 ® Zcuter
-
ja bych jel je mi 15.5 lrt…jsem z z Ostravy…ty budes asi taky nekdy pobliz, kdyz tvuj nej revir je vrbice…ja bych jel s tebou kamkoliv..ale jen o letnich prazdninach..(treba prave na tu vrbici..
reagovat)
- Středa 26. dubna 2006 v 16:46 ® Shrek
-
Scháníš dozor? – sorry,ale nedalo mi to si nerejpnout.
reagovat