Chytej.cz

ČLUN necteno

24.4.2006 | Daniel | 3.248 zobrazení | 10 odpovědí

Vaše zkušenosti a názory na čluny. Nafukovací/ skládací.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 1. února 2011 v 18:58 ® LeoC reakce na …
LeoC

bluefish> Záruku máš standardní dle země, ze které je prodávající. Amíci mají 1/2 roku až rok. Já ten člun kupoval od německého prodejce a doprava přišla na skoro 70 EUR. Něco tak těžkého a na dopravu drahého nemá cenu kupovat v Americe, ale když už tak zkus se podívat přímo na čínské výrobce. Tam je jeden problém, že při dopravě platí za kubík nákladu, který stojí něco mezi při 1000 – 120 USD. Do tohoto prostoru se vejdou 3 čluny o délce 3,6 m, takže je dobré sehnat ještě dva odvážlivce a koupit 3 čluny najednou. Ale je třeba si uvědomit, že nákup člunu mimo EU se prodraží o clo a DPH, což tu cenu může o 1/4 až 1/3 prodražit. Co se týče záruky, tak radši o tom moc neuvažuju, protože poslat někde člun a zaplatit skoro 2 litry za dopravu se mi asi nebude chtít. To by musela být jo závažná vada, abych to udělal. Koupil jsem ho mimo ČR proto, že ta cena byla výhodná, de facto poloviční oproti běžně nabízeným podobným člunům a šel jsem do toho s rizikem, že bude v podstatě bez záruky, resp. že se bude těžko uplatňovat.

reagovat
Úterý 1. února 2011 v 17:46 @ bluefish reakce na …

Kolik prosím tě stojí doprava,když to koupíš na ebay a jak to vůbec funguje s placením.Ještě by mě zajímalo,jestli ti na člun dají nějakou oficiální záruku a kdo pak platí dopravu. Díky za odpověd mám trochu obavy s obchodem na dálku.

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 11:48 ® džigit reakce na …
Daniel> tady ho předvádí nějaká stará stanová kůže :-)) reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 10:00 ® LeoC reakce na …
LeoC

bluefish> loni jsem ho koupil na eBay, včetně dopravy za 430 EUR. Zatím jsem ho nafouknul jen v kanclu. Podle mě max 2 rybáři a to s omezenou výbavou. Pokud se rybařit nebude tak 3 dospělí + 1 dítě. Mrkni tady: http://stores.ebay.de/…eit-/_i.html?…

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 0:03 @ bluefish

Co se člunů týče zkuste mrknout na www.cluny-levne.cz Maj tam docela dobrý ceny a ty čluny se zdají kvalitní.Nemáte někdo zkušenosti ze čluny Z-ray nebo Wildlake.Píšou tam že mají sílu materiálu 0.9 mm a 310 s hliníkovou podlahou mají za 15 tisíc.

reagovat
Pátek 28. dubna 2006 v 0:01 ® Láďa_vydra reakce na …

Daniel: Přesně jak psal Gagi ........... tel:777 556 819 , email : lavex@seznam.cz nebo www.lavex.cz

reagovat
Čtvrtek 27. dubna 2006 v 18:26 ® Gagi

Daniel: Zkus třeba www.lavex.cz, Láďa a Lavex jedno jest.

reagovat
Čtvrtek 27. dubna 2006 v 9:40 ® Daniel reakce na …

O tu 325 bych zájem měl, je na tebe nějaký kontakt?

reagovat
Čtvrtek 27. dubna 2006 v 1:56 ® Láďa_vydra reakce na …

Pokuď sháníš Fish Rangera tak mám 325 za 7500 a 280 za 6500 oba jsou nové akorád byly vystavené na výstavě . Čau Láďa
www.lavex.cz

reagovat
Pondělí 24. dubna 2006 ve 12:19 ® Daniel

Uvažuji o koupi člunu. Chci ho používat na zavážení, ale i na přívlač (ve 2 lidech). Z nabídky se mi nejlépe jeví člun Fish Ranger od Bohemia Yachtu. Má s ním někdo zkušenosti? Hodí mému učelu? Má někdo zkušenosti s jiným? Děkuji DC

reagovat