Vyhledávání
Peří na přívlač
23.4.2006 | kkarlos | 6.897 zobrazení | 39 odpovědí
Tak by mi zajimalo jake mate zkusenosti s valcenim ruznych nastrah delanych z peri… piste o tom cokoliv, pac bych se neco noveho dozvedel, jelikoz o tom nic nevim… ;) jen neco malo o strymrech…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. května 2006 ve 14:18 ® perch reakce na …
-
tady mas to foto, je to malo kvalitni fotim totiz pes mobil=)
reagovat - Pátek 5. května 2006 ve 20:49 ® perch reakce na …
-
potrebuju usb do mobilu, snad nekdy jindy
reagovat - Pátek 5. května 2006 ve 12:09 ® Cudla
-
Strašila používám a vyrábím sám.materiál kohoutí srpky ,marabu ,páva a nejnověji srst z našeho miláčka černý fenky(vědět to mamina).Foto nic moc snad se povede
reagovat - Čtvrtek 4. května 2006 ve 20:44 ® kkarlos
-
perch> nemel by jsi foto?
reagovat - Čtvrtek 4. května 2006 ve 12:27 ® perch
-
pouzivam za silneho horka na silne prochytavanych revirech, rybari se pak ptaji proc jim nebere a ja chytam jednoho za druhym. strymry si vazu sam. na okouny zelene nebo bile s cervenym krckem, potocak prirodni barvy, duhak kriklave vyrazne, stika zluta,bila,zelena a kombinace
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 19:38 ® kkarlos
-
no, tak piste, piste… hltam vse…
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 15:35 ® PV
-
dudu: a když mluvíš o těch veverkách, taky se mi povedlo jednou tohohle strýmra zachránit, když visel na stromě. Ale jenom jednou, ostatní jsem musel na tom stromě viset. Ale v proudné vodě to je pravděpodobnost záchrany daleko vyšší. Co se týče barev, u mě vede černá nebo hnědá v kombinaci s bílou. K těm jásavejm barvám se uchyluju jenom když je kalná voda nebo když vysadějí duhákový brojlery. Ale těm je to většinou jedno, vrhají se na všecko.
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 ve 12:38 ® dudu reakce na …
-
PV- nic ve zlým, to byla sranda na tvou nešťastnou formulaci. Na Hausera sem taky chytal, ale že by to bylo takový jednoduchý jak popisuješ se mě nezdálo. Možná tak jeden případ z padesáti, záleží na vodě. Jinak já trhám hodně, vyprostit se mě to moc nedaří, ba i na veverky si občas vyšlápnu
reagovatJo a s tím kupovaným vyprošťovačem nástrah sem taky nikdy nic nevytáhl, už ho ani nenosím. AHQ.- barvy na P dělám většinou přírodní popř s bílou, na čerstvýho duháka spíš barevnější(bílá, červená, žlutá).Jigy 2g, srrýmrový háčky vel. tak 6–8. Na MP se na to teprve chystám, zatím sem to nezkoušel.
- Pondělí 24. dubna 2006 v 10:21 ® kkarlos
-
hm, ale ne vzdy to je mozne no…
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 10:10 ® PV
-
Dudu: když chytáš v proudu, tak sejdeš dolů po proudu, napneš vlasec, špičku prutu strčíš pod vodu a tlak proudu Ti ten streamer krásně dopraví až k tobě.
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 9:58 ® kkarlos
-
to PV: no, ale ono to vyznelo tak, ze chytas a nastrahu mas nekde nad urovni spicky prutu, a potom ti to sjede k prutu. Ono totiz neni mozne, kdyz mas nahozeno nekde v hloubce pod urovni sebe, uvaznes a sjede to k tobe… nebo snad jo?
reagovat:D:D
- Pondělí 24. dubna 2006 v 9:48 ® PV
-
Dudu: a ty jsi nikdy neuváznul tak, že Ti nezbylo nic jinýho, než to urvat? To jsi asi jedinej.
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 9:47 ® kkarlos
-
a nejake blizzsi barevne a velikostni provedeni by nebyli?
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 9:12 ® dudu reakce na …
-
PV- ????? Nechápu to „při uváznutí háčku ti streamer sjede dolů a ty urveš jenom háček“. Sakra chlape chodíš na ryby, nebo na veverky
Používám samovýrobu buď na jigových hlavách, nebo na strýmrových háčcích, potom dávám na vlasec broky. Pokud chci zvětšit objem, pod peří dávám trochu chemlonu. Používám hlavně na P.
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 8:41 ® PV
-
používám kupované streamery, ale ne na jigových hlavách nýbrž na průběžném olůvku. Na konec se přiváže jednoháček s očkem. Má to tu obrovskou výhodu, že při uváznutí háčku ti streamer sjede dolů a ty urveš jenom háček. Na pstruhovku je to výborná nástraha, zvláště koncem sezony.
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 8:41 ® hraji
-
Zrovna v sobotu jsem to zoušel, šla velmi vysokvá voda, takže bylo třeba pomoci třemi dalšími bročky ke dnu, al erybky reagovaly pozitivně, nejčastěji při přechodu z chodu po proudu proti proudu, ale bylo třeba vést skutečně v těsné blízkosti dna. Používám samovýrobu, tedy olůvka od 3 do 5 gramů, na ně mám navázané peříčka a mezi nimi občas nějaké spectral flash nebo lametku.
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:23 ® kkarlos
-
takze tak jako to mam ja u toho zlutyho, ale po celem telicku, jen ocasek jako marabu…
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:22 ® ywan
-
tak, ale s krátkymi štetinami napr. z krku kohúta dlhé je dosť a pridalo by farbu aj trošku objemu
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:19 ® kkarlos
-
pierko? – to myslis jak? ho tam namotat?
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:16 ® ywan
-
stačí dookola namotať tenký drôtik ( nehrdzavejúci )
reagovat)alebo pierko…to je ešte lepšie.
- Neděle 23. dubna 2006 ve 23:11 ® kkarlos
-
hm, zkusim nahradit telicko nejakou senylkou ci necim takovym…
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:10 ® ywan
-
mal som aj takéto typy, ale vadil mi na nich …no ja som to nazval medúzový pohyb(pri zastavení sa roztiahli), preto som telíčka posťahoval a nechal len chvosty
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:07 ® kkarlos
-
a jeste…
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:06 ® kkarlos
-
tak tady neco je…
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:00 ® kkarlos
-
hm, snad se nekdo k tomuto tema take vyjadri…
reagovatse juknu jestli nemam nejaky fotky, nebo neco blejsknu a hodim to sem pro kritiku…
- Neděle 23. dubna 2006 ve 22:58 ® ywan reakce na …
-
minuly rok som ju hodil do vláčkarov, sú to jedny z prvých čo som mal tak som potreboval komentár jirisa a iných oborníkov
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 22:57 ® Shrek reakce na …
-
jak říkám,prokládám to troškou těch blbostí co se dávaj na vánoční stromky.
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 22:55 ® kkarlos
-
ja jsem zatim na jig delal jen ciste z marabu… ale zatim jsem jeste na to ani nechytal, teda jendou na P- ale to jsem nic nechtl ani na rotnu…
reagovattakze uz se tesim na zahajeni na MP:))) staci to jen z Marabu, nebo to chce neco lesklyho, nebo experimentovat?
- Neděle 23. dubna 2006 ve 22:54 ® Shrek
-
mě to funguje,teď v týdnu budu zkoušet něco malýho na pstruhy,tak pak ukážu.
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 22:53 ® kkarlos
-
hm, pekny- tutu fotku uz jsem asi nekde videl…
reagovat