Vyhledávání
Různé fígle
20.4.2006 | Mára211 | 5.133 zobrazení | 18 odpovědí
Ahoj lidi, tak se tady můžete rozepsat o různých fíglech, které znáte a chtěli by jste, aby to věděli další. Určite se tady rozepište!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 27. dubna 2006 v 9:31 ® harpunar
-
Hele,Pytel,ne že si necháš dovézt na Žermanky kamion německého bordelu s Libčevsi!!!To by na nás ostatní nezbyl žádný candoš!!!
reagovat - Úterý 25. dubna 2006 ve 21:50 ® Pytel
-
Si tak vzpomínám tak 8 let zpátky jak jsme byly na Žermanicích v karavanu jako každé léto a rybařily tak jsem chytal ještě na jeden prut a měl jsem ho nahozeny na rybku u dna.Seděl jsem u něho a nic
reagovat.Tak mi mamka řekla ať zajdu ze smetím do popelnice že mi pak určitě zabere.Tak jsem to smetí vynesl a měl jsem záběr a vytáhl candáta.Znovu jsem nahodil a začal jsem hledat po celém kempu nějakej bordel abych ho mohl odnést až jsem vynesl zase kýbl plny smetí tak jsem měl zase záběr a vytáhl druhého candáta a bylo odchytáno.
- Úterý 25. dubna 2006 ve 20:39 ® kkarlos
-
DEATH> woe
reagovat - Úterý 25. dubna 2006 v 16:50 ® DEATH
-
Mám dva zaručené návody,jak při lovu na těžko mít záběr. Za a) Mít ruce zaneprázdněné sms nebo něčím jiným. Za b) Jít se vyčůrat…To je skoro 100%,v momentě kdy započnete akt,ryba zabere,vy v tu ránu akt utnete,pustíte ho,běžíte,sekáte,zdoláváte a v momentě,kdy rybu úspěšně zdoláte si rozpomenete,že vám na něco fouká a že by to eventuelně chtělo schovat.Myslím,že to musí být zajímavá podívaná pro kolemjdoucí
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 ve 22:24 ® Hora
-
Bobson a ty jsi nevábil????
reagovat - Pondělí 24. dubna 2006 v 17:59 ® mirmen
-
Fígl na přidržení háčku při lovu na feeder : Používám při lovu na feeder a při doplňování krmítka. Mám prut po pravé ruce, v trubkovém držáku, šikmo k obloze ( trubkový držák jenom jako pomůcku na odkládání prutu, abych ho nemusel opírat o vidličku nebo o tělo). Na zemi u trubkového držáku mám nádobu s krmením do krmítka. Na levé nohavici mám přišitý pár stehy nití gumový těsnicí kroužek ( průměr asi 8 mm ). Prut dám do držáku , ovinu tolik kmene, abych háček zachytil do kroužku. Pak sáhnu po misce s krmením, dám ji na kolena a v pohodě doplním krmítko. Dám misku s kremením na zem, sáhnu po nástraze, nastražím na uvolněný háček a nahodím. Vše v sedě, bez „tanečků“ na místě lovu. Platí ovšem jen v případě, že lovím na jeden prut, asi těžko by se vstávalo ze sedačky k druhému prutu, když je háček zprava v kroužku na levém koleně . PS. ten kroužek je potřeba našít tak, aby byl na koleně poté, když si člověk sedne >>>> nejdříve usednout a označit místo přišití.
Vypadá to složitě, ale rybář si snadno zvykne dávat věci na stejné místo, mít vše po ruce a hlavně , omezí se zamotávání kmene o špičku a zachytávání háčku během plnění krmelce . Proč na levém koleně – protože jsem pravák a misku s krmením si dávám na kolena.
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 23:08 ® Bobson reakce na …
-
Hora- jo no viděl jsem to minule jak jsi vábil a chytl a já nic…
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 13:47 ® Hora
-
Já přijdu,normálně zakrmím a volám: ryba na ryba na? A vony někdy i berou!?Sakryš,to jsem zase něco prozradil!Né abys to dával dál!
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 13:37 ® sharkcom
-
Koukám že se Mára dozvěděl spoustu užitečných rad…
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 13:37 ® sharkcom
-
Koukám že se Mára dozvěděl spoustu užitečných rad…
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 ve 12:49 ® BigMike reakce na …
-
Milky: nNápodobně
reagovat))Zatím mě to netáhne, snad to vůbec přijde
)
- Neděle 23. dubna 2006 v 11:28 ® Milky
-
Když chci jít na ryby a nestojí v tom nějaká povinnost, tak jdu. Třeba letos … ješt jsem nebyl (debil)
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 v 11:19 ® regulus
-
No já mám takovej fígl, kterej používám s naprostou pravidelností. Hodím rybám něco na zub a vždycky je v tom schovanej háček. -:)
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 v 10:25 ® skwor
-
Zptat se rodičů, jestli by nechtěli jet někam na výlet (do blízkosti nějaké řeky
reagovat - Neděle 23. dubna 2006 v 10:18 ® Shrek
-
další fígl,když tě doma na ryby i přes všechny výmluvy nepustí a ty máš chuť na ryby,skoč si do Tesca!!!
reagovat - Sobota 22. dubna 2006 ve 23:45 ® Mlady_Rybar
-
Můj fígl je v tom, že když chci na ryby, tak to našim řeknu a oni mě to dovolí!!!
reagovat - Pátek 21. dubna 2006 v 19:30 ® Bobson
-
Figl je v tom,že SE NEOŽENÍŠ ! A nemusíš dělat figle na ženu !!!
reagovat - Pátek 21. dubna 2006 v 15:53 ® sharkcom
-
Já mám fígl když chci jít ,,zase,, na ryby, tak malý pošeptám ať řekne mamince že chce na ryby…
reagovatNo asi jsem ti nepomohl…