Chytej.cz

Mapy revírů on line necteno

20.4.2006 | breca | 14.635 zobrazení | 11 odpovědí

Nevíte někdo, zda je možné sehnat mapy revírů? Buď on-line na internetu, popř. počítačovou verzi? Tištěná je nepraktická a navíc se v ní špatně vyhledává.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 24. dubna 2010 ve 22:48 ® sus1 reakce na …

Kazan> Tohle pro mne není podstatné k řešení zde,to mě zrovna netlačí.:-)

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 ve 22:44 ® Kazan reakce na …

sus1> tak to musíš na HaDa, já co jsem nedávno potřeboval revíry a hledal je na mapkách črs, tak zde jsou také.

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 v 7:45 ® sus1 reakce na …

Kazan> No ,nevim, jestli je to tet tou opravou tady na servru, ale na črs je mapa a tady ne.viz třeba úhlava 5.

reagovat
Sobota 24. dubna 2010 ve 3:07 ® regulus reakce na …
regulus

HaD> no jo, ale JM tam furt není … ;-)

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 23:58 ® Kazan reakce na …

HaD> no vidíš vy se s tím dřete a kdyby jsi to nenapsal tak by mě nanapadlo si kraj rozkliknout, takhle jsem žil v domění že je tam je pár revírů. Hlavně že jsem nedávno honil ryb. mapy :-))

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 22:17 ® Troopik

existuje program, který se jmenuje přímo Rybářské revíry ČR. Pokud to budeš mít kompletní dozvíš se,kde se kolik čeho ulovilo a program obsahuje celkem podrobnou mapu. Jen nevím jak je to s aktuálností, ale pokud sháníš něco kvůli mapě tak od roku 2006 (mi ukazuje při spuštění) si myslím, že se toho moc nezměnilo …

reagovat
Pátek 23. dubna 2010 ve 14:31 ® HaD reakce na …
HaD

Kazan> To je fajn, ale my jsme věnovali týdny práce tomu, aby to bylo interaktivní a je to zde: http://www.chytej.cz/…iry_svazove/ Revír je vyznačený také, ale navíc můžeš v mapě běhat, přepnout do leteckého pohledu atd.

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 ve 21:59 ® Kazan

Pokud si najedeš na stránky rybářského svazu www.rybsvaz.cz tak v revírech je u každého s popisem i mapka revíru.

reagovat
Úterý 20. dubna 2010 v 15:42 ® sykong

ja osobne jsem zhanej tistenou mapu ale zde unas je problem ji sehnat, ze nejaka je.. alespon jsem nasel na tomhle servru to co jsem chtel ,kde revir zacina a konci, tak zati cau…

reagovat
Pátek 21. dubna 2006 v 19:32 ® Bobson
Bobson

Dneska jsme to řešili na rybách , ale bez úspěchu… kdyby někdo věděl napište !!!

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 14:44 ® hraji
hraji

Podobná otázka byla nedávno na jiném webu a výsledek je nula. Neexistují elektronické verze mapy revírů

reagovat