Chytej.cz

Smáček necteno

19.4.2006 | honza13 | 2.680 zobrazení | 6 odpovědí

co říkáte na tuto nástrahu???má s ní někdo zkušenosti???je opravdu tak dobrá jako to tvrdí na nástrahy.cz??

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 23. dubna 2006 ve 21:34 ® M.BURNES
M.BURNES

Já na smáčky chytil jenom strom(několikrát)a urval to a to je dobře protože ten smrad byl hroznej:-)

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 18:57 ® skwor
skwor

Na smáčky chytám rád. Je to nepřekontelná nástraha na okouny a překvapivě i na menší boleny!

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 18:35 ® s.h.o.o.t.e.r

nástraha je to dobrá,hned po zařazení na trh,ale od jiného výrobce jsem na ně začal chytat,má to jeden háček a to je vedení,mě se osvědčilo vedení dlouhými oblouky ve sloupci,na jedné nejmenované přehradě s duháky se prakticky hned po ránu nedalo nachytat na nic jiného,záběry byly razantní,zřejmě proto, že ryby tuto nástrahu neznaly a útočily i pod špičkou prutu,musím podotknout,že ryby nebyly čerstvě vysazeny,nejlepší barva byla fluo zelená s glitry

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 18:27 ® opl

nazdar Honzíku, nejakyho si urcite musime poridit ;-)

reagovat
Středa 19. dubna 2006 ve 13:05 ® dudu reakce na …

regulus- a je zase tam kde byl :-) honza 13– nic proti zmiňované nástraze, ale veškeré informace o ní musí být pochopitelně od jednoho zdroje, neboť je to novinka v prodeji a moc lidí na ni nechytalo. Skoro každá nástraha je dobrá v určitých situacích, a při správném vedení. Žádná i sebelepší ti však nezaručí úspěch. Každopádně však smáčci patří do krabičky vláčkaře, a je jen na něm, aby správně vystihl jejich použití.

reagovat
Středa 19. dubna 2006 ve 12:11 ® regulus
regulus

www.chytej.cz

reagovat