Chytej.cz

Teplé dipování gum necteno

18.4.2006 | dudu | 3.117 zobrazení | 16 odpovědí

Chtěl bych tímto varovat ostatní před možným zničením vláčecích nástrah. Někde na tomto vortále je návod ne dipování gum. Již vícekrát jsem to zdárně praktikoval, až dnes jsem narazil. Koupil jsem mimo jiné jeden druh twisterů, který se mi rozvařil, i když se vařil s jinými, které byly v pořádku. Doporučuji proto nejdřív každý druh gum vyzkoušet, aby jste nedopadli jako já:-(

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 22. dubna 2006 ve 22:40 ® dudu

Sice to nepatří do otázky, ale nedalo mě to. Zakoupil jsem uměklé červy od Berkley a dnes jsme je zkoušeli. Kupodivu to opravdu funguje a ryby(cejn, plotice) to braly. Takže smrad na gumě bude mít asi něco do sebe.

reagovat
Pátek 21. dubna 2006 ve 21:46 ® HaD reakce na …
HaD

BoBo to dobře zopakoval a já podepisuji – důvěra v nástrahu je mooooc důležitá!

reagovat
Pátek 21. dubna 2006 ve 20:26 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Příchy to napsal dobře, v první řadě je to o důvěře rybáře k nástraze.

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 22:53 ® antony

Poučky a pravidla jdou opravdu poslední roky mimo.Stačí,když zalistuju v knížce 1000+1 rada pro rybáře od pana Říhy.Co platilo v čase vydání,tak je už dnes vyvrácené.Třeba zimní spánek většiny ryb.
Ale ještě k tomu dipování.Většina nových gum smrdí takovým způsobem(olej,kau­čuk a já nevim co ještě…),že se až divím,že na to občas něco chytnu,takže zas až tak blbý nápad to dipování nebude.

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 21:43 ® HaD reakce na …
HaD

prichy: čím více chytáš, tím častěji zjistíš, že pravidla a poučky jsou někdy mimo. A právě tato skutečnost má své kouzlo.

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 18:44 ® Prichy reakce na …
Prichy

hlavne, ze ty nastraze duverujes..(jinak si osobne myslim, ze je to k nicemu, ale slysel jsem i pripady, ze ryba vzala nastrahu s dipem ze dna a ta nastraha byla nekolik minut v klidu…tezko rict, videl jsem rusaka, jak chyta na splavek na candaty s hackem na kapry bilou rybu jako na dratkach, ja prisel s feederem a namichanym lorpiem a prd :-D ) proste u ryb se vice mene neda verit nicemu:-)

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 21:42 ® dudu reakce na …

www.chytej.cz

To já právě objektivně nedokážu říct, jestli to funguje. Zdá se mě že jo, ale možná je to jen pocit :-)

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 21:25 ® antony

Kdes dudu našel ten návod na dipování?Já jsem něco podobného hledal bez úspěchu už několikrát.

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 20:59 ® Tomik reakce na …
Tomik

A funguje ti to??? poznal jsi nějakej rozdíl když je to smradlavý a když nee?? ja chytám na berklejáky a musím říct že kolikrát jdou jen na ně a na ostaní kašlou…

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 20:49 ® Robur
Robur

no, a je to tady, každý dobrý úmysl je pozásluze potrestán :-) , to neber ve zlým, jen jsem vždycky taky naštvaný, že chcu něco navíc a efekt je opačný

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 20:40 ® dudu reakce na …

Co to je za značku nevím, prodává to SEMA. Ale udělaly to jenom některý z nich, ne všechny. Dip používám sardel. pastu, masox, něco magi, česnek a co kde najdu.

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 v 16:52 ® Tomik
Tomik

Co používáš za dip?

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 v 16:03 ® HaD reakce na …
HaD

jaká značka jsou ty, co to nevydržely?

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 14:24 ® dudu

A tyto dopadly normálně v pořádku. Jsou tam mj. Relax a Orka, ostatní jsou jakýsi noname.

reagovat
foto/forum/2006/th-img437.jpg
Úterý 18. dubna 2006 ve 14:18 ® dudu

A takhle sem vytekl

reagovat
foto/forum/2006/th-img436.jpg
Úterý 18. dubna 2006 ve 14:16 ® dudu

Jeden detail gumy

reagovat
foto/forum/2006/th-img435.jpg