Chytej.cz

Velikonoční pondělí necteno

17.4.2006 | Zcuter | 2.103 zobrazení | 7 odpovědí

tak by mě zjímalo kdo dal raději na koleování Velikonočních vajíček a zajícu a kdo dal radeji na rybařinu????????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 19. dubna 2006 ve 21:48 ® Bobson
Bobson

Zcuter- BYLI JSME SPOLU NA RYBÁCH NEŽ SE OTRAVOVAT S BABAMA ! KLIDEK A POHODA NEŽ POSLOUCHAT TO MOJE ŽIVÉ RÁDIO,KTERÉ BY O TOM KAFRALA CELÝ ROK !

reagovat
Středa 19. dubna 2006 ve 20:20 ® vlavis

I já jsem moji ženušce obarvil obě půlky a pak už hurá k vodě. Od deseti hodin na Vtavě 23. Sluníčko svítilo nádherně, v poledne přišel hodinovej slejvák a do sedmi večer jsem zase na sluníčku uschnul. Za tu dobu jsem měl deset plotic, deset cejnů z toho jeden 59cm, dále šest kapříků kolem 45cm a jedna pěkná podoustev. To se podařilo za pomoci 1 feedru a 4 rohlíků. Ó jak je ta rybařina krásná.

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 v 11:44 ® Petas
Petas

Ráno jsem ruchu zmaloval zadek přítelkyni a hůrá na ryby. Revír 411033 a bylo to 100×lepší než někde chodit po žebrotě. Za 6 hod.ve dvou kapr 53cm a 48cm + cca 25 cejnků, takže moc krásný den.

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 23:21 ® Sander
Sander

Dnes stejně jako včera 8 hodin nepřetržitého lovu na pstruhovce. :-)) Nádherný den.....

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 23:13 ® HaD
HaD

ani jedno ani druhé… vymaloval jsem na chatě obývák, olištoval stropy, obložil zeď za kuchyňskou linkou, pak jsem hrál squash a ted relaxuji :-D

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 22:13 ® skwor
skwor

Velikonoce moc nemusím, tak jsme jeli na výlet…

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 21:53 ® jaryn

Velikonoce trávím tradičně rybařinou na Orlíku. Koledovat? To si připadám jako žebrák, na rybách je mi líp

reagovat