Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 19. dubna 2006 ve 23:22 ® kkarlos
-
hh, peknej slepejs- muzu si ho pohladit ?
reagovat - Středa 19. dubna 2006 ve 22:46 ® Axamith
-
Konečně jsem se dočkal a hurá do vody. Ale bylo to neskutečné fiasko. Ani šupina, říčka, kterou jsem si vybral je při normálním stavu trochu větší potok a teď místy nebroditelná. Ale potěšily mě dvě věci: 1) netečou mi lepené neopreny
- u vody je neskutečně krásně, kvetou bledule, zpívají ptáci a svítí sluníčko. Nakonec mě a kamaráda Jirku překvapila tahle krasavice. Tak brzo na jaře bych zmiji nečekal a navíc byla docela agresivní. Díky za jistotu v broďácích.
- Středa 19. dubna 2006 ve 22:19 ® Shrek reakce na …
-
tak jsem dnes zahájil – jeden potočák 27 cm,ale jsem spokojenej,protože jsem si konečně mohl zase zavláčet.
reagovat - Středa 19. dubna 2006 v 19:43 ® mdx
-
Já byl na Květonove,ryb se chytlo dost.Já na booby 8 ryb v rozmezí 30–40 cm.větší ryby se nechytaly.Dostalo se několik duháků kolem 60 cm.Nejlepší volba byla asi belly boat a chytat na dráždidla.
reagovat - Středa 19. dubna 2006 v 16:48 ® Shrek
-
já jdu zahájit až dneska,tak mi držte palce.Jsem natěšenej jak sáně v létě.
reagovat - Středa 19. dubna 2006 v 8:55 ® Cudla reakce na …
-
Poprvé jsem si o zahájenou nesáhl na šupinu,povodí ohře slíbilo o zahájenou a v pondělí normální stav na schůzi.Naletěl jsem jak ten starej v.l.voda vysoká,co jsme mluvili tak z 20 lidí asi dva kontakty s rybou,ale nikdo nevytáh nic
reagovat - Středa 19. dubna 2006 v 7:07 ® jake
-
Rybářské Waterloo – pro mě, ne pro ryby
reagovat. Ale když jsem viděl ten stav vody, bylo mi to víc než jasné. 1 ostroretka (ale ta byla opravdu pěkná – cca 40). Pstruh žádný, kolega 1 dorostence (potočmena). Duháky zatím nevysadili…
- Úterý 18. dubna 2006 ve 22:44 ® Padis
-
Zahájení bylo fajn chyceno 5 PO a 1 tloušt vše na rotačku Hammer
reagovat - Úterý 18. dubna 2006 ve 22:18 ® hraji
-
Zahájili jsme celkem dobře, voda byla vysoká a podkalená, ale nakonec vytrvalost zvítězila a našli jsme na tečkované šupinatce tu správnou mast. Většinou rotačky velikost 1, výrobce Vojáček (mají výhodu, jsou těžší než mepps a tak se dostaly ke dnu)a nebo Hammer velikost 0.
reagovat - Úterý 18. dubna 2006 ve 12:16 ® Dědek
-
Dobré,dobré na nymfu a blešouna 12potočáků a 2 lipani. Jsem spokojený, ikdyž těch lidí…
reagovat(
- Pondělí 17. dubna 2006 v 19:47 ® PV
-
hodně špatně, po příjezdu k potoku jsem zjistil, že to opravdu nepůjde protože voda byla mimo koryto. Tak jsem to chvíli pozoroval a pak odjel aniž bych si nahodil. Zkrátka na ho..no.
reagovat - Pondělí 17. dubna 2006 v 18:31 ® Marsel
-
Pět potočáků na stříbrnou rotačku č.2, největší 29cm
reagovat - Pondělí 17. dubna 2006 v 16:43 ® kkarlos
-
hh, dost spatne…
reagovat - Neděle 16. dubna 2006 ve 21:59 ® bubu
-
I když teklo ještě dost sněhové vody tak jsem si zachytal docela dobře. Používal jsem šedého golda s červeným tagem a na přívěsu bílá nymfa s obojkem s páva a nožičky s kohouta grizzly. Na golda vesměs duhoni a siveni,na přívěs potočáci. Nej. potočák tak 35. Vše vráceno vodě. Hlavně že to už začlo.
reagovat