Chytej.cz

Přání od rybářů z Dětského domova v Sedloňově necteno

16.4.2006 | lokky | 2.767 zobrazení | 15 odpovědí

Všem kamarádům, kolegům rybářům přejeme veselé Velikonoce a klidné a slunečné svátky jara. Ještě jednou za vše děkujeme. Za všechny děti-rybáře Jirka Lokvenc.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 21. dubna 2006 ve 20:03 ® Bobson
Bobson

Jo no překlap – OMLOUVÁM SE VŠEM !

reagovat
Pátek 21. dubna 2006 v 19:58 ® Robur
Robur

Bobson, a přihoď jim nějaký jídlo, protože ty 300m speciály by je asi převažovaly do vody, tak ať děcká posílí. :-)) jo, jo, překlepy

reagovat
Pátek 21. dubna 2006 v 19:37 ® Bobson
Bobson

Ahoj děcka !

Konečně jsem udělal v garáži pořádek a našel jsem tam nějaké věci pro vás !!! Pošlu to v pondělí na tu adresu a v ut to tam máte .. snad se vám to bude hodit .. Nějaké navijáky starší – když se vyčistí tak by to snad mělo jet.. A nějaké 2ks teleskopu kolem 300m. já na tom už nechytám..Trochu pospravit a pojede to !!!

s POZDRAVEM ROMAN F-M. BOBSON

PS- AT VÁM LETOS BEROU RYBY !!!

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 v 19:15 ® Damys
Damys

Také pozdě,ale přeci jenom připojuji přání. Všem rybaříkům a rybářičkám do nové sezony mnoho pěkných úlovků a ještě více krásných prožitků u vody se všemy kamarády přeje Damys

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 23:36 ® Michajda
Michajda

Sice pozdě , ale taktéž se připojuji k přáním kolegů.Přeji Vám úspěšnou sezonu s nádhernými úlovky a zážitky u vody. :o)

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 21:52 ® lokky reakce na …
lokky

Jiří Lokvenc Dětský domov Sedloňov 153 517 91 Deštné v Orlických horách Děkujeme

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:29 ® Orif

Přeji uspěšnou sezonu.Mám nějaké starší pruty a navijáky, možná se budou hodit. Je mi líto vše vyhodit.Napište adresu pošlu vám to.

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:21 ® lokky reakce na …
lokky

Ještě jednou Vám všem moc děkuji a také přeji super rybářskou sezonu a klidný pracovní týden. Jak budeme mít nějaké úlovky pošlu fotky.

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 ve 22:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

co dodat?Přidávám se k přání hezkého prožití svátku a mraky ryb.

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 ve 22:00 ® skwor
skwor

Připojuji se a přeji veselé velikonoce a úspěšnou rybářskou sezonu.

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 ve 21:56 ® Hora
Hora

Veselé velikonoce a hodně úlovků.

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 ve 21:10 ® Lukas

Taky veselé velikonoce a hodně ryb.

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 19:29 ® kulin
kulin

Též přeji veselé velikonoce.

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 19:03 ® lokky reakce na …
lokky

Některé věci děti již vyzkoušely a na některé teprve příjde ten správný čas. Mám také pozdravovat od tety Tebe a všechny naše kamarády.Jirka

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 18:58 ® HaD
HaD

Taky Vám přejeme veselé Velikonoce a věřím, že Vám jsou a budou věci k užitku. Pozdravuj ode mě děti i tetu! Mám tu ještě jeden balík, který pošlu poštou.

reagovat