Chytej.cz

Pro začínající muškaře-vazače necteno

14.4.2006 | Zauwi | 2.980 zobrazení | 10 odpovědí

dávám odkaz na video vázání z tel.pořadu Rady ptáka Loskutáka… je to nic moc,ale třeba to někomu pomůže a kdyb jstě někdo znal něco podobnéh ohoďtě sem taky odkaz prosím.Díky kdyžtak pište názor,popř rady co se dá dělat lépe…jde mi o postup a různé triky(grify):-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 18. dubna 2006 v 15:36 ® Tomucha
Tomucha

rarach – Já jsem ted poměrně zamtený, chtěl jsem to poslat původně do Mateřídoušky. Vidím jak jsi světaznalý a všem umíš vždy dobře poradit, jsem rád že mám takový kompetentní kompas v dospívání. Až budu velkej tak bych chtěl být tak bezchybný jako ty Rudo! Psát články, recenze a hlavně vázat mušky. doufám že mě to někdy všechno naučíš… myslíš, že mám napadat každýho kdo má na něco svůj názor nebo si lidi jen tak vytipovat ? ? ?

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 v 15:10 ® Milky reakce na …
Milky

Rudo, kritizovat umíš, to se musí uznat. Zkus udělat ale něco, co by zase mohl ohodnotit někdo jiný. Jasně, děláš jen samé 100% věci, tak se někdy pochlub. Psals, že na tuhle knížku si nejde udělat názor hned, tak zalov po nějaké starší knize, aby to bylo s dostatečným odstupem, nebo napiš o nějakém novém postupu při lovu, …

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 ve 23:13 ® Zauwi
Zauwi

lol..aha,to asi bude tim pocasim..

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 19:50 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Zauwi: No a? Vždyť to video nebylo špatný a Alan umí, tak je to OK, rarach měl pouze tzv. „chacharoidní“ náladu ;-)

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 15:39 ® Zauwi
Zauwi

koukám různě po netu a jsem vděčnej za každou informaci,ale když je něco někde nakreslený tak mi to někdy nestačí proto jsem se koukal po videu s celým postupem abych viděl jak na to u nás nikdo nechytá na mouchu

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 15:35 ® Zauwi
Zauwi

soory…nechtěl jsem aby to takhle vyznělo…

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 5:41 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Rarach: Nesouhlasím, video s Alanem je pěkné, vázací seriály od Tomuchy začátečníkům hodně dají a encyklopedie je zatím ve stádiu výstavby…

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 1:21 ® HaD reakce na …
HaD

rarach: no snad se ti po zahájení udělá líp

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 23:27 ® rarach reakce na …

Zauwi: V rámci loajality k webu díky, toto video mi opravdu chybělo, nebylo by tam ještě něco přínosnějšího, případně kdyby se něco vázalo u Přemeta Prkený Podlahy- hoď to sem taky. Jako trumf loajality, Ti doporučuji články o vázání na tomto webu – autor Tomucha a jako srdcové eso Encyklopedii. Stačí Milky? Myslím, že by jsi se měl nad sebou zamyslet a tomuto ztracenému a bezradnému synkovi poradit dřív než já, když už jsi takový localpatriot, toto je přesně Tvůj šálek .

reagovat
Pátek 14. dubna 2006 ve 22:37 ® Zauwi
Zauwi

ups… www.nova.cz

reagovat