Chytej.cz

Téma neuplná registrace? necteno

12.4.2006 | ladamaj | 1.939 zobrazení | 14 odpovědí

Myslím že pokud není registrace uplná nemněl by dotyčný mít přístup k registrovaným stránkám vůbec přístup.Důvod možnosti zneužití co vy nato?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 13:35 ® Sander
Sander

CeP > nic nedoplňuj, už tak jsi si s tím dal spoustu práce. Mě to vůbec nenapadlo, že je to ta osobka, já myslel, že je tu něco jako to icq. Dík.

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 13:33 ® Sander
Sander

regulus > jo takhle, dík moc…

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 13:33 ® CeP reakce na …
CeP

osobka – osobni zprava = interni posta. presne jak pise regulus. ale prece jsi mi uz jednu poslal kdyz jsi se registroval a prave v ni jsi zadal o kucharku. dobrej postreh. budu to muset doplnit

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 13:26 ® regulus reakce na …
regulus

SANDER – Pravej horní roh obrazovky, pod logem CHYTEJ lišta, pod lištou tvůj nick, pod nickem interní pošta, teď u ní máš obálečku, tak na ni klikni a máš tam ode mne osobku. frštenzi??? Pokud ne napiš pošlu obrázek.

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 13:21 ® Sander
Sander

CeP > tou osobkou myslíš ICQ, nebo je zde něco takového k dispozici? Dík… (to v kuchařce nebylo :-)) )

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 12:45 ® Robur
Robur

Regulus, ve Lhotě už ho nenajdeš, prchá před vegany co se blíží od Blanska. :-)) Myslím, že každé procento dolů je úspěch. Třeba s tím yadem, co jsem si koupil, tak je to asi dost neznámá značka, páč ve vyhledavači nic nebylo.

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 12:28 ® regulus reakce na …
regulus

Pif – zapni si ICQ

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 12:28 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – za prvé se mě to tam nechce vypisovat a za druhý nemáš pravdu, neubyly, málokoho by napadlo hledat kdo ná třeba vláčák fšimano. -:))))))))))

Jinak Pif bydlí tam kde má napsaný, najdi si to na mapě

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 12:18 ® pif
pif

robur.jak přehnal?mám dost šílenou vzpomínku na jeden romantické večer s dámou.po troše alkoholu sme se odebrali do jejího pelíšku na večeři,pré moc dobře vaří.a tam sem poznal,že už je pár let veganka!!!!!ne­uspokojené a hladové sem zdrhl dom a dlouho ten šok rozcházel.-:))))

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:49 ® Robur
Robur

hodily

reagovat
Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:48 ® Robur
Robur

souhlas s Cepem, ještě by se hodili značky, na které dotučný chytá, ubylo by mnoho fór a diskusí na téma kupuji bambusák, kdo ho má ať napíše, ale dotyční by si vše mohli vyříkat mezi sebou, myslím, že když napíšu, že mám např. vláčák Mikado, že kvůli tomu ke mně zloděj nepřijde. Jinak Pife, to s těmi vegany jsi fakt přehnal, kde že to bydlíš?!!!

reagovat
Středa 12. dubna 2006 ve 23:11 ® CeP
CeP

boze na nebi. nebudme paranoidni, nejsme na divokym zapade. neni duvod k takovym striktnim narizenim. myslim ze by to jen uskodilo. je jen kazdeho veci co o sobe zverejni. nicmene si ale myslim ze uplne prazdna karta taky nikomu neprospeje. nikoho nenutim aby uvadel sve prave jmeno. nick bohate staci. telefon, adresa atd taky nikoho nezajima. pokud je nutne, lze to resit osobkou. ale napsat treba jen mesto – bydliste, preferovane zpusoby – techniky lovu a nejvice navstevovane reviry nikomu neuskodi, ba naopak. to je zakladnim predpokladem pro spolecne rybacky a pod. minimalne tyto udaje povazuju za jakousi etiketu registrace. jeste mozna udaj o veku. predejde se pak trapasum typu ze tady budu nekomu radit polopaticky jako desetiletymu venovi a pritom budu mit cest s vrstevnikem kteremu staci k pochopeni tri ctyri vety. muj nazor. neberte to jako dogma. tak a ted do mne!

reagovat
Středa 12. dubna 2006 ve 22:34 ® pif
pif

je to hovadina.ať si tam každé napíše,co uzná za vhodný,třeba že je vegan,má komplex napoleona…to je fuk.jsme rybáři,ne nájemní vrazi,aby jsme se museli bát zneužití.snad jedině,kdyby někdo chtěl chytat ve výsostných vodách Severní Koreje,Kuby a podobnéch,„svo­bodnéch“ států-:)))

reagovat
Středa 12. dubna 2006 ve 22:29 ® Prutos
Prutos

Pokud vím tak k údajům registrovaných má přístup i neregistrovaný „náhodný kolemjdoucí“. Mě osobně to nevadí. Však tě nikdo nenutí uvádět do karty údaje, které chceš před ostatními skrývat!

reagovat