Vyhledávání
norsko 2006
10.4.2006 | hany.milan | 3.658 zobrazení | 13 odpovědí
Na co to letos bere v Norsku? Ať víme co si máme nakoupit co tam teprve vyrážíme.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 3. dubna 2008 v 18:40 ® HaD
-
petr1K: takhle si leda vykoleduješ zákaz vstupu na Chytej.cz
reagovat - Sobota 15. dubna 2006 v 19:48 ® hany.milan reakce na …
-
jedem tam tet 26
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 8:58 ® janka reakce na …
-
Jo jo – jak je vitr … a pak tam maji casto ty lode vepredu se sklem (coz neni mnohdy spatne) ovsem za vetru je to plachetnice … Aktualni pocasi na Hitre i na dalsi 4 dny dopredu najdes na adrese tux.aftenposten.no
Pripadne pouze www.aftenposten.no a do Vaersok napises Hitra …
A neboj – i za vetru se da chytat ze brehu – mistni ti urcite poradi kde. Kdy tam jedes?
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 22:39 ® Shrek reakce na …
-
jeli jsme na moře v tričkách,slunečních brejličkách a během 20 minut se na čistým nebi vytvořily mraky jak sviňa a začalo tak ukrutně chcát,že jsem myslel že nedojedem.Počasí je tam fuckt zrádný
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 21:46 ® hany.milan reakce na …
-
jo pokusím se po něčem poptat, jak tam dojedem.jedeme na Hytru.uz sa těším jak malé děcko, ale doufám že to nedopadne tak že navyrazíme ani na vodu, počasí je tam udajně zrádné.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 19:28 ® Shrek reakce na …
-
píšu to tak,jak jsem viděl chytat a chytal.Je to to nejjednodušší.Bavilo by Tě chytat malý nástražní rybky?První dva dny jsme chytali na cáry masa a pak i na vnitřnosti.A tahali jsme.Ale u mě zvítězila vláčka.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 14:54 ® janka
-
Alivio ti to hezky napsal. A kdyz se zeptas „domaciho“ – ten ma urcite v mrazaku par sledu nebo makrel na navnadu na prvni dny! Kam jedes?
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 10:49 ® hraji reakce na …
-
Alivio: kdyby to bylo tak jednoduché, tak o tom nepíšu. Chce to skutečné malé rybky, to je naprosto jiné rybaření.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 0:27 ® Shrek reakce na …
-
hraji:lapneš jednu tresku na pilkra a z ní naděláš cáry masa s chlupama a je to.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 22:29 ® antony
-
Ať se vám tam daří,pak pošli nejaké fotky.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 16:10 ® hraji
-
Nejlíp to bere na maso, za všech okolností je rybka ta nejúspěšnější nástraha, jen je umět nalovit. To je problém.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 22:23 ® hany.milan
-
Budu vděčný za každou radu a návnadu kterou už tam někdo letos vyzkoušel.Předem dík a všem ostatním co taky vyráží hodně úspěchů v Norsku.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 22:22 ® Shrek
-
letos to tam bere na všechno jako předloni,loni i příští rok.Peříčka,gumy,paternostery,na maso.Záleží na tom jaký ryby chceš chytat.Já tam převážně vláčel.Klasický rotačky-nejlépe ty nejlevnější,protože ti zkorodujou.Velikost 3–4.Taková makrela na vláčáku to je paráda.Jinak jsem vláčel i s 20g pilkříkama.No a když vidíš lovit makrely u hladiny,tak bych zkusil popa,ale to nevim jestli se povede.
reagovat