Vyhledávání
OKOUN+MUSKA
10.4.2006 | komodor | 3.375 zobrazení | 18 odpovědí
zdravim vsechny muskare chtel bych vas poprosit jak nejucineji lovit okouny na musku!jsem zacatecnik!diky za vase odpovedi
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. dubna 2006 v 17:03 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
DEXTR: Tomu se říká porušení zákonu.
reagovat - Pátek 14. dubna 2006 v 16:23 ® svaca
-
ja ji mam z gffc fotak nemam tak sem tu fotku dal sem, jako vzor a na nakou publikaci fakt kaslu!
reagovat - Pátek 14. dubna 2006 ve 13:24 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
HaD: Nutnost nenutnost, masa si to žádá, tak makej
P.S. Asi jsem ještě v zímním spánku, ale to s novinama jsem nějak nepochopil…
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 21:51 ® HaD reakce na …
-
ZB: nevim…nejsem zatím zcela přesvědčen o nutnosti. Noviny si přečtu stejně dobře v práci i doma a to stejné mi přijde s textem tady.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 11:10 ® ZB reakce na …
-
Aj sakra, chybicka se vloudila, samozrejme na: „malyho apertizera“
HaD: Kdy se bude moct editovat vlastni prispevek?
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 11:08 ® ZB
-
Okouny rad chytam na maliho apertizera. Tak na 8–10 hacku.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 11:07 ® ZB reakce na …
-
DEXTR> Videl jsem podobnou, ne-li stejnou fotku na www.gffc.cz Majitel Ti povolil ji publikovat jinde, nebo je to Tva foka? Jinak jedna z mych oblibenych musek.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 20:16 ® svaca
-
ted mam neco podobnyho co jsem ci sam utvoril!a na okouny funguje ale spis na mensi!je to z senylky a zatizeny tlustym olovenym dratkem!jak vazete tu pijavice jako zizalu ale tmavsi?
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 20:14 ® svaca
-
rarach:jo je to parmovka ja psal i modifikace tyhle mouchy napsal sem to jako vzor lury ale okouni po ni jdou tez!na okouny staci vzdy neco pohyblivyho a drazdivyho!
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 19:28 ® Dědek
-
Různá kombinace červeného,černého a žlutého marabu doplněna zlatou hlavičkou. Teď jsem jich nejvíc nachytal na pijavici, ale zítra to platit nemusí.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 9:31 ® indy
-
Ve vývarech jsem nachytal spoustu okounů na zulu a rudořitku, největší tak 25–30cm.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 21:40 ® rarach reakce na …
-
dextr: tohle je ale parmovka!! ne že by na to okoun nevletěl, ale takto uveřejňovat klasiku?
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 17:58 ® skwor
-
Jsem taky muškař amatér, ale nejradši mám menší zelené streamery (o víkendu vyrazím)
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 17:36 ® svaca
-
souhlasim ja lury se zlatou hlavou hazu do vyvariste pod jezem kdyz je malo vody vzdy na vecir se tu na lury nachyta spusty ryb i okounu!lura napriklad takova a jeji modifikace!v mensim provedeni funguje i na okleje:)
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 15:04 ® rarach reakce na …
-
Jednou z nejlepších nástrah na okouny jsou dráždidla – lury ať už v provedení gold či nikoliv, výborní jsou pakomáři, patentky, či napodobeniny žížal, někdy pasivně nechat propadat, někdy oživovat, vyborně funguje také streamer, někdy jdou i na sucho, dobrý je mokrý red tag, výborná je booby . Okoun je velmi náladová ryba, která bývá velmi nevyzpytatelná, jeho lov je nesnadný, neberu ryby okolo 15 cm a je to na hodně dlouho. Standartně mu ale vyhovuje lov na nástrahy spíše u dna a použití nepravidelného oživovacího pohybu.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 14:26 ® Zauwi
-
jo a vodim e tak že je nechám trochu klesnout a pak trhaně přitahuju,v proudu to někdy není ani potřeba..,ale určitě ti tu někdo poradí líp
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 14:23 ® Zauwi
-
jsem taky zacatecnik,ale mě okouni nejvíce berou na malé strýmry nebo goldkopy(barva:většinou žlutá s červeným ocáskem na konci,velikost háčku:8–14)
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 14:05 ® komodor
-
cetl jsem ze uspesny jsou maly stremri a golkopy jak bych je mal vodit a tak!di
reagovat