Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 10. dubna 2006 v 11:55 ® regulus reakce na …
-
By mě zajímalo, kolik je negramotných rybářů. Nebo spíš líných si prolítnout pár stránek rybářského řádu.
AHOJ – my se nad tím zamyslíme, ne „zamislíme“ a tobě doporučuji zopáknout si základní školu a trénovat vyjmenovaná slova po „M“ nebo raděj všechny. Co vás v té škole kurnik učí.
PRO OBZVLÁŠTĚ NATVRDLÝ A ASI NEGRAMOTNÝ RYBÁŘE
Na mimopstruhových vodách v Česlé republice je povolen celoroční rybolov. Neexistuje všeobecné hájení ryb už víc jak 10 let nebo ještě déle, prostě je to tak dávno, že si to už nepamatuju.
Na pstruhových revírech je zákaz lovu všech druhů ryb v období od 1.prosince do 15.dubna. Platí pro ČRS i MRS.
TOTO VŠECHNO JE NAPSANÝ V TÉ KNÍŽEČCE, KTEROU JSTE DOSTALI S POVOLENKOU, JMENUJE SE TO „RYBÁŘSKÝ ŘÁD“. PRO TY CO NEUMÍ ČÍST V KNÍŽKÁCH, JENOM NA INTERNETU, JSOU TADY ODKAZY: PRO ČRS – www.rybsvaz.cz PRO PSTRUHOVÉ MRS – www.mrsbrno.cz PRO MIMOPSTRUHOVÉ MRS – www.mrsbrno.cz
Tak raděj AHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓJ
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 11:55 ® CeP reakce na …
-
Ahoj> a nebylo by vubec nejjednodussi precist si proste ten rybarskej rad a nedelat tady ze sebe hlupaka?? troufam si tvrdit ze potreba zamysleni neni na nasi strane!
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 10:47 @ Ahoj reakce na …
-
Takže se zamislete nad sebo panové,bylo by snad jednoduší odpovědět než psát slohové práce!!!!!
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 10:45 @ Ahoj reakce na …
-
Ale odpovědět neumí nikdo?
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 21:45 ® skwor
-
Alivio: To oslovení se mi líbí, asi si změním nick
reagovat)))
- Neděle 9. dubna 2006 ve 21:12 ® breca reakce na …
-
Regulus – zase některý strany, který se číst nemusí, kolikrát poslouží velice dobře, když na rybáře přijde krize… ):o)) Čtu-li některé příspěvky, mohou tyto publikace některým posloužit dokonce celé!!!
Ale je pravdou, že v mé základní výbavě nechybí role točeného!!!
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 21:07 ® regulus reakce na …
-
BRECA máš rech, škoda papíru
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 21:02 ® breca reakce na …
-
Mě by zajímalo, na co každej rybář každý rok spolu se soupisem revírů obdrží i rybářský řád, když to stejně nečte.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 20:43 ® Shrek reakce na …
-
děkuji Vám Vaše Škworstvo,aspoň někdo sdílí můj názor.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 19:25 ® regulus
-
Si myslím, že si z nás někdo dělá kozy, chápu, že na sebe nemusí vykecat všechno, ale úplně nic???
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 18:00 ® skwor
-
Alivio: Sám bych to neřekl líp
reagovat.....
- Neděle 9. dubna 2006 ve 13:27 ® Shrek reakce na …
-
díky,beru to jako poctu
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 13:26 ® Cidas
-
Chi chi, klasická reakce Alivia :o)))
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 13:13 ® Shrek
-
Předem se omlouvám za následující slova,ALE TO SI DĚLÁŠ PRDEL???TY VOLE PÁR ŘÁDKŮ ZPĚT JE TÉMA CELOROČNÍ RYBOLOV,TAK SE TAM PODÍVEJ,TO SNAD NENI ZAPOTŘEBÍ PŘIDÁVAT DALŠÍ TÉMA FÓRA!!!!!!!!!
reagovat