Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 19:32 ® HaD
-
byla zřízena nová stránka Legislativa www.chytej.cz
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 8:16 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
regulus: Maďar v kukuřici – sorry, ale tuhle mušku fakt umotat neumím
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 7:37 ® Milky
-
Hoši, je vidět, že je jaro. Témata vypřášená jak mlynářův pytel a masírujete se o blbinách. Jen se mi líbí ta myšlenka s Maďarem f kukuřici!
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 23:18 ® rarach reakce na …
-
Regulus: to já bych to taky věděl rád, zvláště když se jmenuji Gašpar, mohlo by se mi to hodit, zvláště z důvodu Bobova neustálého otravování se sběrem oné Chruščovovi obilniny, když dozrává. Nerad bych se jednou ztratil.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 23:08 ® regulus reakce na …
-
HRAJI – máš pravdu veličenstvo i když já ti neodporoval, jen jsem se ptal. Přiznávám to datum jsem zapoměl a pomotal, pravda je tady www.mvcr.cz
P.S. ještě by mě zajímalo, jak se motá maďar v kukuřici??? -:))))))))))
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 21:38 ® breca reakce na …
-
A co to už shrnout tímto závěrem:
„Ano, je možný chytat celoročně, ale…!!!“
):o))
Poznal jsem tu za měsíc několik fajn lidí a je zbytečné, aby je kleplo!!
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 21:33 ® rarach reakce na …
-
Regulus, ty ještě pamatuješ federální doby ne? Tak proč se divíš hlavatce..? Hlavně klííííd.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 21:29 ® hraji
-
Regulus: už raději nepokračuj, motáš se v tom jak maďar v kukuřici. Maďaři zde na Chytej prominou.
reagovatChytám ryby od roku 1973 a všeobecný zákaz lovu byl vždy od 15.3. do 15.6. Jenže v 70. letech byl všude, později vymysleli zlepšení a byl jen na tekoucích vodách kvůli ochraně ryb při tření, v tomto intervalu se totiž většina našich ryb skutečně tře. A že platil i v roce 2004 je jistota, pocházím totiž ze Severní Moravy, která je v ČRS a bydlím od roku 1979 v Brně, ovšem na severní Moravě pořád lovím, mám tam většinu příbuzných. Takže to shrňme. Místo všeobecného zákazu lovu nám nyní zavedli doby hájení u některých ryb, které se shodují s tím zmiňovaným všeob. zákazem, tedy od 16. 3. do 15. 6., jedná se například o jelce tlouště, jesena, parmu, ostroretku a podobně.
- Pondělí 10. dubna 2006 v 17:08 ® regulus reakce na …
-
V tom případě se pokorně omlouvám a beru zpět větu o pamatování si všeobecného zákazu lovu na MP vodách, ještě by mě teda ze zvědavosti zajímalo, jak to bylo přesně formulovaný. Hraji napsal, že to platilo v r.2004 na „většině tekoucích vod“v době od 16.3. do 15.6. Ten všeobecný zákaz o kterém jsem mluvil já a který byl zrušen před lety byl pokud se dobře pamatuju od 1.1 do tuším 15.3. nebo 15.4. a byl formulován opravdu jako „Všeobecný zákaz lovu ryb na vodách mimopstruhových“, je dost možný, že to zmizelo se zavedením krajských povolenek tuším v roce 1976, ale to bych už kecal, už je to moc dávno. BOBO, RARACH – jen tak pro zajímavost pod termínem sudety si nemusí každej nutně vybavit severní Čechy. -:)))))))) Doufal jsem, že je dostatečně jasný kam moje příspěvky od začátku mířili, jenže RARACH mě tak zvedl s tou hlavatkou, že jsem i ty starý RŘ našel a tys tomu BOBO dal korunu. Důvod nebyl tady o tom polemizovat.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 16:44 ® CeP
-
mam takovej dojem ze se onen neregistroany vtipalek presunul k sousedum. v plkarne vevodi stejne blba otazka…
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 16:29 ® hraji
-
Regulus: tak to si chlape piš, že v ČRS zavedli po roce 1990 zase zpátky všeobecný zákaz lovu. Kdybys uměl hledat na internetu a nebo měl k dispozici archiv, lehce bys sis ověřil, že v roce 2004 platil na většině tekoucích vod v ČRS všeobecný zákaz lovu na MP vodách od 16. března do 15. června. A ten zmizel až s novým zákonem.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 16:19 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
regulus: Ale abych to upřesnil, myslím, že jen na západě.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 16:01 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
regulus: „Doufám, že mě nehodláš tvrdit, že se po roce 1990, kdy se MRS odtrhl od ČRS v ČRS opět zavedli všeobecný zákaz lovu ryb na vodách MP, když to bylo už za komárů zrušený???“ Čéče, představ si to – hodlám
reagovat)
- Pondělí 10. dubna 2006 v 15:18 ® rarach reakce na …
-
Regulus: Vlastně máš pravdu všeobecný zákaz to nebyl, ale při zimě jaká byla letos, by se to tak dalo vyložit, do dubna všude led, dírky zakázaný (ostatně jako nyní) a řeky zavřený a máš roční povolenku, čo s tým?
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 15:08 ® rarach reakce na …
-
Regulus: Jo dřív to platilo, to si pamatuju, ale taky pak dlouho platilo od 16.3 do 16.6 na tekoucích vodách utrum. Čéče nežer to tak, věř, že i notorický blb rarach může mít občas pravdu.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 15:07 ® regulus reakce na …
-
BOBO – Račiš si všimnout, že je v záhlaví napsáno, cituji: „ČESKÝ RYBÁŘSKÝ SVAZ ÚSTŘEDNÍ VÝBOR PRAHA“. V té době ještě žádný MRS neexistoval. To co platilo v Brně, platilo i v sudetech. ČRS (působnost ČSR) měl ústřední výbor v Praze a SRZ (působnost SSR) měl ústredný výbor v Bratislavě. Doufám, že mě nehodláš tvrdit, že se po roce 1990, kdy se MRS odtrhl od ČRS v ČRS opět zavedli všeobecný zákaz lovu ryb na vodách MP, když to bylo už za komárů zrušený???
reagovat
A proč blbnu, protože mě může úplně do běla vytočit blbá otázka na věc, která už minimálně 23 let neplatí, ještě blbější odpovědi a rádoby kritiky lidí, kteří si z nás evidentně dělají prdel a následně Rarachovo tvrzení, že u vás je to jinak. Ručím ti za to, že naprostá většina registrovaných na tomto vortálu v době své aktivní rybařiny (myslím tím, že vlastnili rybářský lístek)nemohou všeobecný zákaz lovu na MP vodách pamatovat. - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:41 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Regulus: Co blbneš čéče, rarach Tě pouze doplňoval, jak je to u nás v sudetech.
P.S. Sudety nespadají pod MRS
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:41 ® regulus reakce na …
-
A ještě detail, hluboce se omlouvám, už je to nejméně 23 let, tento RŘ je z roku 1983. A platilo to i v západních sudetech, Hitler byl už 38 let v prdeli. -:))))
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:37 ® regulus reakce na …
-
A ještě jsem pro tebe vyhrabal něco staršího
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:19 ® regulus reakce na …
-
A ještě detail, všimni si platnosti RŘ.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:18 ® regulus reakce na …
-
RARACH kamaráde, něco jsem pro tebe našel
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:16 ® HaD reakce na …
-
regulus: ok, budu na to myslet
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:04 ® CeP reakce na …
-
no.. zato vime ze i nerybar by mel byt schopen vybrouzdat odkaz k rybarskemu radu, je-li schpoen trefit semkaj… a pokud ne, neni problem zminit se o tom v prvotnim dotaze. odpoved by se dostala ihned a bez zbytecnych emoci a mumraje…
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:00 @ Ahoj reakce na …
-
To by se mohlo protože nerybáři nemají rybářské řády ale to asi nevíte?
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 12:54 ® regulus
-
PRO ADMIN
Prosím, prosím, nedalo by se pro zvláště natvrdlý jedince udělat v encyklopedii téma RYBÁŘSKÝ ŘÁD osobně ho tam nakopíruju v plném znění a VELKEJ ČERVENOŽLUTĚ BLIKAJÍCÍ BANER PRO PŘÍMÝ VSTUP DO TÉTO ENCYKLOPEDIE, HLAVNĚ HODNĚ VIDITELNEJ ABY SI TOHO ÚPLNĚ KAŽDEJ D… VŠIML???
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 12:49 ® regulus reakce na …
-
RARACH nejsu pojízdná encyklopedie, starý rybářský řády si neschovávám a nechce se mi to hledat na internetu, z toho důvodu si nepamatuju jak dlouho se nesmí chytat celoročně. Nevím jak v západních sudetech, ale možná i ve východních, jižních a severních platí toto a UPOZORŃUJU, ŽE TO PLATÍ PRO ČRS TO S HLAVATKOU NEPLATÍ PRO MRS:
§ 17 vyhlášky č. 197/2004 Sb. (1)V pstruhovém rybářském revíru je povoleným způsobem lovu ryb lososovitých a lipana
a)lov přívlačí od 16. dubna do 31. srpna,
b)lov na umělou mušku od 16. dubna do 30. listopadu,
c)lov hlavatky přívlačí od 1. října do 31. prosince na zvláštní povolenku vydanou uživatelem rybářského revíru.(2)Vyskytují-li se v pstruhovém rybářském revíru i jiné ryby než lososovité nebo lipan, je povoleným způsobem lovu
a)u nedravých ryb lov na položenou nebo lov na plavanou pouze na nástrahy rostlinného původu,
b)u dravých ryb 1.lov přívlačí od 16. dubna do 31. srpna, 2.lov na umělou mušku od 16. dubna do 30. listopadu, 3.lov na položenou nebo lov na plavanou.§ 13 odstavec 9 zákona č. 99/2004 Sb.
Lov na pstruhových rybářských revírech II.
Na pstruhových rybářských revírech se zakazuje lov všech druhů ryb od 1. ledna do 15. dubna a od 1. prosince do 31. prosince s výjimkou lovu hlavatky obecné na zvláštní povolenku vydanou uživatelem rybářského revíru.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 12:47 @ Ahoj reakce na …
-
Fakt paráda
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 12:27 ® breca reakce na …
-
CEP – to nemám, ale znám několik dobrých očních optiků!! ):o))
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 12:18 ® CeP
-
a nemas jeste nejakej odkaz kde to je hieroglifama, klinovym a obrazkovym pismem? jo a uzlikovy pismo by taky nebylo k zahozeni..
reagovat)) AHOOOOOOJ… ok, cus
- Pondělí 10. dubna 2006 ve 12:18 ® rarach
-
regulus: U nás v západních sudetech se chytá celoročně tak dva až tři roky. Na pstruhovce může být v prosinci povolen lov hlavatky.
reagovat