Vyhledávání
MIKADO
6.4.2006 | breca | 14.317 zobrazení | 63 odpovědí
Máte někdo zkušenost s některým produktem této firmy? Zajímavé ceny a sortiment, ale vůbec neznám.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 9. dubna 2006 v 15:25 ® regulus reakce na …
-
CeP se nejspíš budeme divit. -:))))))))
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 15:22 ® CeP reakce na …
-
regulus> tak na ten mail se tesim..
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 15:19 ® regulus reakce na …
-
BRECA – tak právě ten 4 dílnej T-REX mám objednanej. Kromě toho, že nemám ani nekoupím prut, který je ve složeným stavu delší jak 120 cm a tento prut tyto požadavky splňuje, má ještě jednu dobrou vlastnost, varabilní délku 305/232 cm. Podle Perničky a jeho ceníku měl být okolo 1000 Kč u zmíněného oficiálního dovozce je za 1336 Kč a v e-shopu MIKADA 157 zl (cca 1180 Kč), ale tomu bych se vůbec nedivil, je to možná jen rozdíl DPH, ví bůh jakými cestičkami se k nám ty pruty vozí. Mimochodem na e-shopu výrobce jsou kolikrát vyšší ceny než ceny u nás. Příklad je T-REX TWIN FEEDER 330/390 – u Perničky 2000 Kč, na e-shopu MIKADA 343 zl (cca 2570 Kč), u zmíněného oficiálního dovozce 2485 Kč. Ale jen tak pro srandu, pošlu MIKADU mail s dotazem, zda mají v ČR oficiální zstoupení. Jsu zvědavej co mi odpoví pokud mi vůbec odpoví. Pak to sem hodím.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 15:02 ® CeP reakce na …
-
hmm. rozebral jsi to docela poctive a nevidim tam nic co bych mohl zpochybnovat. takze souhlasim.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 14:55 ® regulus reakce na …
-
CePino, ty dovedeš člověka při neděli potěšit. -:))) Já se s něma moc párat nebudu. Když mě začne vykládat pohádky tisíce a jedné noci tak objednávku jednoduše zruším. Stejně má termín „nejpozději do konce května“. Nechtěl jsem moc roztrušovat neověřené informace, ale když se to tady tak pěkně rozjelo. Tak ten e-shop, před kterým jsem varoval, co ho zajímaly především stavěné pruty. Nemají ani jedno MIKADO skladem, napovídal mi spostu pohádek, ale mimochodem říkal taky, že prý údajně MIKADO nedodá ani polovinu objednaných prutů. Druhá zkušenost Pernička, tam kde jsem ho měl původně objednanej, velice solidní borec, on mi 100% žádný pohádky nevykládal, na rovinu mi řekl, že netušil jakej to bude mít průběh a že mi raději nic slibovat nebude. Údajně ten jeho dodavatel to nakupuje v MIKADU ve velkoskladě, minimální výše odběru je 8000 Euro a taky mu tvrdil, že to prý skladem nebylo. Jezdí tam prý asi nepravidelně až se mu zase sejdou peníze.
reagovat
V tom je možná zakopanej pes. Za tuto čásku (asi 250 000 Kč)při průměrné ceně (nákupní, zadarmo by to asi nedělali) možná ani ne 800 Kč za prut je to 312 prutů. Nedokážu odhadnout jak rychle se toto množství na českém trhu prodá, ale trhák to zrovna nebude a spousta obchodníků raději půjde do „zvučnějších značek“. Nebudeme si nic nalhávat, stejně jako elektronika se většina prutů až na pár vyjímek asi dělá na „dálném východě“ (levná pracovní síla je levná pracovní síla), tzv. výrobci před sezonou odhadnou, kolik se toho asi prodá a často jim to nevyjde, sejde se víc objednávek, než je prutů a pak to funguje systémem kdo dřív přijde ...... nebo taky bližší košile než kabát. Ten prut co mám objednanej je totiž dlouhodobě (od února) na firemním e-shopu MIKADA jako dostupný. Z druhé strany, MIKADO není v polskejch e-shopech zrovna běžný zboží, takže na těch nespolehlivejch dodávkách by něco mohlo být. - Neděle 9. dubna 2006 ve 14:16 ® breca reakce na …
-
Když jsem tuto diskuzi otvíral, díval jsem se právě na nabídku e-shopu vsenaryby.cz, který se prezentuje jako oficiální dovozce Mikada do ČR. Když jsem pro porovnání nalezl polské stránky, překvapilo mě, jak je tam nabídka široká a ceny přepočtem cca 7,50 za zlotý taky poněkud jiné. Proto jsem hledal důvod toho, proč náš obchod má v nabídce třeba tři vláčáky, když poláci jich nabízejí možná víc než tucet (myslím tím typů). Velice zajímavá mi přišla nabídka cestovních vláčáků (čtyřdílných či pětidílných), ale u vsenaryby.cz o tom ani slovo. Tak jsem začal pochybovat o kvalitě produktů, ale otázka spíš bude v kvalitě dovozce!!!
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 12:22 ® ESKY reakce na …
-
hm, archívní dobře uleželé pruty, osobní přístup k zákazníkovi,dokonalý servis, tak to je fakt solidní firma
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 11:48 ® CeP
-
taky zajimave tema MIKADO & vsenaryby.cz : www.chytej.cz
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 11:46 ® CeP reakce na …
-
ale FABI vubec nestrasi stréčku.. poslys tedy moji zkusenost z brezna 2005: 1 objednal jsem prut Ultrviolet feeder 330/390 2 do 48 hodin mi prisel mail potvrzujici objednavku s tim, ze zbozi bude za 14 dni 3 za tri tydny jsem nevydrzel a volam : omlouvame se, nejake potize z polske strany. ozvem se do tydne 4 za dva tydny nevydrzim a volam : zbozi uz je na ceste. omlouvame se polaci jsou desne nespolehlivy. bohuzel pro leto nebudou dodavat vami pozadovany typ 330/390, ale jen 360/420. muzeme vam ho dodat za stejnou cenu jako ten kratsi typ. dodavka dorazi ve stredu, zavolame. BERU 5 v patek volam : ano zbozi mame od stredy jeste nevybalene. budeme makat prez vikend. chcete ho dovezt? jo vy ste ze strakonic?? (cca 16km) ze si prijedete osobne?? to budete mit se slevou… 6 dorazim v pondeli. a vy ho mate objednany??. noo. jeden nam tu zbyl. sice mel byt do milevska, ale tak my vam ho teda nechame…a jsem pozvan do podzemni garaze kde se na stole krci asi tri pruty…
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 0:50 ® regulus reakce na …
-
FABI nestraš , já u nich mám ten vláčák objednanej a mailem normálně komunikují. Abych byl konkrétní: 27.3. jsem se mailem optal, jestli mi jsou schopni dodat prut, který v běžné nabídce nemají, 28.3. mi přišla odpověď, že ano, asi do 14 dnů, pokud ho výrobce bude mít skladem, obratem jsem ho objednal, tentýž den potvrzení objednávky, 3.4. informce o tom, že prut by měl být naskladněn 7.4., odeslán na moji adresu tentýž den nebo v pondělí 10.4. podle toho kdy dovezou zboží. Co se týče komunikace problém nevidím, uvidíme kdy prut přijde. Budu informovat. Zkus to zaurgovat na tuto e-mailovou adresu schwedt@iol.cz
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 ve 22:49 ® Sander
-
Fabi > loni jsem si takto objednal křeslo. Za měsíc už mi bylo dost divné, že ještě nepřišlo, tak jsem tam zavolal. Odpověděli mi, že ho ještě nemají skladem, tak mám prý počkat ještě max. měsíc… Za další měsíc samozřejmě nic! Opět telefonát, a ta samá výmluva… Nakonec jsem ho koupil u nás v prodejně, kde ho zrovna začali prodávat
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 ve 22:36 ® FABi reakce na …
-
Mám dotaz, objednával jste někdo něco z e-shopu www.vsenaryby.cz, došlo Vám to. Objednal jsem si prut v lednu a doteď nic, ani email. Tak bych rád věděl Vaše zkušenosti s tímto e-shopem. Díky.
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 ve 20:53 ® ESKY reakce na …
-
Jo, souhlasím, to víš, při kopání zlata lítá kamení kolem… Víš, co tím myslím......? Jedinej plus mají v tom, že se dá u nich blízko zaparkovat autem...................
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 v 18:54 ® regulus reakce na …
-
ESKY – tak to mě dost udivuje, UnL je z mýho pohledu na druhým konci republiky a v tom obchodě jsem pochopitelně nikdy nebyl, ale co jsem slyšel, že je to velkej kšeft a snad mají jeden z největších e-shopů s rybařinou u nás, tak mě celkem udivuje, že se k tomu tak postavili. nemyslím si, že by byl problém, „Pane my vám to seženeme, ale musíme to objednat, zavolejte si za 14dní“, no konec konců Gammarus se chová dost podobně. Se ti nedivím, že MIKADO je jedno s nejsprostších slov co znáš, ale chyba bude asi především v www.braunstar.cz .
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 v 11:05 ® spin
-
Tak do navijáků od MIKADA bych nešel každopádně,ale pruty mají za ty prachy dost dobrý.Sám mám Mikado Mystic Spin 2,7m/do 35g a Mikado Lexus Gold Spin 3m/15–40g.Mystic mám pátý rok a Lexus třetí a naprostá spokojenost.
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 v 10:01 ® ESKY reakce na …
-
Ahoj, takže jsem to koupil v kamenným obchodě v Ústí nad Labem. www.braunstar.cz !!!!!!! Jo, a pak jsem kontaktoval nějakýho pražáka a ten mi do telefonu řekl, že ta štelovací plastová čepička stojí tak 30 kč, a pak mi ji poslal – skutečně za 30 ale za balný si účtoval 90 korun !!! A nakonec jsem pak mluvil s nějakým strejdou co tady v ČR má snad oficiální zastoupení, a ten mi řekl, že opravujou JEN ZBOŽÍ U NICH ZAKOUPENÝ. Takže pro mě je MIKADO symbolem totálního aušusu, navijáky jsem vyhodil.......
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 22:45 ® CeP reakce na …
-
jo. skorem bych rekl ze trefils..
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 22:23 ® regulus reakce na …
-
Snek – díky, už ho mám objednanej a upřímně, není to prut kterej by se prodával jak na běžícím pásu, je čtyřdílnej a vláčák.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 22:20 ® regulus reakce na …
-
ESKY – jasně, blbý zkušenosti a upřímně, naviják MIKADO bych si taky nekoupil (mimochodem Shimano taky ne), ale to je vedlejší. Zajímalo by mne, jestli ten od koho jsi ho kupoval byla tato firma ( www.vsenaryby.cz ), to je totiž údajně oficiální dovozce MIKADA do ČR a jejich obchodní zastoupení. Pokud tomu tak není, jedná se pravděpodobně o ty dovozy typu, dojedu do Polska, levně nakoupím, se ziskem prodám a vážení přátelé polibte mi p…l. Nemyslím si, že by si firma MIKADO jako taková z odpuštěním ku…la trh takovým to přístupem. Nechtěl jsem ti vyvracet tvůj názor, jen jsem chtěl vědět jestli je to přístup oficiálního zastoupení. Pokud ne, zkus poslat maila na tuto firmu a vysvětlit jim co se ti stalo, třeba ti to opraví.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 22:11 ® Sander
-
Stanik > ten Matrix 777 mám již druhým rokem a také si nemohu stěžovat.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 21:43 ® Stanik
-
Předloni jsem si koupil od Mikada přívlačák, konkrétně Matrix 777 Ultralight Spin, 270 cm 5 – 20 g a za tu dobu jsem ho stihl otestovat celkem podstivě, chytel sem na něj asi 130-krát a jsem s ním, s ohleden na pořizovací cenu (v té době 1300, dnes asi 1000Kč)docela spokojen. Co se týče funkčnosti tak problémy nemá, tedy kromě měkčí páteře která při použití větších nástrah nebo lovu na větší vzdálenost neumožnůje dostatečně razantní zásek a ryba proto občas spadne. Z hlediska zpracování odpovídá vzhled ceně, takže žádný zázrak ale prut chytá. Dále jsem otestoval naviják Bluebird, vel. 1000 a po 80 vycházkách už v něm začíná trochu rachtat a ani chod už není úplně hladký. Cena byla 1200 Kč, tak jsem se ponaučil a příště vezmu asi Shimano. Taky jsem zkoušel Mikado Feeling 210 cm a na UL přívlač se mi moc líbil. A kamarád vlastní Lexxus Blue Spin 270 cm, cena 1800 Kč a je s ním plně spokojen. Celkem bych tuto značku hodnotil jako kvalitní(pruty)s ohledem na pořizovací cenu. Navijákům bych příliš nedůvěřoval,příště si raději připlatím za kvalitu.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 20:49 ® snek reakce na …
-
regulus>Jaký prut honíš? Nějaký Mikáda měl aji v Kuřimě u TOSky
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 20:27 ® ESKY
-
Ahoj, dovolte mi reagovat : s firmou Mikado mám velmi špatné zkušenosti. A to jak s teleskopickými pruty a zejména navijáky. Žádný servis, žádná zákaznická podpora, když jsem si stěžoval, tak ze mě měli prču. Radím zásadně nekupovat – dva navijáky Mikado Developer jsem nedávno vyhodil, rozsypalo se mi v nich převodové kolo ? a nebylo ho možné sehnat, taky se mi rozsypala taková plastová čepička, kterou se šteluje brzda......
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 v 19:05 ® regulus
-
Snek sorry, že jsem ti zprznil nicka (Snak)
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 v 19:04 ® regulus reakce na …
-
Snak a all – Mikáda v Brně má Pernička ( www.splavek.cz ), ale … Nebere to přes oficiální zastoupení Mikada v ČR, nýbrž přes někoho jinýho. Má snahu mít, nejspíš v rámci svých možností, nějakou část sortimentu. Důsledek je takovej, že mu onen dodavatel nedoveze vše co si objednal, na druhou stranu to má hodně značně levnější. Já měl u něj objednanej vláčák od ledna a když to v poslední zásilce nedošlo, tak jsem se na.ral a objednal si to z ( www.vsenaryby.cz ). Ten prut v nabídce neměli, tak jsem vznesl dotaz mailem a odpověď byla takováto: Vámi uvedený prut sice v nabídce nemáme, ale zajišťujeme kompletní dodávky MIKADA pro ČR, proto jej dodat není problém. Pokud jej bude mít výrobce, doba dodání je cca do 14 dnů.......... Je fakt, že je asi o 200 nebo 300 Kč dražší, ale nepodařilo se mi zjistit obchod v PL blízko našich hranic, tak jsem to řešil takto. Ještě jeden typ v Brně ( www.jedemenaryby.cz ), ale další ale. Nemají skladem ani jeden prut MIKADO ale to jsem tady asi psal.....
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 v 16:09 ® Fugas
-
Brácha si koupil vláčák od Mikáda a i mě se moc líbí.Model si přesně nevybavuju, něco jako Lexus spin nebo tak nějak… Stál asi jen 1200,– a vypadá luxusně. Tenkej, docela rychlej blank, pěkný očka(vypadaji jako pozlacený) a držák navijáku krytej korkem, což je moc příjemný. jen korek se mi zdá méně kvalitní. Každopádně za ty peníze moc pěknej proutek!
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 14:41 ® snek
-
regulus>nevíš, kdo má MIKADA v Brně?
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 14:25 ® breca reakce na …
-
Dík za vaše názory, jen mě docela mrzí, že tu u nás není tak široká nabídka, jak je na polských stránkách.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 ve 14:22 ® Petas
-
Před cca měsícem jsem si koupil ultra vláčku od MIKADA, je krásně jemná, ale zatím nemůžu pořádně hodnotit, jelikož na něm rybka ještě nebyla.
reagovat - Pátek 7. dubna 2006 v 11:42 ® skwor
-
Od Mikada se mi líbí jejich UL vláčáky. Bohužel žádný nemám..
reagovat