Vyhledávání
MIKADO
6.4.2006 | breca | 14.411 zobrazení | 63 odpovědíMáte někdo zkušenost s některým produktem této firmy? Zajímavé ceny a sortiment, ale vůbec neznám.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 7. dubna 2006 v 7:18 ® CeP
-
projdi si toto : www.chytej.cz a toto www.chytej.cz
reagovat
a kdyz se poohůlidens vic tak urcite jeste neco najdes - Pátek 7. dubna 2006 v 0:40 ® regulus
-
Mám feeder T-REX, maximální spokojenost, objednanej mám T-REX vláčák, zatím nemohu posoudit, ještě ho nemám, přijde příští týden. Ten feeder jsem fyzicky posuzoval s podobným feederem už nevím které značky (jednalo se o nějaké zvučnější jméno), který byl asi o 1000 kč dražší a nenašel jsem žádný výrazný rozdíl. Vlastně jo k MIKADU je 5 špiček a k tomu druhýmu byly jen tři. Nevýhoda, MIKADO nemá označení gramáže špiček, to mě ale vůbec nevadí. Varování, jestli ses díval na e-shop JEDEME NA RYBY, tak nemají ani jeden kus prutů MIKADO a jen slibují. Mě bylo řečeno, když jsem se ptal jak chcou splnit internetový objednávky, že je takový pruty moc nezajímají, že hlavně prodávají stavěný pruty. Potom nechápu, proč nabízí MIKÁDA za nižší cenu, než oficiální dovozce.
reagovat - Čtvrtek 6. dubna 2006 ve 23:36 ® breca
-
Přidal jsem v odkazech odkaz na polské stránky, kde je produktů mnohem více i s polskými cenami.
reagovat