Vyhledávání
MIKADO
6.4.2006 | breca | 14.316 zobrazení | 63 odpovědí
Máte někdo zkušenost s některým produktem této firmy? Zajímavé ceny a sortiment, ale vůbec neznám.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 8. července 2006 v 15:04 ® regulus reakce na …
-
Se nediv, oni to mají vše kapku dražší, důvod nevím
reagovat - Sobota 8. července 2006 ve 14:12 ® M.BURNES
-
Tak konečně má vlačák od mikáda a to COMPETITION NEEDLE SPIN 260 je trošku rychlejší než feeling ale je to paráda jen mně zarazila cena na vsenaryby ho maj za 1715kč a já za něj dal v krámu 1410kč
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 22:02 @ MiBl
-
vážený pane, reaguji nejen na Váš dotaz,ale i na polemiku kolem MIKADA. Firma ALFA,která je jedním ze dvou zástupců pro ČR,nebyla zastoupena na Rybáři 2006 má jen jediný důvod a to ten,že finance vynaložené na prezentaci v průběhu výstavy se sice vrátí,ale pro samotnou firmu mají spíše negativní reakci a to v průběhu následující sezony, hlavně u našich obchodních partnerů. Co se týče sortimentu mohu odpovědět: Málo kdo z naší rybářské veřejnosti ví,že Mikado v Polsku patří mezi tři největší rybářské firmy(Jaxon,Dragon,Mikádo) pruty této značky testují a spoluvytvářejí špičkoví závodníci,kteří reprezentují Polsko jak v plavané,přívlači tak i ve feedereru.Jenom namátkou,můj syn,který již po několik let reprezentuje ČR v plavané v kategorii kadet i junior používá tuto značku k plné spokojenosti již ředu let
reagovat
a proto mohu vřele doporučit matchové pruty a biče řady Temptation nebo Allborela.Přívlačové pruty řady Feeling,Lexus Sensitive a Matrix.V roce 2004 byl neoficiálně mezi českými feederovými závodníky vyhlášen prutem roku Ultraviolet Heavy 360 a v roce 2005 T-Rex a Ultraviolet v provedení 330–390,všechny tři pruty jsou v provedení s pěti výměnnými špičkami.
A tak bych mohl pokračovat dále.Rád Vám odpovím na případné další dotazy.
S pozdravem Miroslav Blecha
obchodní zástupce pro Čechy
a Jižní Moravu
777700916
bleha@tiscali.cz - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 18:37 ® kkarlos
-
to skwor: ale jak rikam- staci jen o neco zavadit pri slozenem stavu, ono se ta spicka vrati do normalu a pritom svihne do druhe casti prutu- ted pokud mi rozumite…
reagovatNo a je to na svete…pak uz staci jen vic vyuzit spicku a je to…
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 17:12 ® skwor reakce na …
-
AHQ: Ten samý jsem chtěl taky, ale kvůli těm špičkám váhám
reagovat…známému totiž praskl ten samý (210cm) ve stejném místě…
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 17:02 ® kkarlos
-
Mam UL vlacak Feeling 2.7 m do 13 g jsem s nim spokojen kdyz pominu ze mi rupla spicka pul centaku pred koncovym ockem… ale bylo to v poho- tam kde sem ho koupil mi to prodavac slepi a jde to s nim v poho… Musis se na ne davat pozor pac staci jen male rochnuti do te spicky a uz je to neruseny a pri nejakem tlaku to muze rupnout…
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 13:09 ® rudla
-
kaprová dělička Mikado T REX 360cm 3lbs nemáte někdo zkušenost s tímto proutkem?Uvažuji o jeho koupi. Mám T REXE feedra a zatím si nemůžu stěžovat
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 12:06 ® regulus reakce na …
-
SKWOR, CeP – ja fták, ne nedostal jsem nic, jen jsem sem napsal informaci a svoji zkušenost, jak jsem 8.dubna slíbil, toť vše. Vaše blbý zkušenosti jsou z dřívějška, třeba se chytli „za nos“. Jestli nevěříte, tak vám sem hodím všechny maily, oskenuju fakturu, záručák a hodím foto prutu. -:)))))))))))
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:54 ® CeP reakce na …
-
sem si myslel ze ti neco mazli do kapsy za takovouhle reklamu.. hehe…
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:53 ® skwor
-
regulus: CeP myslel, kolik ti zaplatili za to, že jim uděláš reklamu
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:52 ® regulus reakce na …
-
CeP – sem nepochopil, kdo za co zaplatil???
Stálo to 1336 Kč, včetně dopravy.
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:20 ® CeP reakce na …
-
a kolik to za to zaplatili??
reagovat))
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 11:16 ® regulus
-
No pánové, přes veškeré negativní reakce na tomto fóru na e-shop „všenaryby“ já nemohu říct vůbec nic proti. Prut mi dnes došel v naprostém pořádku, ráno mi došel e-mail, že byl včera odeslán a dnes v 10 hodin mi byl doručen. Zabalen byl tak, že by ho bylo možné poškodit jen tak, že by balík přejelo nákladní auto, takže taky nelze nic vytknout. Když vezmu v potaz, že jsem si objednal prut, který neměli v nabídce a dodací lhůta byla de-facto 16 dní od dotazu na možnost dodání, tak to je velmi solidní. Je mi líto, já jsem spokojen. -:)))))))
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 15:04 ® breca reakce na …
-
Regulus – Velice dobrý, máš u mě jedno velké bezvýznamné plus!! ):o))
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 9:26 ® rak reakce na …
-
Zdravím , když jsme u toho mikada máte, někdo zkušenost s jejich vlascema pro přívlač 0,17 – 018.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 v 1:26 ® regulus reakce na …
-
CeP – tož jo, proti gustu žádnej dišputát, každej preferuje něco jinýho, ale proč zrovna ten Evergreen, ten T-REX je o 60g lehčí a vrhací zátěž jen o 3g míň, navíc je pravděpodobný, že blank je ze stejnýho materiálu jako u feederu a to je už dnes osvědčený??? Jen se ptám, neber si to ve zlým.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 21:48 ® CeP reakce na …
-
toz velebnosti.. sem si to postudoval a docela mne zajima matchka evergreen 4,50…
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 ve 20:54 ® skwor
-
Až bude fungovat ten e-shop, tak si objednám mikado feeling 2,7m 13g.....
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 18:22 ® regulus
-
Tak vážení přátelé, jak jsem slíbil odeslal jsem mail s dotazem na obchodní zastoupení MIKADA v ČR. Dnes mi přišla odpověď a jak jsem předpokládal, divil jsem se a vy se budete taky divit. Je to ale zároveň dobrá zpráva, ale to až na konec…
Takže text mailu:
Vážený pane, Můžete se spojit s DUSAN PREJDA VELKOOBCHOD, SPC A/4 KRNOV 79401, telefon: +420 776 584 138. www.mikado.cz , e-mail: info@imikado.cz Je to naše obchodní zastoupení v ČR. Může Vám poskytnout všechny informace o objednávce a servisu prutů Mikado.
S úctou Małgorzata Kalinowska ABRAMIS Sp. z o.o. Poland
Takže oficiální stránky MIKADA v ČR: www.imikado.cz Kontaktní e-mail info@imikado.cz
A nejlepší zpráva na konec, firemní e-shop MIKADA na území ČR, ještě se moc neradujte, není ještě spuštěnej: obchod.imikado.cz
Jakej z toho mám pocit, stránky mají stejný design jako polské stránky výrobce, takže je naprosto jasné, že toto je oficiální zstoupení MIKADA v ČR. Pokud bude e-shop tak naplněný jak ten polský, tak bude z čeho vybírat, ceny – no uvidíme. Co si myslet o tom co se tu psalo. Jsou asi dvě možnosti, buď někdo strašně kecá, nebo jim v MIKADU už došla trpělivost se špatným zastopením a vzali to do rukou sami. Teď se asi teprve ukáže, jestli ty řeči o tom, že poláci nebyli schopni dodat a pod. jsou pravda nebo jen báchorka.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 18:16 ® skwor
-
M.BURNES: Ta trojka byla už celkem „žvejka“ , ty kratší jsou asi lepší…
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 17:59 ® breca reakce na …
-
Slyšel jsem to o MIKADU, ale stejně je na tom i Trabucco. Ti na veletrh nejeli, protože do minulého týdne ještě nedostali dodávku nových věcí a v podstatě nemají co prodávat.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 17:27 ® nurse02
-
Ja jsem shanel UV feeder na veletrhu. Prekvapilo me, ze na cele plose nebyl jeden jediny kus Mikada. Pak jsem se bavil na prodejne a rikal, ze nejaka cela serie se vracela zpet vyrobci.
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 17:14 ® M.BURNES
-
skwor:3metr nechci já chtěl 240 nebo 270
reagovat - Úterý 11. dubna 2006 v 9:25 ® FABi reakce na …
-
Na Byron v Minský jsem taky koukal, ale nevím prostě mi nějak neseděj, ale děkuji za info.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 21:20 @ Pawel reakce na …
-
Fabi: BYRON X12T Senso Spin od 180 do 300 cm, 3–12g. Praha 10, Minská 5
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 21:08 ® skwor
-
M.BURNES: Ta trojka by sehnat šla, vím kde…
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 20:48 ® M.BURNES
-
Fabi:Mněl sem v ruce Mikado Feeling 300cm a 210cm a sou to super klacky ale bohužel se momentálně nedělaj
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 19:52 ® FABi reakce na …
-
Ve zlatý rybce jsem byl asi pře 14dny, ale bohužel neměli nic z UL přívlače, to co já jsem chtěl nebo by se mi líbylo. Nakonec jsem koupil Mikádo starší model UL – Metrix 777 2,4m 3– 15g, co se jsem objevil v jedné prodejně na Praze 5 – ul. Vrchlického. Za 900,– krásný proutek, + jsem tam objevil gumy Orka.Mikado mám ještě jedno na přívlač Metrix 666 10–30g a jsem taky spokojen. Ono vůbec sehnat slušnej proutek na UL přívlač je umění. Pokud někdo máte typ na UL protek, tak dejte vědět- značku, typ, prodejnu. Koukal jsem třeba na novinku od Shimana Force master 270L 3–15g, ale je to prostě bidlo.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 18:41 ® skwor reakce na …
-
FABi: Ve zlaté rybce na Smíchově (lidická 30) mají mikada ve větším množství.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 v 18:16 ® FABi
-
Jsem rád, že máte podobné zkušenosti s tímto e-shopem. Mám dva pruty od Mikada a jsem spokojen. Levné a dobré pruty. Nikde jsem kompletní nabídku MIkada v obchodě neviděl. Většinou mají Mikado v prodejnách kusově.
reagovat