Chytej.cz

dvojdílný wobler necteno

21.7.2004 | Prizrak | 8.717 zobrazení | 43 odpovědí

Jak¨á je účinnost dvojdílnýho w. oproti normálním woblerům. Žádnýho nemám, a tak mi poraďte jestli si ho mám koupit popř. jakýho.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pondělí 26. července 2004 v 0:09 ® jiris
jiris

woblery používám hlavně na boleny a sumce, ale ty nechytám )) Okouny nechytám téměř vůbec, u nás na ně není moc dobrých vod. Ale jak to tak čtu, tak mě nalákáš na Svratku.

reagovat
Pondělí 26. července 2004 v 0:07 ® jiris
jiris

sedum – to je individuální, každý chytá to čemu věří. Já vděčím gumám za své úlovky. Osobně bych sáhl po gumě. Na pstruhy zase po strýmrovy a tak je to co ryba – to jiná nástraha.

reagovat
Neděle 25. července 2004 ve 21:15 @ 

Jiris a spol.: Dík za odkaz. Už je mi to jasné. Když máte na výběr malého dvojitého woblera dejme tomu na okouny nebo gumový twister,po čem šáhnete dřív? Buď jedno nebo druhé a nic jiného není. S čím si užiji více srandy?

reagovat
Neděle 25. července 2004 v 15:40 ® jiris
jiris

jiris – podívej na stránky www. rapala. com ) Tam to máš stručněji než bych to napsal já, i s obrázky ) p-perch, rh-read head a tak.

reagovat
Neděle 25. července 2004 ve 14:20 @ 

Jiris: Dík za radu, ale takový profík až takový nejsem, abych si dokázal představit barvy pod těmi velkými písmeny. Zkus mi to prosím napsat zkráceně jako debilovi,např. fial-červ,atd. Dík.

reagovat
Neděle 25. července 2004 ve 13:04 ® jiris
jiris

Sedum – asi 5–6 cm, barva P,S,SD,SB

reagovat
Neděle 25. července 2004 v 11:58 @ 

Jaká se dá sehnat nejmenší velikost dvojdílného woblera? Chtěl bych to vyzkoušet na pstruhy a okounky. Jakou barvu mi radíte?

reagovat
Neděle 25. července 2004 v 11:52 ® jiris
jiris

Kámoš na něj měl (CDJ-9) asi deset sumíků do metru. Dvoudílákům věřím, ale úspěchy mám pouze na potápivé. Jinak na sumíky asi dobrá nástraha. Naopak někdo tady psal o úspěšnosti plovoucího GFR v 11 cm. Já na něj za jeho 3 letou kariéru dostal tři štiky, než jsem ho letos pohřbil na Dyji, budiž mu voda lehká. Neměl jsem ho příliš v oblibě, protože šel hrozně mělce.

reagovat
Neděle 25. července 2004 v 11:47 ® Milky
Milky

Já si koupil dvoudílné Dorado – a v pátek mi ho urval sumec i s pletenkou na 10kg Výhodou dvoudílných je jejich hadovitý chod a agresivnější, když rychleji potáhneš, nebo v peřejích.

reagovat
Neděle 25. července 2004 v 1:29 ® HaD
HaD

řekl bych jak kdy a jak na co, ale určitě jsou výborné! jdi to toho!

reagovat
Pátek 23. července 2004 v 17:18 ® jaryn

Mám velmi dobré zkušenosti s dvojdílnou rapalou, nevím jméno, ale má kratší zadní díl. Už mne mnohokrát zachránila, jinak jsem byl bezrybka. Jde dost hluboko a je potápivá. Pokud uvázněš a utrhneš nevyplave

reagovat
Čtvrtek 22. července 2004 v 11:28 ® Jindra5

No, já používám menší dvoudílný potápivý, pro chytání kolem břehů v tůňkách. Třeba na Bečvě. Dá se s tím docela dobře imitovat zraněná rybka. Potáhnu, nechám klesnout, potáhnu.

reagovat
Středa 21. července 2004 ve 22:16 ® BigMike

Já na ně rád chytám. Má to živější akci a je to pro dravečky změna. Nejradši mám ty své, ale Rapala dvoudílný plovoucí 7 cm, 9cm nebo 11 cm jsou super. V barvě P, S, G a pak mám 11cm GFR a 13cm FT ty jsou na štiky fakt dobrý! Akorát nejdou ty půlený tak do hloubky. Ty menší. Takový popotahování na řece, kolem břehu, pomalounku, kdy se kroutí jak had – na Lužnici na candáty některý rok OK. Další rok na prd:-)

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1