Chytej.cz

české koule kaprpro. necteno

6.4.2006 | barn | 5.405 zobrazení | 5 odpovědí

čau lidi máte někdo snimy zkušenosti?A když­tak jakou příchut ted na jaro byste mě doporučily.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 25. června 2006 ve 3:52 ® kkarlos
kkarlos

Ja mam koule ceske jiz od narozeni, ale kaprpro to teda nevim a mam s nimi ty nej zkusenosti, zatim to furt slape a doufam ze mi vydrzi…;)))

reagovat
Neděle 25. června 2006 ve 3:46 ® DanDom

Já s nimi mám skvělé zkušenosti, zatím nejlepší, co jsem si koupil. Příchuť vybírám podle období. Hodně se mi daří s příchutí lososa.

reagovat
Pátek 7. dubna 2006 v 8:15 ® Milky
Milky

Co příručka – to rada, co rybář – to názor. Ve všech možných publikacích doporučují zkušení kapraři svoje oblíbené koule, ale nehledal bych v tom víc, než je na těch stránkách psáno. Asi nejlepší radou je, zakrmení místa, možná víc plošněji, než soustředěně a postupné „stahování“ ryby do místa, kam budeš nahazovat. Příchuť bych asi zvolil nějakou klasickou, vyhnul bych se asi loženě letním chutím, za něž považuji jahodu a další ovocné příchutě a asi i ryba/mušle/krab. Nic nepokazíš vanilkou, scopexem, GLM, anýzem, … . Spíš je to najaře o výběru místa, to znamená, že hledej spíše mělčí vody, v nichž telota vody rychleji stoupá. V těchto místech kaprovitá ryba (můžeš totiž chytit i cejna, plotici, karase, …) jezdí za potravou a bambule na bázi oleje se zde rychleji dostanou ke kapřím čichovým fouskům, než v případě těžké hluboké vody, kde teplota stoupá velmi pozvolna. Pomni, že méně, někdy znamená více a jarní kaprařině to platí dvojnásob. Cílem je přilákat rybu, nikoli jí nakrmit.

reagovat
Čtvrtek 6. dubna 2006 ve 23:23 ® kulin
kulin

Párkrát sem je zkoušel,ale nechytil sem na ně nic,takže nevím,možná špatnej čas a místo.Jinak to na ně prej chodí.

reagovat
Čtvrtek 6. dubna 2006 ve 22:32 ® HaD
HaD

Co jsem slyšel, tak by měly být dobré a je to trochu něco jiného než klasické boilies. Ale sám zkušenost nemám.

reagovat