Vyhledávání
POVODNĚ - POMOC
1.4.2006 | Milky | 2.348 zobrazení | 4 odpovědi
Pomoci jeden druhému je to nejušlechtilejší, co můžete udělat pro člověka, kterého si vážíte, jenž je právě v nouzi. To sice není citát Davida Havlíčka, ale spíše popis jeho posleství, které vám tímto mám předat. Právě v tuhle chvíli jede pomoct svým kamarádům do Veselí nad Lužnicí a to je důvod, proč to neuděl osobně. Máte-li tedy chuť pomoci, nabídněte svoje skryté rezervy, třeba se tu objeví někdo z vašeho oklí, koho ani neznáte. HaDovým jménem všem děkuji za projevy sounáležitosti s těmi, kterým není „sucho“.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 3. dubna 2006 ve 23:39 ® Petas
-
Také se nabýzím pomoci v rámci – možností. Pokud bude někdo v Praze a okolí pomoci ať se klidně ozve.
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 ve 22:14 ® lokky reakce na …
-
Rád pomůžu já i rybáři z Dětského domova v Sedloňově. Jen potřebujeme vědět něco konkrétního a jakým způsobem.
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 v 9:44 ® Milky reakce na …
-
Koukám, že vás to valná většina nepochopila správně a myslíte si, že pomoc je jen finanční. Omyl! Někdy stačí i taková věc, jako půjčit broďáky, káru za auto, nebo loď. Nemusíte k tomu už půjčovat ani mušák, ani čeřínek :o)
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 ve 21:25 ® HaD
-
Děkuji Milkymu za předání mé zprávy, byl jsem u pepino99 a stepino99 a vyklízeli jsme jejich věci. Na fotce je vidět, jak to vypadá u pepina99 v ulici
reagovatA ještě bych doplnil: pokud je někdo z Vás v problémech a potřebuje pomoci, nechť to zde sdělí. Třeba mu někdo z jeho okolí nabídne pomocnou ruku. Předem všem děkuji.