Chytej.cz

Jizera 7 necteno

30.3.2006 | ulrisak2 | 3.888 zobrazení | 11 odpovědí

Prosím poradte mi, pokud tento revir znate, nejaka dobra mista na rybačku.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 4. dubna 2006 ve 21:10 ® ulrisak2 reakce na …
ulrisak2

jo tvoje povolenka tam plati, kamos ma taky z Hradce…

reagovat
Úterý 4. dubna 2006 ve 12:10 ® Candátoman

ulrisak2 – máš osobku + poslal jsem ti maila.čis.

reagovat
Úterý 4. dubna 2006 v 11:28 ® Candátoman

Nemůžeš mi prosím poslat mapku, který je to rybník? Na mapě jsem našel několik vodních ploch, ale netuším, která z nich to je.Platí tam celosvazová povolenka vydaná v Hradci Králové?

reagovat
Úterý 4. dubna 2006 v 11:04 ® mikiw

mno v turnove uz voda opada a zacina to bejt v pohode…jen na tu jizeru se tu může až od 16.června,jinak od 15.dubna na stojatou vodu…chytání na jizeře není jednoduchý v tehlech oblastech,hostovská povolenka stojí 4000,– ale ryb tu je až až…jizera v tur. je nacpaná pstruhama,úho­řema,velkejma okounama a vším možným

reagovat
Úterý 4. dubna 2006 v 9:27 ® ulrisak2 reakce na …
ulrisak2

Václavice jsou asi 4 km od Hrádku nad Nisou, takže to máš docela z ruky. Je to revír 441 077 podrevir 2. Neni to moc veliky, ma to asi 2,5 ha, ale zase se tam nebudes nudit, hlavne jestli chytas na feeder. Jo tak az bude hezky tak bych se prijel podivat na pisak, driv jsme tam jezdili docela často. Vidim to tak na ten cerven, pac ted mam docela blazinec, v kvetnu maturuju. jinak se muzes podivat do fotografii, nejnovejsi alba a tam jsou asi 3 alba ted z 1.4 jak jsme tam byli. Dnes tam odpoledne jdu, tak napisu jak to slo, tak zatim cest

reagovat
Pondělí 3. dubna 2006 v 18:02 ® Candátoman

ulrisak2 – no já na Turnovsku(v Tur­nově) pobývám teprve 4 roky, takže to tu stále mapuju :-) Kde je prosím tě ta velká přehrada, případně ty Václavice? U jakého většího města? U nás jsou Písečáky(Příšovice) stále zamrzlý, tak bych třeba zkusil tu přehradu. Já jsem tu zatím moc ryb nenachytal, ale snažím se jak můžu. Chytlo mě hlavně vláčení, feeder, občas v létě sumcařina a někdy i kaprařina(bo­ilie). Jakmile se malinko ustálí řeka a rozmrznou Písečáky, tak by jsme mohli dát společnou rybačku, co říkáš? Čis Candátoman*

reagovat
Pondělí 3. dubna 2006 v 17:38 ® ulrisak2 reakce na …
ulrisak2

tak te asi neprekvapim…Prece jenom jsme jeli, ale nemohli jsme se dostat ani prez most, vsude po silnici tekla vodaa, no hruza!!!Tak jsme nakonec skoncili na Velké přehradě ve Václavicích, tachytali jsme par plotic a okouna. Jinak v létě na ten soutok jezdíme dost na úhoře, co ty?

reagovat
Pondělí 3. dubna 2006 v 8:22 ® Candátoman

ulrisak2 – na soutok JIzery z Žehrovkou? To víš, že to tam znám, ale nevím jak jste tam chtělí chytat při stavu vody v Jizeře i Žehrovce:-)) )? Chytli jste teda něco? Zdar Candátoman*

reagovat
Pátek 31. března 2006 v 18:19 ® ulrisak2 reakce na …
ulrisak2

No my zitra jedem na soutok Jizery s Žehrovkou, k Loukovu, jestli to znas.

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 ve 22:45 ® breca

Dneska jsem byl v Turnově a jak jsem viděl Jizeru, tak tam zatím moc dobrejch míst není. A až opadne voda, tak budeš muset hledat zase nový… Znám to ze Sázavy, po povodních v r. 2002 se úplně změnilo dno a zase jsem hledal nový fleky.

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 v 19:44 ® Candátoman

Můžeš přesně specifikovat Jizeru 7? Já jsem z Turnova a chytám od přepeřského jezu níže po proudu, ale přesné označení si nepamatuju. Kdyžtak upřesni nebo písni osobku.

reagovat