Vyhledávání
Ptačí chřipkaH5N1
29.3.2006 | ladamaj | 2.221 zobrazení | 13 odpovědí
Jestli pak se nepřenese na ryby v jejich víkalech nachází potravu co vy nato?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 4. dubna 2006 v 17:34 ® Cudla
-
Jak ryba začne kejchat pryč od ní
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 v 16:39 ® Robur
-
i když pokud se jedná o ptačí chřipku, tak snad výry napadat může, takže spíš nefunguje dlouhé y, tedy ý
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 v 16:38 ® Robur
-
měkký nefunguje nikdy!
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 v 16:34 ® regulus reakce na …
-
A taky tvrdý „i“ a měkký „y“
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 ve 13:09 ® Kosmik
-
Jestli někde uvidíte chřipkáčovýho kapra, tak mně-dejte-vědět. Vyrus-napadá-jen-buňky,které-mají-specifické-receptory,které-umožní-rozmnožování-toho-vyru-a-ryby-ten-receptor-nemají,jedině-kdyby-zmutoval.Omlouvámse,nefunguje-my-mezerník.
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 ve 12:53 ® breca reakce na …
-
ichtyolog – tady se o tom už vedla seriózní diskuze!!!
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 8:10 ® Shrek reakce na …
-
podepisuju se pod Tvůj příspěvek.No v Tescu byla u víkendu mražená kuřata za 22 Kč.Hihi,to byl nákup.Přece to nenechám zkazit.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 7:08 ® Petas
-
Tak větší starost než H5N1 mi dělaj povodně. Zima dlouhá, že jsem měl až deprese a teď tohle. Vypadá to že letos si opravdu dlouho k vodě nezajdem.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 ve 2:38 ® Prichy
-
tak… a chytne to prvni ryba a az zacne kolem sebe kaslat a prskat, tak to chytne druha a treti…nemeli by se ted pri tech povodnich shromazdovat…nekdo by jim to mel vyridit
reagovat…Ne vazne zatim jsem nestihl studovat, co a jak se prenasi, jestli bych mel z neceho strach, ze ten se ten bacil bude prenaset z cloveka na cloveka.....takova MHD to by byla pohadka…Jinak kolik, ze to zemrelo lidi na ptaci chripku??? Jak zili??? Zemrel uz nekdo v te „civilizovanejsi“ casti sveta??? (odpovedi opravdu neznam na 100%).....Kdyz se rano podivam na zpravy a vidim, ze 3–4 lidi umrou na silnicich jen v cechach(kolik to asi musi byt v evrope ci svete), tak si rikam, ze zatim vede jak rikal Bobo ta lidska blbost nez ptaci chripka
- Středa 29. března 2006 v 15:52 ® osprey
-
No jestli máte strach, zkuste pozorovat mou přítomnost na webu – lovil jsem 2 dny mezi těmi labutěmi v současném ohnisku nákazy. Když začnu psát vyslovené hemzy, je to jasný, schytal jsem to
reagovat - Středa 29. března 2006 v 15:35 ® Lukas
-
Hloupost rybám virus neuškodí nemá na to sílu dokáže přejít jen na 10zvířat ale v tom je i člověk a potom ještě na ptáky.
reagovat - Středa 29. března 2006 v 15:25 ® BoBo-Falknow
-
Jediné čeho se opravdu bojím, je lidská blbost, které se evidentně velmi daří…
reagovat - Středa 29. března 2006 ve 14:48 ® Trpak8
-
Ptačí chřipky se bojíte?
reagovat