Chytej.cz

Sraz chytejáků na severu moravy necteno

28.3.2006 | Hora | 13.350 zobrazení | 130 odpovědí

Kdo z chytejáků ze severu moravy by měl zájem se zúčastnit srazu?Mělo by se jednat o setkání příznivců rybařiny na některé z přehrad(Těrlická nebo Žermanická).Chtěl bych vědět,jestli by stálo za to udělat něco takového u nás.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 16. května 2006 ve 20:55 ® Hora
Hora

Abych oživil téma srazu,tady připomínám termín – Sraz chytejáků na severu moravy se koná 3.června na Žermanické přehradě,viz – www.volny.cz na parkování je přímo v objektu kempu za poplatek 30Kč,ostatní viz kemp,jsou zváni všichni chytejáci ze severu Moravy a nejen oni.Kdo má zájem,přijeďte.

reagovat
Sobota 13. května 2006 v 0:25 ® Hora
Hora

Sraz chytejáků na žermankách se blíží,kolegové,ne­zapomínejte na termín 3.června.

reagovat
Čtvrtek 11. května 2006 ve 21:06 ® tomy reakce na …
tomy

BOBSON:počítej se mnou

reagovat
Čtvrtek 11. května 2006 ve 20:59 ® Bobson
Bobson

Ahoj tak se jede na revír kterému řikáme U3 ! Ráno ve 4h jedu tam kdo jede ? Radim f-m nejede hlásí ! kde to je neřeknu jen vás naberu ! Takže Pepo jedeš ? Bude prdel !!! JEDU OD 4–15H.

reagovat
Čtvrtek 11. května 2006 ve 20:55 ® Zcuter
Zcuter

tak co kolik nas teda jede?

reagovat
Úterý 9. května 2006 ve 14:00 ® Zcuter
Zcuter

zatim jsem ho prehanet neslysel, ale rikam, ze si jenom myslim, ze bude prehanet(a znovu rikam, ze to je jenom muj nazor…)

reagovat
Úterý 9. května 2006 ve 13:53 ® Pytel
Pytel

zcuter : Jak prosím tě přehaní ???

reagovat
Úterý 9. května 2006 ve 13:44 ® Zcuter
Zcuter

somozrejme ze bobson je supr chlap, ale je si myslim takovy trochu prehanec(to si myslim ja…ale somozrejme to nemusi byt pravda..jeste ho tak moc dobre neznam…:-D …-zatím…:-D

reagovat
Sobota 6. května 2006 v 8:11 ® Valda reakce na …
Valda

Náhodou Bobson je super!!!!!!!

reagovat
Pátek 5. května 2006 ve 23:40 ® Hora reakce na …
Hora

No tak to se Ti jenom zdá.Já si myslím,že nekecá!!!!

reagovat
Pátek 5. května 2006 ve 14:26 ® Zcuter
Zcuter

jo tak to jo teda..(taky se tesim na jeho zazitky) ale bude treba ho brat s rezervou…me totiz pripada tak, ze trochu obcas prehaní:-D !!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Pátek 5. května 2006 ve 13:26 ® Hora
Hora

Bobson se vrátí 8.5 a napíše,jak nemohli na Ebru chytit nástražní ryby menší(tam kapra)70cm.Zatím co poslal SMS,největšího sumce mají zatím 220cm a kolem 75kg, už se těším na zážitky.

reagovat
Úterý 2. května 2006 ve 22:38 ® Hora
Hora

Počasí se lepší,doufám,že bude pěkně.Vody je stále dost a ryby se už nemohou dočkat.

reagovat
Neděle 30. dubna 2006 ve 14:00 ® Hora
Hora

harpunar – klidně,místa bude dost,Valda,ještě se domluvíme.

reagovat
Úterý 25. dubna 2006 v 17:00 ® Valda
Valda

Tak vás beru za slovo pokud bude nějaká akcička přes týden tak jdeme na to na 100%

reagovat
Úterý 25. dubna 2006 v 16:46 ® harpunar

Hora-já to myslím s nadsázkou,pokud nebudu někde na závodech s kámošem,tak vytasím archívní feeder a přijedem.Dobrých lidí a ještě lepší kořalky není nikdy dost.A pokud by se mnou jel Tucnak 11,tak může být i soudružsky hodnotná estráda,páč poslouchat jeho zážitky je něco podobného,jako číst Denik Ostravaka (pokud znáte).Ale stejně mne mrzí že to není o pár dní později,chtěli jsme vám my veteráni ukázat jak se vláčí!!!!Takže budu se těšit a pokud to nevyjde,přeji této pilotní akci Petrův zdar!!!!

reagovat
Úterý 25. dubna 2006 ve 13:06 ® Zcuter
Zcuter

jj..hlavne at je jeste teplíčko a at se daji chytat drvaci vid radime a bobsone…a frenki…(i ostatni…)

reagovat
Úterý 25. dubna 2006 v 9:00 ® Bobson
Bobson

Valdo-jak napsal hora není všem dnům konec.Je tady dobrá partička hlavně ostravaci borci jak cip ! Uděláme přes léto nějakou akci i přes týden.Hora náš vrchní apač to určitě nějak vymyslí !

reagovat
Pondělí 24. dubna 2006 ve 22:21 ® Hora reakce na …
Hora

harpunar- Valda- není všem dnům konec,však se může udělat něco i na podzim.Záleží jak se domluvíme.

reagovat
Pondělí 24. dubna 2006 v 18:43 ® Valda
Valda

chtěl bych pozdravit všechny moraváky a hlavně Romana-Bobsona a popřát mu skvělé zážitky a hlavně pěkné ůlovky na Ebru ať se mu tam daří, chlapi štve mě že se nemůžu zůčastnit vašeho srazu – velká škoda blbé zaměstnání

reagovat
Pondělí 24. dubna 2006 v 16:27 ® harpunar

Synci,synci,ja něvim,ale na nas vlačkaře seretě,bo matě ten sraz spiše něž se može na Žermankach mrskať voda. Tak to něni nic pro chachary,keři by inač radi přijechali!!!Ale esli tam budětě měť zimneho Radka a těply vuřt,tak se s kamošem kajsi spoza buka vynořime a dame isto po achtliku!!!

reagovat
Neděle 23. dubna 2006 v 16:57 ® staker reakce na …
staker

nalistuj si zpět na 13.04.06 a tam to máš napsané. Případné dotazy by ti mohl upřesnit Hora

reagovat
Neděle 23. dubna 2006 v 16:00 ® frenki
frenki

chlapci já bych přišel, ale nevím kdy a kde

reagovat
Neděle 23. dubna 2006 ve 14:01 ® Hora
Hora

Toť vše?Nebuďte líní páni rybáři ze severu moravy!Je Vás tady dost!

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 v 16:15 ® Zcuter
Zcuter

pokud nebude nic dulezitejsiho (nemoc apd.)tak pujdu na 100 %

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 ve 13:20 ® Hora
Hora

Tak pánové rybáři,jak to vypadá s vámi?Pojede někdo na sraz chytejáků?

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 v 11:31 ® Bobson reakce na …
Bobson

hodím to tam večer … neboj bejku …

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 21:10 ® Zcuter
Zcuter

tak jsme asi dneska pokracovali v mini minisrazu chytejaku ze severni moravy… zucasnil jsem se ja staker a bobson..zajeli jsme na VRBICI(dra 1a) zabery nejake byly kazdy si vytahl alespon 1 rybu…zajimave bylo,ze kazdy vytahl jiny druh ryby(kazdy chytl po jedne)ja mel cejna ± 38 bobson kapra ±38 a staker plotici,tesne pred tim,nez stahl feeder pri odchodu od vody plotici ± 23......takze vice mene skvely pec taky nejake prihody se povidali navzajem somozrejme nove zkusenosti..... Bobson:hod sem pak ty fotky od vody i ze ten vcerejsek z Trnávky :-D

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:58 ® Pytel
Pytel

jojo bylo super!Jen je škoda že s nama bobson(čudlař) nebyl odpoledne na tuních to by jim Hora ukázal jak se chytají ryby :-) nádhernej kapřík,lín pěkne plotice!Já jen ploticea lín,ale nevadí to přijde :-)

reagovat
Pondělí 17. dubna 2006 ve 20:19 ® Hora
Hora

Minisrazu chytejáků na revíru Trnávka 1A,se zúčastnili Bobson,Radim,I­voš,staker,Zcu­ter a já.Na pěkném revíru za podmračeného počasí jsme se seznámili,popo­vídali si příhody od vody.Rybky moc nešly,1 plotku chytil jenom Zcuter.Ale to neva,ještě nás čeká doufám více takových setkání,kde to bude mnohem lepší a hlavně ať nás je více na setkání na Žermankách.Lo­vu zdar

reagovat