Vyhledávání
Sraz chytejáků na severu moravy
28.3.2006 | Hora | 13.376 zobrazení | 130 odpovědí
Kdo z chytejáků ze severu moravy by měl zájem se zúčastnit srazu?Mělo by se jednat o setkání příznivců rybařiny na některé z přehrad(Těrlická nebo Žermanická).Chtěl bych vědět,jestli by stálo za to udělat něco takového u nás.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. dubna 2006 v 17:37 ® staker reakce na …
-
počítám s tím, domluvíme se později, nejlépe u vody. Petrův zdar
reagovat - Pátek 14. dubna 2006 ve 14:56 ® Hora
-
Ještě pro ty co přijedou autem,budeme mít vyhrazen prostor na sraz,kde budeme mít auta za suchého počasí na vyhrazeném místě v kempu za poplatek 30Kč,v případě mokra je možno parkovat na asfaltovém parkovišti cca.80m vedle.Správce kempu je supr chlap a je ochoten nám vyjít vstříc.staker beru už 2 kolegy a jeden se ještě vleze,takže pokud nebudeš brát výbavu na týden,můj kombík to veme.Domluvíme se potom.
reagovat - Pátek 14. dubna 2006 ve 14:43 ® Hora
-
J.I.M., somozřejmě,je vítán každý kdo přijde,staker,nevěš hlavu,možná se někdo najde a přes noc – jsou tam chatky zamluvit ubytování není problém.
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 22:34 ® staker reakce na …
-
No doufám, že nás tam bude až se nevejdem. Z fotek a popisu to vypadá fakt dobře.
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 22:27 ® staker reakce na …
-
Určitě bych se rád k někomu přidal, ale chodím většinou sám a tak to budu muset asi zmastit busem. Teď jen doladit prac. povinnosti a můžem se vidět. Je možnost zdržet se i přes noc???
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 22:04 ® J.I.M.
-
Zdar Jsem sice momentálně z UH.Hradiště ale rodák z Vítkovic dvě třetiny našeho týmu je z Vítkovic můžem se zůčastnit?
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 22:01 ® rudla
-
Tak to budu mít velké dilema.V tom samém termínu máme naplánováno selátko na rožni tak nevím rybičky nebo selátko.Nejlepši by byly rybičky a selátko sebou.No zkusím to ještě nějak posunout třeba to vyjde.
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 22:01 ® rudla
-
Tak to budu mít velké dilema.V tom samém termínu máme naplánováno selátko na rožni tak nevím rybičky nebo selátko.Nejlepši by byly rybičky a selátko sebou.No zkusím to ještě nějak posunout třeba to vyjde.
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 21:59 ® J.I.M. reakce na …
-
Zdar Jsem sice momentálně z UH.Hradiště ale rodák z Vítkovic dvě třetiny našeho týmu je z Vítkovic můžem se zůčastnit?
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 20:35 ® Zcuter
-
bobson:kolik vas jede z F-M teamu??
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 20:20 ® Hora
-
jedu,
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 19:45 ® Bobson
-
Bobson jede a sé mnou i Radim
F-M team se hlásí !!
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 19:44 ® Bobson
- reagovat
- Čtvrtek 13. dubna 2006 v 19:44 ® Zcuter
-
panove tak kolik je nas kdo jede na ten sraz?????
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 v 19:44 ® Bobson
-
POZOR
SRAZ CHYTEJ MORAVA NA ŽERMANICKÉ PŘEHRADĚ 3.6.2006 – SOBOTA ¬!!!
Kemp označen jako Rybárna nebo Autokemp !
Info kde to je !!! www.volny.cz/kemp/cesky.htm
Tak neváhejte a přijedte !!!
Ps-místo na rybolov zajištěn !
reagovat - Čtvrtek 13. dubna 2006 ve 13:50 ® Hora
-
staker-není problém,když Tě nikdo neveme,tak tam jezdí z Vítkovic autobus č.47.Odjezd má z Mírového náměstí,další zastávka je dopravní inspektorát.Cesta trvá asi 1 hodinu.Už jsem tak kdysi jezdil a v pohodě.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 20:56 ® staker reakce na …
-
hlavně ať se tam dá nějak slušně dostat. Autobus a tak. Zpět už to bude jedno, teda doufám že to dopadne vzletně.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 13:28 ® Hora
-
Zatím bych to viděl na 3.června od rána a bude to na 99% na Žermanické přehradě,revír Lučina 2A,místo ještě upřesníme.
reagovat - Středa 12. dubna 2006 ve 13:15 ® Neo
-
Když nebudu v práci tak dorazím.
reagovat - Pondělí 10. dubna 2006 ve 13:11 ® pilot reakce na …
-
Máš pravdu, nejen na nervovou.
reagovat
Chce se to obrnit trpělivostí, obalit nervy do tuku a vybrat si jen to co je důležité, ostatní házet za hlavu.
A hlavně slušnost, protože ta prý odzbrojuje-sice nevím jak koho, ale zatím to funguje. Jen abych to nezakřik. - Pondělí 10. dubna 2006 v 9:28 ® Neo reakce na …
-
Nejsem ani starý ani mladý lenoch to už vůbec ne.Možná by stačilo upřesnit termín,já třeba praculji i v sobotu a domlouvat si tři volné soboty měsíc dopředu je obtížné.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 21:05 ® Hora
-
pilot,jenom na nervovou?
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 20:27 ® pilot reakce na …
-
To ti dá ještě mnoho práce a nakonec???? Podívgej se na Hradec Králové a okolí.Prágvě včera jsme opět se scukli – viz foto. Dá to zabrat hlavně na nervovou soustavu.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 ve 20:18 ® Hora
-
To je dost,že se to trochu rozjelo,však už bylo na čase.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 16:39 ® bobajz
-
Je třeba chodit na menší rybníky.Mám 4 docházky a 6 kaprů nad 48cm.Těch menších bylo víc než dost.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 9:38 ® rudla
-
U nás je Odra stále 2m+ takže rybačka stále-.Dneska se jdu podívat na rybník do Bartošovic nebo do Bílovce tak uvidím jak to bude vypadat. Kluci nevěšte hlavy už nás je cca.10,pokud jsem se nepřepočítal.Sice žádná sláva ale do „mariáše“ už to je.
reagovat - Neděle 9. dubna 2006 v 9:25 ® Zcuter
-
tak já byl v čera na výškovických tuních…asi 20plotic a 1 lín 23 cm…supr chytačka…dařilo se mi víceméně bez futra…
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 ve 21:57 ® staker
-
Tak jsem dneska šel kouknout do Antošovic na vodu a rybky(Odra 2a). Voda je přikalená a tak 1,5 – 1,7 m nad normál. Nikde nikdo, jen hladový roháči hledají rybky. Zima asi vymrzla i rybáře, nebo se třou a nejsou vidět. Zatím Petrův Zdar
reagovat - Sobota 8. dubna 2006 v 19:45 ® Bobson
-
Hoši je to tak jak říkate. Info dnes jsem byl chytat na kuboni revir ostarvice 2a kubon 1 kubon 2
reagovat
a Pozor na kubon 2 ten menší revír je ZÁKAZ LOVU !!!! Viděl jsem tam plno mrtvých ryb – úhořu cca 15ks atd.. a voda je dost vypuštěna ! Tak bacha AT TAM NAHODOU NEPUJDETE CHYTAT ! Ceduli jsem viděl jen 1ks ! - Sobota 8. dubna 2006 ve 12:35 ® staker
-
to jo, stačí se kouknout na registrace, odečíst lenochy, moc starý, moc mladý, ty co se nezdružují, ty co nemají čas a zbyde Bobson. Ale možná se pletu.
reagovat
Podle mě je lépe tři co chtějí než sto co musí.