Vyhledávání
Jak Vám berou?
20.7.2004 | | 2.833 zobrazení | 9 odpovědí | upravit
Máte pocit, že ryby přestaly oteplením brát a jak na ně v tomto období vyzráváte? Není to jenom můj pocit, že ryby zlenivěly?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. července 2004 ve 20:42 ® jiris
-
Adame – je.
reagovat - Středa 21. července 2004 v 19:44 ® AdamDusek
-
Chytil jsem plotici 34cm. e to možný???
reagovat - Středa 21. července 2004 v 9:13 ® Jindra5
-
No, jsou hodně náladový, ty vedra jim asi taky nedělaj dobře, ale hlavní sezóna na dravce teprve přinde, že
reagovat - Středa 21. července 2004 v 7:15 ® toulovec
-
Na pstruhovce vcelku OK, sem tam jich pár načapám, ale ty 50 cm potočáci se mi vyhejbaj )))))))))))) Na mimopstruhovce totální výbuch, ale nedělám si naděje, z 99% to je rukama, takže jim teprve můžu přijít na kloub. Jsou to potvory šupinatý, rozmlsaný a jaký krásný rotajdy a gumičky jsem jim nakoupil a kolik jim jich tam nechám a ony na mně takhle ((
reagovat - Středa 21. července 2004 v 1:22 ® pupak
-
Sbiraj tak ze mi sere koncit v deset a parkrat jsem to pretah po tme mi krouzkujou metr za zadkem na to jsem se tesil od jara.
reagovat - Středa 21. července 2004 v 1:16 ® jiris
-
Souhlas – dravci celkem dobře jdou, hlavně počasí je sumilkový, na pstruhovkách sbírají nonstop .-)) hlavně večerní sběry jsou o. k. – bohužel jen v roli diváka.
reagovat - Středa 21. července 2004 v 1:12 ® pupak
-
opak prave zacaly hlavne vecer je to parada
reagovat - Úterý 20. července 2004 ve 21:16 @
-
Vláčím a muškařím a Svratka se Svitavou jsou v tuto dobu polomrtvé. Sem tam nějaká čudla okolo 16–18.00 hod. a tím to hasne. Během dne je to téměř bez záběru. Vyměnil jsem kompletně celý arzenál mušek a rotaček a favoriti se zatím neprosadili. U mušek používám povětšinou v tuto dobu goldkopy všemožných velikostí a rotačky 00,max.1. téměř všech barev a značek. Snad se to změní až se pohne barometrický tlak,ale třeba je to taky v rukách. Kdo ví!
reagovat - Úterý 20. července 2004 ve 20:32 ® Chose
-
Nevim jak a na co chytas ale u nas celkem ryby jdou… zkousim hlavne amury na brambory na dno a docela jdou. zakrmim kouskama brambor a na jeden chytam. celkem mam letos 3amury na bramburku.
reagovat