Vyhledávání
MUSKY na bílou rybu!
27.3.2006 | svaca | 8.607 zobrazení | 36 odpovědí
zdravim byl bych rad kdybyste posilali a psali o vasich nejuspesnejsich muskach na MP vodu!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 31. března 2006 v 10:04 ® svaca reakce na …
-
fajn omlouvam se muskarim jen na MP vode chytam dva roky spis jen skousim mouchy o kterych se pise ze jsou ucinne na bile ryby nebo jelce chytam spis na kratkou nymfu na suchou jen minimalne!a kdyz tak ouklejky a obcas nakyho tlouste!pouzivam mouchy a delam si takovej spis vyber tech nej!pmlouvam se rarachovi:dik za neco k tematu
reagovat - Pátek 31. března 2006 v 8:41 ® Bery
-
DEXTR:Jo a urcite jsem nechtel nikomu rikat ze je hloupy atd. to bych si nedovolil ani kdybych si to myslel, kdyz jsi projdes archiv clanku atd. zjistis ze rarach asi neni uplne hloupej mozna zjistis ze je chytrej, ale tohle jsem rozhodne resit nechtel. Spis jde o ochotu poradit a pomoci.
reagovat - Pátek 31. března 2006 v 8:36 ® Bery reakce na …
-
Rarach: Muj prispevek nebyl namiren proti tobe, ani proti nikomu jinymu. Je jasne ze kazda otazka se da formulovat zcela jasne a srozumitelne, spis jsem to myslel trochu obecneji a to hlavne tak ze pokud se nedokazem domluvit tady na webu tak jak se k sobe budeme chovat u vody. Takze pro tazatele : jasnejsi otazky a Pro tazaneho: vice trpelivosti
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 19:36 ® HaD reakce na …
-
Bobo: máš pravdu, ale řešení může být i jiné. Existuje na to velmi přiléhavé přísloví: „Mluviti stříbro, mlčeti zlato“.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 18:44 ® BoBo-Falknow
-
S rarachem kamarádím, takže některé jeho hlášky chápu asi jinak, ale tentokrát má jasnou pravdu, listokaz je ZÁKLADNÍ moucha a i já jako muškařské embryo vím co to je, stejně jako vím, co to je prut, naviják a šňůra. Pokud se někdo zeptá jaké mušky má použít, někdo mu odpoví (přesně) a ono mu to stejně nic neřekne, tak to je potom potíž… Když se chci naučit jezdit autem, tak taky musím znát takové základní věci, jako coto je rezerva, plyn, brzda…
HaD: Chápu, že chceš, aby tahle stránka každému něco dala, ale někdy to prostě nejde. Snažit se vysvětlovat naprosté triviality je někdy ubíjející. Mě kdyby někdo poradil mouchu kterou neznám, tak se jí nejdřív snažím najít (net, knížky), minimálně abych věděl jak vypadá. Ale chápu, že je POHODLNĚJŠÍ si počkat, až za mne tu práci nějakej „trouba“ udělá.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 18:17 ® xycht
-
Jinak mimo hru. DEXTR: To nebylo moc pěkný jak jsi rarachovi psal, že je hloupej…
rarach: myslim,že nejsi žádnej blb, jen ti ta otázka přišla hloupá
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 17:35 ® rarach reakce na …
-
Aby jsi neřekl tak tady máš pár much od notorického blba raracha, doufám, že Ti pomohou k úspěchu!!
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 15:55 ® rarach reakce na …
-
for all: Na bílou rybu prostě neexistuje jedna spolehlivá metoda, bílé ryby je mnoho druhů-stejně jako má bílá ryby mnoho způsobů života a krmení, tolik k ode mne tématu. Z tohoto je potřeba vycházet při formulaci otázky.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 15:48 ® rarach reakce na …
-
Had:sssss. Naprostý souhlas, přesto si myslím, že by tazatel, který chce položit otázku, měl být konkrétnější. Asi takto: Chci chytat na mušku bílou rybu, jaká metoda muškaření je vhodná na chytání třeba plotic, tlouštů atd? nebo Jakou suchou mušku používáte nejvíce na bílou rybu? nebo Jaká metoda muškaření je nejvhodnější na chytání bílé ryby v létě (na jaře, na podzim)a proč? nebo Chci chytat ostroretky a podoustve, poraďte mi jaká metoda a jaká muška je nevhodnější?
Stejně tak lze koncipovat každou otázku.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 15:43 ® xycht
-
rarach: Jestli tě znervózňuje, že někdo – začátečník se podle tebe ptá na úplný voloviny, tak bude lepší když nebudeš vůbec reagovat. Navíc ty jsi taky jednou začínal a určitě jsi hned všechno nevěděl. Říkám znovu, pokud by se každej řídil podle tvojí rady, tak by žádný rybářský servery ani neexistovaly, protože by byl mrtvý – nikdo by se neptal
Chytám 20 let a teď mi některý věci taky připadají triviální, ale když vidím mladýho kluka co neví, tak mu přece nehodim odkaz na vyhledávač, když to můžu napsat sám…
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 15:19 ® HaD reakce na …
-
„Líná huba, holé neštěstí“, „Kdo neptá, nic se nedozví“… To jsou stará česká přísloví. Stará, osvědčená, pravdivá… Je třeba další komentář?
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 15:09 ® rarach reakce na …
-
Souhlasím s rarachem, na mrku 118 odpovědí – 2 k tématu – debilní otázka, ostatně jako skoro vždy od tohoto individua.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 ve 14:20 ® svaca reakce na …
-
rarach:jis hloupy a naivni!souhlasim s Berym!
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 11:46 ® Bery reakce na …
-
Vazeni muskari, nezda se Vam ze tato diskuze a web celkove je tu proto , aby se lidi ptali a odpovidali. A Vy kteri se hned rozcilujete nad stupidnosti otazek radsi odpovidejte a nebo vubec nereagujte. Kazdy holt neni tak chytry jak Vy nebo mozna jo , ale hot zna jiny veci nebo zacina a nez studovat vsechny knihy ve kterych mu informace nejsou zcela srozumitelne tak se radsi zepta Vas zkusenejsich na prakticke info. Web je tu hlavne pro tyto potreby a neni zde zadna soutez ,,Kdo vi vic,, a nebo ,,Udelej z druhyho vola,, Diky za pochopeni, taky se hodne ptam a vzdy me dost vadi kdyz misto odpovedi sklidim pouze vysmech.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 10:59 ® rarach reakce na …
-
Teď jsem projížděl stejnou otázku na konkurenčním webu a máš tam cca 120 odpovědí a možná tak dvě k tématu, že jsi se nerozohnil tam nebo alespoň nemazal ty věci co nepatří k tématu! Tak tady nemachruj, otevři si nějaké galerie mušek nebo časáky a studuj …hrdino, nauč se alespoň 20–30 much i s přesným názvoslovím a nebudeš se ptát na voloviny a čumět jak vyvoraná myš, když někdo napíše listokaz.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 10:12 ® rarach reakce na …
-
Na to abych znal listokaza nepotřebuji být chytrej, ale jinak se celkem slušně hlavou uživím, ono je rozdíl mezi diskusí a besídkou zvláštní školy.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 10:00 ® svaca reakce na …
-
rarach:ty si nakej chytrej od ceho je tady ta diskuze asi!?tu nmouchu znam ale pod timhle nazvem ne a nak me to netrapi
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 8:18 ® rarach reakce na …
-
Jinak je muška v galerii na MOLu.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 8:15 ® rarach reakce na …
-
Ne prát, ale ptát…sorry
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 8:14 ® rarach reakce na …
-
Nevím jak kdo začínal, ale já začínal se suchou mouchou a jedna z nich byla Listokaz – prostě klasika, zlatej zadeček (to je hodně důležitá součást), tělo páv, nohy rezavej kohout. Tenkrát na 10 i 8 háčku, dneska je dělám na 18 a někdy sežerou i 16, ale to už je skoro zázrak. Lipanovka, která nesmí na podzim chybět v krabičce žádného lipanolovce, proto nechápu, že se na to někdo ptá. Prostě mi přijde stejný jako se prát na rudořitku, či oliv. jepici obojí je stejnej bazál.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 8:10 ® toulovec
-
tady máš Coachmana (nebo česky kočí), listokaz se váže bez křidýlek, ale určitě se najde někdo kdo to váže jinak, takže se těším na další fotky. Jinak v galerii na chytej ani listokaz ani coachman dosud není, takže někdo máte možnost tuto mouchu navázat, hezky nafotit a umístit si ji do galerie.
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 7:53 ® toulovec
-
toto není klasika, ale jeden z možných variant vázání. Jinak klasika se váže na malým broučkovým háčku, tělíčko z paprsku páva, rezatý nožičky.
jinak zjišťuju že jsem nikde klasickýho listokaze nenašel :o)))))))) takže kdo jste pomlouvali, pokuste se to napravit kecálkové !!!!!!
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 7:50 ® toulovec reakce na …
-
tady je další
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 7:47 ® toulovec
-
všichni kecáte a plkáte, ale aby někdo toho listokaze našel a dal ho sem, to Vás ani nenapadne
tady je listokaz
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 1:48 ® Koudy reakce na …
-
Karlos:Proti tvoji reakci nemůžu říct ani slovo…ta je v pohodě…ale to co napsal rarach vyznělo hodně divně…možná to tak nemyslel ale já když jsem si to přečetl tak mě to docela „zvedlo ze židle“…
reagovat - Čtvrtek 30. března 2006 v 0:42 ® xycht reakce na …
-
V tom případě bych zrušil všechny diskuze…když si to všechno může každej najít na netu…
reagovat - Středa 29. března 2006 ve 22:22 ® Karlos
-
Naprosto chápu Rudu,kluci dejte si Listokaze do vyhledávače a máte to tam i s fotkama,pak můžem diskutovat o nožičkách…tělíčku..
reagovat - Středa 29. března 2006 ve 22:19 ® xycht
-
rarach: nechápu tě…nevím proč by se někdo nemohl zeptat…co to je teda ten listokaz?
reagovat - Středa 29. března 2006 ve 21:32 ® Koudy
-
nevím proč by se nemohl ozvat v diskusi když neví co je to listokaz…žádný učený z nebe nespadl
reagovat - Středa 29. března 2006 v 16:44 ® Robur
-
Já teda taky nevím jak vypadá listokaz a nestydím se za to. Jinak toto je fórum a ne diskuse, pokud chceš prudit a být puntičkář. Nicméně oboje slouží k objasnění nějakého názoru atp.
reagovat