Chytej.cz

Jak to jde na Labi? Děčín, Ústí... necteno

26.3.2006 | ulrisak2 | 3.699 zobrazení | 24 odpovědí

Chtěl bych na vikend na Labe, ale nevim, jestli to má vůbec cenu, nerad bych tam sedel 2 dny bez záběru:)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 3. dubna 2006 ve 21:53 ® xyz reakce na …

Alfons>Nemyslel jsem okamzite, ale jesti bys mohl poslat na osobku tydlifoni cislo brnknu a domluvili by jsme se aby nam to vyhovovalo oboum

reagovat
Pondělí 3. dubna 2006 v 8:25 ® Alfons reakce na …

No tak to asi už jsou, vlastně já jsem z Kosmonos. Jinak klidně ti to tam ukážu, no teď to ale nepůjde, v pátek jsem ještě v klidu chytal a v sobotu ráno najednou byla v celé rokli nová přehrada!

reagovat
Pátek 31. března 2006 ve 20:20 ® xyz reakce na …

Alfons>Jizeru teprve poznavam nechces mi provest a zasvetit? Myslel jsem ze Boleslavaci na Chytej nejsou

reagovat
Pátek 31. března 2006 ve 12:43 ® Alfons reakce na …

OK, tak se pak ozvy. A s časem je to dobrý, nejlepší chytání nad Boleslaví je až v létě, kdy do těch proudných míst nájíždějí ryby a kapři stojí až v nečekaných mělčinách.

reagovat
Pátek 31. března 2006 ve 12:01 ® Klon reakce na …
Klon

jj přesně tam jsem to myslel,no jak tak koukám,tak se v budoucnu s tebou domluvím a mohly by jsme spolu za rybařit,ale ted v brzke dobe toho mam dost,spis by jsme se mohli pak domluvit na nejakou super akci na Jizere v přívlači,třeba nějakej víkend,zrovna za chvilku odjíždím do Boleslavi,takže vyjedu dřív a podívam se k tomu starýmu mostu jak to tam vypada:)))

reagovat
Pátek 31. března 2006 v 10:46 ® Alfons reakce na …

No teď to jde dost dobře na slepém rameni v Podlázkách, nebo na přítoku z Podlázek a včera jsem viděl rybáře chytat na přítoku u starého mostu v Debři. a jestli osvětlenou zříceninou myslíš Michalovickou putnu, tak je to dobré a dost prochytávané místo, je to místo kde se ryby vysazují. Osobně rád chytám výš někde okolo pramínku nad Debří, je chodí tam méně lidí a větší klid.

reagovat
Pátek 31. března 2006 v 10:39 ® Klon reakce na …
Klon

Alfons jakj na jizeře vždyť je vylitá až do luk,sem v ML. Boleslavi každy den a zrovna včera byla i přes silnice,si myslým že si moc nezachytáš:))) kam tam chodíš mě tam strašně laka misto pod tou osvětlenou zříceninou,a mam tam už zmapovany dno a fotky dna od kamoše,fakt zajimavy ale jak to bude vypadat ted po zaplave nevim:(((

reagovat
Pátek 31. března 2006 v 8:26 ® Alfons reakce na …

Čes, jo, jó jsem taky z Boleslavi, ale nic vám říct nemůžu bo je to opravdu právně postihnutelné a pak dostávám držhubné a držšlapné (od státu). No nebojte, kdy by to bylo tak strašné tak to zavřou, ale prevence je nutná.
A co letos na Jizeře, v pondělí už jsem měl na prutě kapra a o víkendu jdu naně zase, jen doufám, že nebudu muset chytat z Radoučský skály.

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:59 ® xyz reakce na …

Do pr… juknul jsem do klubu a je taky z Boleslavi

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 ve 23:55 ® xyz reakce na …

Alespon mesto

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 v 18:46 ® Shrek reakce na …
Shrek

To ti Alfons asi nejspíš nepoví,pokud se nemýlím,tak to musí vyjít v oficiální zprávě.Jednotlivá neoficiální informace by mohla být právně postižitelná.

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 v 17:57 ® xyz reakce na …

praskni ty restauracky aby jsme vedeli taky

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 ve 12:42 ® Alfons reakce na …

Jó, neboj jím vcelku všechno, ale ze studny bych se bez rozboru vody nenapil a bazény také moc nemusím. Já pracuju na úseku vody, tak že s potravinami moc nemakám, ale máme samozdřejmě vybrané restaurace, kde fakt nejíst. No ale nijak to nepřeháním, to bych nemohl chytat ani na červy!

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 v 11:48 ® Klon reakce na …
Klon

Tak pokud je jíš každy den,tak asi maš pravdu,ale telo cloveka je určene k tomu aby se samo zbavovalo nečistot,ale zamozřejmě rtutˇ a jine horší věci,to uz je oříšek i pro telo člověka..jen mě tak napadá ty jako hygienik jiš vůbec něco??? :-)) ),vem si třeba zelenina ta je zas plna pesticidu a pod,to musiš mit jako hygienik těžky:)))Ale musíme uznat,že aspon na Labi když je lidi nebudou jist,tak je aspon budou vracet vode a bude co pořad chytat:))) ( toto ber optimisticky,jsou lidi kteri sežerou vše,nebo to maj na kšeft)

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 v 8:28 ® Alfons reakce na …

Když si dáš rybu čas od času, tak se ti samozdřejmě nic nestane, ale pokud je jíž každý den je to horší. Hodnoty toxického znečištění v Ústeckém Labi neznám, ale např. u nádrže Skalky, kde mají kaprovité ryby v tkáni 0,1 mg/kg methylrtuti je denní konzumační limit na 2kg/den a u dravých ryb, kde se těžko odbouratelné tox. látky hromadí je mezní limit už jen 0,05 kg/den. Pak jsou samozdřejmě jiné látky než těžké kovy, např. tenzidy (z pracích prášků), které čistička odstranit neumí – ty způsobujou feminizaci, tedy změnu hormonů a následnou neplodnost. Nejhorší případ co je mi znám byl v Japonsku, kde na otravu rtutí z ryb vymřela vesnice. Prostě raději nic nevědět a když se to s konzumací nepřehání tak se nemůže nic stát. Já bych si prostě v té vodě (na některých místech) nenamočil ani vezírek! PS (celý svět jde do hajzlu) ale s kianidy je to v klídku, ty se okamžitě odbourávají

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 v 1:26 ® xyz reakce na …

souhlasim s klonem

reagovat
Čtvrtek 30. března 2006 v 0:45 ® Klon reakce na …
Klon

Alfons nemaš se proč omlouvat,každy má právo na svůj názor,Jenom nechapu co by se ti mělo jako stat kdyby si nejakou rybu z Labe měl snist??ja ryby nejim takže nemužu posoudit,ale žerem horši věci než nejaky ryby ze špinavý vody ne???ja myslim že se ti nic stat nemuže,bud ti ta ryby bude chutnat,nebo bude špatna a masicko bude nechutny.jinak si to vysvetlit asi nedokažu:)

reagovat
Středa 29. března 2006 ve 20:16 ® Kazan

Souhlas s Alfonsem, taky bych rybu z Labe nevzal, už jen právě proto, že vím v sračkách jakých žijí. Ale jinak bezva chytání, pěkné ryby.

reagovat
Středa 29. března 2006 v 16:57 ® Alfons reakce na …

Jo to máš pravdu, jednou jsem si tam kapra vzal měl přes padesát a byl vcelku jedlý. Já jsem myslel zrovna to místo kde jsem chytal, je to slepé rameno kde ústí čistička a roura z fabriky, která vodu silně barvý na červeno(hyper­mangan). A ze zdravím jsem to myslel tak, že se v produkčním rybářství hypermangan používá na léčebné koupele. No a jinak obsah těžkých kovů je zejména u dravých ryb zvýšený, ale na obsahy flatátů a dalších látek třeba v točeňáku samozdřejmě nemají. Bohužel za velké vody není jiná možnost chytání než tam, jo a už tam rybář z vody vytáhl i nafoklého větnamce.
A promiň mojí zaujatost k Labským rybám, deformace z povolání jsem hygienik.

reagovat
Středa 29. března 2006 v 10:43 ® Klon reakce na …
Klon

No já na Labi,chytám většinu roku,a opravdu podle konzumentu ryb mužu řict,že jsou prý opravdu chutné a zdravé,ja ryby pouštím a taky je nejim,takže nemužu posoudit,ale můj názor je takový že kdyby ty ryby nebyly zdravý tak by nějak umiraly nebo něco né???a co se tyče chemického odpadu a tím i latky v rybách tak to beru optimysticky.­.nadarmo se neříka víš prd co jíme at to koupíš kdekoliv,,,( vlastní zkušenost,za mlady jsem chodil na brigady na jatka,kdo nezna at je radmprotože co se tam provádělo s masem a jinymy vyrobky,bych nikomu nepřal vedět) a co žeru maso do dnes a jsem zdravý:))))

reagovat
Středa 29. března 2006 v 8:32 ® Alfons reakce na …

No já byl o víkendu někde pod Neštěmicemi a prostě nic, jen na první nához nalé škubnutí. Horší něž studená voda bylo to svinstvo co se ve slepén rameni točilo, opravdu humus, nechápu jak si od tamtuď může někdo vzít rybu. Místní rybáři tvrdí, že jsou zdravé, protože tam do slepého ramena vytýká z podniku hypermangan.

reagovat
Neděle 26. března 2006 ve 20:57 ® Kazan

Zvedá se voda, jde bordel a asi to bude horší teď s tím táním.

reagovat
Neděle 26. března 2006 ve 20:42 ® Shrek reakce na …
Shrek

není to snad jedno?Otázka se netýkala pravopisu.

reagovat
Neděle 26. března 2006 ve 20:31 ® kedar
kedar

Laby, nebo Labi???

reagovat