Vyhledávání
Veletrh, nákupy, útrata, nejlepší
26.3.2006 | Robur | 8.536 zobrazení | 49 odpovědí
Tak co vás vyloženě nejvíc zaujalo, co pěkného jste si koupili, který stánek jste považovali za nejlepší a taky co vás zklamalo.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. dubna 2007 ve 14:47 ® HaD reakce na …
-
hecht:
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 8:37 ® Shrek reakce na …
-
Dědek: bohužel Ti musím dát za pravdu!
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 8:31 ® Dědek
-
Špatné, škoda času, nenašel jsem nic, co by mě nadchlo. Zastoupení muchařiny 0,1% vystavovaného.
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 v 1:30 ® hecht
-
Tak já jsem jel do Brna asi po pěti letech. A musím říct že s nabídkou byla velká spokojenost. Zakoupil jsem konečně chvějivku – W.Picker od Jaksona DIGITAL 2,70 m za pěkných 1250,–. No, ale objev dne byl SLING BAG od Rapaly. Dle mého fakt vykoumaný systém jak nosit u vody nástrahy na přívlač. Byla to prý úplná novinka a těch 1000,–Kč jsem jim nechal rád.Taky jsem se tu konečně na 100% rozhodl pro vláčák Speed Master od Shimana 2,70m 10–30g,Zakoupen tento týden v ČB. Jinak zakoupeno pár woblerů a twisterů. Taky šátek CHYTEJ, s osobní prezentací od mistra HaDa
reagovat.Suma sumárum sečteno tak tohle jaro mám docela drahé
. Bohužel jsem se nějako nedostal k Baasovu stánku.Chtěl jsem ho poznat a trochu i utratit. Tak snad jindy.
- Sobota 31. března 2007 ve 13:11 ® cercer reakce na …
-
já jsem …,,údajně"na podzim někde nechal svůj vláčák,tak jsem si potřeboval sehnat náhradu..na pstroužky na potok..tak jen Shimano Catanu..180cm 3–15g má skvělou akci..byl jsem překvapen..a cena..700Kč..to je jak zadara,ne?
reagovat - Sobota 31. března 2007 v 9:59 ® Rybman
-
Já koupil naviják Jaxon a pár vláčecích serepetiček Woblery atd.Táta koupil u mivardiho dva matchovy pruty za asi 4000 Kč a vytočil slevu 50%!!!!
reagovat - Sobota 31. března 2007 v 0:17 ® HaD reakce na …
-
Alivio: no to je jasný, ne?
reagovat - Sobota 31. března 2007 v 0:14 ® judas.d
-
ja kabelu plano
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 23:35 ® Shrek
-
broďáky,košík,termoprádlo,backing,šňůru,kšiltovku chytej,no a když budu počítat i prut a naviják co jsem si koupil den předem,tak mě ten víkend přišel na dobrých 12 tisíc.
reagovatMladou málem trefil šlak.Ale David mi to na stánku odsouhlasil,takže tak nějak pochopila,že je to nutnost,to co jsem koupil.
- Pátek 30. března 2007 ve 22:56 ® HaD reakce na …
-
já trojháčky na sumce, trojháčky na 00 rotačky a mikrotrojháčky mustad s atraktorem
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 22:08 ® Robur
-
Já jen v souvislosti s Davidovým článkem. 1/ nabídka mně připadala o krapet slabší než 2006 2/ bylo míň lidí /údajně/ 3/ prodavači byli ochotnější, nebyly tolik tlačenice u stánků, asi ad 2 4/ příští rok jdu zas
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 22:04 ® kubas
-
Letošní veletrh mě přišel podobnej jako ten v roce 2006, nebyl to takovej skok jako z r. 2005 na 2006. Ale jinak docela spokojenost, koupil jsem si pár vláčecích nástrah a vlasce. Okukoval jsem prut od Mivardiho 4–16g. Koupili jste si ho někdo?
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 21:52 ® Robur
-
tak jak letos
reagovat - Pondělí 3. dubna 2006 v 16:13 ® kubas
-
Mě se to docela líbilo.Koupil jsem si 20mm Trilene Sensi Thin 365m za 59Kč,pár gum na okouny a 2 popy.
reagovat - Neděle 2. dubna 2006 v 18:02 ® Milky reakce na …
-
Já se za to pochopitelně děsně omlouvám a stydím. Jsem červený až … jé. Ty tři večery se zdály tak krátké!
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 ve 22:26 ® BigMike
-
Má 240 a 15–35g. Pro chytání z lodě na přehradě (okouni, candoši) je to dobrý! A nehraju si na nějakého experta, 3 díly mi nevadí a i cena 900,– se mi zdá dobrá
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 v 19:50 ® Robur
-
Big Mike Taky jsem se na ty ron thompsony díval, ale ten trojdíl jsem nějak minul, ale dvoljdíly do 20 g mně připadaly dost žvejkovité. Tak se pochlub s parametry.
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 v 16:35 ® skwor
-
BM: Hezkýýý. Jakou má ten vláčák gramáž?
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 ve 14:45 ® BigMike
-
A vláčák
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 ve 14:45 ® BigMike
-
Konečně se mi to sešlo,jeden vláčák a jeden feeder. A koupil ještě 2 popy od Basse na okopčení, pak to rozjedu ve velkém
reagovat))
- Sobota 1. dubna 2006 v 10:50 ®
-
Stánků mraky, věcí taky, lákadel tam bylo víc, nekoupil jsem skoro nic.
reagovat
Utratil jsem asi 40,–Kč za pár „gum“ ale nakonec se mi nejvíc líbilo u stánku „CHYTEJ“ kde jsme se jednak setkali s pár přáteli a HLAVNĚ!, HaD byl velmi přívětivý hostitel a mimo jiné nechal moje uondané tělo spočinout na židli…skoro jsem si jí chtěl vzít domů. HaDe…díky, bylo tam fajn. - Sobota 1. dubna 2006 v 10:27 ® mirmen
-
a vyzkouším tenhle monofil, v 0,16. Pak nějaké drobnosti, forpasovník, sbirulina v gramáži 25 ( která jsem marně sháněl ve Vých.čechách) Okouknul jsem delší vláčáky a trochu si ujasnil, co projde do užšího výběrového kola.
reagovat
A hlavně – pokecal si s kolegou, se kterým se vídáme dost zřídka. - Sobota 1. dubna 2006 v 10:23 ® mirmen
-
Koupil jsem feeder od Shakespeare – sigma competition, 40–70 gr, dvoudíl , transportní délka asi 175 cm ( jen na řeku v nejbližším okolí, kam to mám pár minut pěšky nebo na kole )
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 v 0:15 ® janka
-
Kdyby byly stanky s cestovnim ruchem apod. pohromade, dopadlo by to asi jako letos v Dortmundu, kde udelali extra Norsky pavilon. Tam bylo volno, prijemne,lidi koukali na filmy … Zato u prodejcu se nedalo otocit, s prutem jsi nemel sanci, bylo tam tesno – stacilo par lidi a byl konec. Ono to ma asi neco do sebe, kdyz se to prostrida.
reagovat - Sobota 1. dubna 2006 v 0:10 ® janka
-
Na vystave jsem byla celou dobu na stanku, takze jsem toho moc nenakoupila. Libilo se mi, ze ulicky byly docela siroke a pohodlne, takze pri zkouseni prutu apod. nehrozilo vypichnuti oka a pod. A taky, ze se v halach nekourilo. Nejlepsi stanek byla samozrejme nas – www.magnus-bookig.no a www.masterferries.com.
reagovat
A zklamalo me, ze jsem od Milana P. z Chytej.cz nedostala zadnou SMS!! - Sobota 1. dubna 2006 v 0:04 ® breca reakce na …
-
Na výstavu jsem dorazil ve čtvrtek odpoledne, když jsem chtěl jít ke stánku Chytej, tak se zrovna losovaly ceny a byl fofr. Zakoupil jsem tripod od Lovy – nerezák a nějaké drobnosti, takže jsem tam nechal asi čtyřku. ):o)) Přišlo mi, že tam bylo i dost veteše, na kterou bych se možná nechal zlákat z cennových důvodů v dobách, kdy jsem začínal, ale nyní se držím hesla, že nejsme tak bohatí, abychom mohli kupovat levné věci… Jinak bych si tam ještě pár věcí vybral, ale vláčet se se semikilovým tripodem sem mi moc dlouho nechtělo. Snad se mi podaří se s vámi setkat při jiné příležitosti.
reagovat - Úterý 28. března 2006 ve 20:47 ® Tomik
-
na výstavě sem byl v pátek, a bylo to docela dobrý, dost věcí na vláčku sem nakoupil..za cca 1600
reagovat - Úterý 28. března 2006 ve 13:49 ® Neo
-
Jel jsem na výstavu s cílem koupit naviják na můj nový feeder ,což semi podařilo dokonce i v cenové relaci kterou jsem si předsevzal, takže Shimano EXAGE 4000RA.Ještě pár navazců,silon a lososí olej.Příště rok nashledanou v Brně.
reagovat - Úterý 28. března 2006 ve 12:59 ® piskot reakce na …
-
Sem stydlivej
reagovat.Ne už sem tam stál,ale najednou tam byl nějakej chumel a kolega mě táh zpět,bo chtěl poradit zda koupit feeder od Colmicu a pak už sem zas musel vyzvednout kočár.Samotnýho mě to mrzí.
- Úterý 28. března 2006 v 11:24 ® HaD
-
piskot: proč jsi nezašel?
reagovat