Chytej.cz

Poděkování od dětí ze Sedloňova necteno

25.3.2006 | lokky | 2.427 zobrazení | 4 odpovědi

Chci Vám všem poděkovat jménem svým a především jménem dětí (rybářů) z Dětského domova v Sedloňově za krásné přivítání v Brně, fantastickou atmosféru a hlavně za spoustu krásných a užitečných darů. Všechno děti využíjí při našem společném koníčku a všeho si velice váží. Jsem rád, že jsou v dnešní době lidé, kamarádi, rybáři, kterým není osud těchto dětí lhostejný. Vám všem patří velký dík. Když budete mít někdy cestu do Orlických hor, zavolejte na mé telefoní číslo 775 311 264 a p­řijeďte se na nás podívat. Rádi Vás na našem domově uvidíme a uvítáme. Děkujeme Vám kamarádi. Za všechny rybáře na domově J. Lokvenc, vedoucí rybářského kroužku (lokky).

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 25. března 2006 ve 21:36 ® Hora
Hora

Jsem taky rád že jsem svým dílem přispěl,když budeš potřebovat,napiš,ať Vám ryby berou

reagovat
Sobota 25. března 2006 v 19:55 ® Shrek
Shrek

jsem rád,že jsem mohl přispět byť jen drobotinou,přesto však doufám,že potěšující.Mějte se v Sedloňově hezky a spousty úlovků.

reagovat
Sobota 25. března 2006 v 19:04 ® lokky reakce na …
lokky

Taky Tě zdravím. Opravdu moc děkujeme a bylo to super!!!

reagovat
Sobota 25. března 2006 v 18:53 ® kulin
kulin

Zdar lokky,jsme velmi rádi,že se vám to líbí a hlavně že vám to pomůže.Včera na výstavě sem byl překvapenej co se toho sešlo,a hlavně sem byl rád,že to tak dopadlo.

reagovat