Vyhledávání
Kdo ma povolenku?
25.3.2006 | Lukas | 3.384 zobrazení | 25 odpovědí
Máte nekdo povolenku ja ne,a to
cekam uz mesic.Chodim tam kazdej tejden a nemaji ji.Ja chci na ryby a nemuzu
.TAK KDO UZ MA POVOLENKU A KDO PORAD NE A STVE HO TO?????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 5. dubna 2006 v 15:13 ® Lukas reakce na …
-
Bojka:jo jseeeeemmmmm moooooc rrrrraaaaaaaddddd.
reagovat - Středa 5. dubna 2006 v 9:18 ® Sander
-
Pro povolenku chodím každým rokem již první týden v lednu. Nikdy nevím, kdy se mi může hodit. Třeba předloni, kdy snad do 15.ledna bylo 10°C, to bylo ryb.....
reagovat - Středa 5. dubna 2006 v 8:21 ® bojka reakce na …
-
Lukas>Jsi rád že už ji máš ?
reagovat - Úterý 4. dubna 2006 ve 20:52 ® Lukas
-
UZ mam povolenku sláááááááááávvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaa vyveste pruty!!!!!!!!A taky navijáky!!!!Konecne.......
reagovat - Úterý 28. března 2006 ve 21:45 ® Ciffik
-
no ja nevim…ja ji mel snad uz v lednu.....a bez problemu…jedinym snad bylo sehnat prachy
reagovat - Úterý 28. března 2006 v 15:19 ® Lukas
-
za tuten tejden tam du a jestli to mit nebudou tak..........................uuummmm no ja nevim.ale neco jo…!!!!
reagovat - Úterý 28. března 2006 v 9:45 ® Petas
-
Tak to je mi tě líto, já ji mám každý rok jen co odevzdám starou. U vody už jsem byl 7× a ulovky taky už byly sice jen cejnci, ale zahřejí na duši.
reagovat - Pondělí 27. března 2006 ve 20:28 ® Bobson reakce na …
-
Jo je to tak jak píšeš já jsem přestupoval a uplně v poho. Max vem flašku dědkům a je to !
reagovat - Pondělí 27. března 2006 v 19:45 ® Lukas reakce na …
-
nesehnal jsem ji ale dochazi mi trpelivost tak krasny pocasi.
reagovat - Pondělí 27. března 2006 v 17:53 ® bojka reakce na …
-
Lukas > tak co už jsi ji sehnal ?
reagovat - Pondělí 27. března 2006 v 16:43 ® Shrek reakce na …
-
neni to fáma,je to pí..vina.Zajdeš na organizaci,nejlépe na konci roku při odevzdávání povolenky,odevzdáš jí,necháš si potvrdit odevzdání,vyžádáš si převodku na tu danou organizaci,kam chceš přestoupit,oni ti jí vydají a jdeš na novou MO,kde jim dáš převodku.Možná budeš muset vyplnit žádost o přijetí za člena,to si nejsem jistej.Ale každopádně je to realizovatelné a chytat můžeš hned po vydání povolenky,tak ať si nevymejšlej a makaj!!!!
reagovat - Pondělí 27. března 2006 v 15:25 ® Lukas reakce na …
-
Bobson:to muj tata myslel on se prihlasil d Plzne tak uvazujeme ze tam pudu taky ale cet jsem ze nebudu moct chytat 3 roky.neni to fáma?
reagovat - Pondělí 27. března 2006 ve 14:49 ® Bobson
-
Já už povolenku mám dávno ! V čem je problém ? Na svazu u tebe dědci určitě chlastají a nestarají se ! Pokud bydlíš ve větším městě tak přejdi do jiné organizace…
reagovat - Pondělí 27. března 2006 ve 12:41 ® Kosmik reakce na …
-
Povolenku mám už od ledna, ale ještě jsem nikde nebyl.
reagovat - Neděle 26. března 2006 v 11:11 ® speed2
-
Povolenku už mám
reagovat - Neděle 26. března 2006 v 10:21 ® Lukas
-
Zatim je zkusim otravovat jestli uz maj povolenku.a navic povolenky by mit meli byl jsem jeden z prvnich kdo ji tam dal a ted budu posledni kdo ji dostane!no to snad ne!!!zatim je zima ale nebude a ja chci povolenku!GRRRRRRRRRRRR!
reagovat - Sobota 25. března 2006 ve 22:52 ® amatys
-
U nás problémy nejsou,pokud jsi je měl a přetrvávají,obrať se na vyšší orgán a požaduj slevu,povolenku platíš na celý rok a pokud ti ji nejsou chopni vydat a nebo ji nemají ,tím ti vlastně brání v rybolovu
reagovat - Sobota 25. března 2006 v 19:18 ® Lukas reakce na …
-
problemi jsem nemel.zadny!!!
reagovat - Sobota 25. března 2006 v 15:26 ® ladamaj
-
Lukas pokud jsi splnil podmínky musí ti povolenku vydat jináč je to proti rybářskému právu porušení a nemusel bys platit měsíce které jsi kvuli tomu nemoch k vodě.Pokud nemáš ňáký škraloup(porušení)já jezdím pro povolenku už v lednu nebo zač.února nemůže být problém(bordel na organizaci)nexistuje zdržování.Jináč se klidně ozvy pomůžu dobré konexe v Praze na ůstředí čus. Láďa
reagovat - Sobota 25. března 2006 ve 14:11 ® skwor
-
Já už povolenku mám. Byl jsem už i chytat, ale nic
reagovat - Sobota 25. března 2006 ve 13:26 ® Mejny reakce na …
-
Asi položenou a plavačku chci zkusit a až se bude moct, tak taky vláčku bych chtěl zkusit, prostě (skoro) od každého trochu
reagovatJsem právě myslel, že mi daj povolenku hned, už mám nakoupený a ono nic
- Sobota 25. března 2006 ve 13:15 ® Lukas reakce na …
-
Mejny:Hodne stesti zacatky jsou nekdy hrozny ja budu mit listek uz 2 rok.Ale taky toho moc nemam a jakym zpusobem budes chytat???
reagovat - Sobota 25. března 2006 ve 12:52 ® Mejny reakce na …
-
Já taky ještě povolenku nemám, musím počkat až bude mít rada starších schůzi, jelikož jsem teprve dnes udělal zkoušky na rybářský lístek a ještě budu 14 dní netrpělivě poposedávat než začnu lapat, ale už se moooc těším
reagovat - Sobota 25. března 2006 v 10:33 ® Lukas reakce na …
-
ja ne a uz chci jit na ryby a taky se zacit necim pochlubit ach ta Povolenka.
reagovat - Sobota 25. března 2006 v 10:10 ® ČudlařX
-
Čau Lukáši.Já jsem dostal lístek i povolenku na poprvý a bez problémů.
reagovat