Chytej.cz

Vaše oblíbené sumcové revíry ČR necteno

22.3.2006 | speed2 | 6.635 zobrazení | 27 odpovědí

Chtěl bych se vás zeptat kam se letos chystáte na sumce v ČR Předem děkuji

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 30. září 2006 ve 14:54 ® prema

nejlepsi je Orlik.mam to tam rad ale nesmi foukat vytra musi byt zatazeno, proste vitr a slunce neni to prave…

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 16:43 ® speed2 reakce na …

Myslím že se nemáš pravdu já jsem taky a určitě né jen já :-))

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 16:35 ® gadasnik reakce na …

bojka-původně jsme měli jet taky koncem dubna,ale nakonec se z toho vyklubalo září-první tejden,sakra už aby to bylo,stejně si myslím,že tu není nikdo víc natěšenej na sumíky než jáááááááááááá­ááááááááááááá­ááááááááááá!

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 16:06 ® snek reakce na …

To me taky, v červnu se tam chystám na dovolenou,právě do Koňešína.

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 15:59 ® zany reakce na …

Tak to jsme dva může bý i stručně popis celé a míst na ryby

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 15:53 ® opl

Dalešice by me taky zajimaly, např. u Koněšina. diky

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 15:43 ® zany reakce na …

jo ještě neco nemá někdo zkušenosti z Dalešicema??????????

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 15:42 ® zany reakce na …

já chci taky někam jet kurňa mě to do ma už neba…z píč… zima…

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 7:05 ® bojka reakce na …
bojka

gadasnik > ten tvůj šicí stroj by toho Bobika asi rozmetal na cimpr campr :-)) ), my jedem do Španěl 29.dubna vyhřát kosti na Ebro.

reagovat
Neděle 26. března 2006 ve 20:37 ® gadasnik reakce na …

Neboj,zas tak zlej není,je pravdou,že si na něho žádnej havan nedovolí,ani loveckej.Párkrát mě pohryzal,ze začátku,teď už na něm poznám,kdy jde do tuhýho,ale když kouše,tak je to jak šicí stroj.Ale není to tak zlý,vždy varuje.Jinak sumíci patří mezi moje nej ryby a totálně jsem jim propadl,letos na ně fičíme v září do španěl.Ale i u nás jich je dost,ovšem ebrových velikostí sporadicky.No už aby byl červen,už mě dost svrbí ruce.Jinak s tímhle hafánkem je kamoš,jenom nevím,kdyby se do sebe pustili,jak by to dopadlo.

reagovat
foto/forum/2006/th-img258.jpg
Neděle 26. března 2006 ve 20:16 ® bojka reakce na …
bojka

gadasnik > no když vrčí na moje miláčky „sumatry“,tak s takovým bych asi kamarád nebyl.:)))

reagovat
Neděle 26. března 2006 ve 20:09 ® gadasnik reakce na …

próč,dyť je to mazel a máš vidět,jak vrčí na sumíky,na jiné ryby né.

reagovat
Neděle 26. března 2006 v 19:18 ® bojka reakce na …
bojka

gadasnik > fujtajbl brrrrrr !!!

reagovat
Neděle 26. března 2006 v 11:04 ® speed2

Pěknej mazlik nezkoušeli jste někdo Orlík

reagovat
Sobota 25. března 2006 v 16:39 ® gadasnik reakce na …

bojka-to je můj milášek,miluje ouklejky,bezva mazel a strašnej votrava,rčení viz alivio je přesně na místě.

reagovat
foto/forum/2006/th-img209.jpg
Sobota 25. března 2006 v 11:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

NUDÍTE SE?kUPTE SI MEDVÍDKA MÝVALA! :-D

reagovat
Sobota 25. března 2006 v 9:57 ® bojka reakce na …
bojka

gadasnik >Ježišinkote cóóó tóóó je ?

reagovat
Pátek 24. března 2006 ve 23:38 ® gadasnik reakce na …

ještě toho mojeho mazla

reagovat
foto/forum/2006/th-img201.jpg
Pátek 24. března 2006 ve 23:37 ® gadasnik reakce na …

já jezdím do napajedel skoro každý víkend a určitě mě poznáš podle tohoto mojeho miláčka,který je poblíž mě

reagovat
Pátek 24. března 2006 v 18:42 ® Bobson reakce na …
Bobson

AHOJ

JE TO MOŽNÉ.JÁ SE SICE KLIDIM OD TĚCH DOMORODCŮ *NIC PROTI * BO PO MĚ JEDOU JAKO PO UZENÝM. JINAK LETOS TAM PLÁNUJU TAKY AKCI,TAK SE MŮŽEM DOMLUVIT NA NĚJÁKOU AKCIČKU NA 3–4DNY. JSEM PRO A KDO BY SE CHTĚL PŘIDAT KLIDNĚ MŮŽE.

reagovat
Pátek 24. března 2006 v 0:31 ® gadasnik reakce na …

Zdarec vespolek- Bobson,možná jsme se tam někdy viděli, Víkend co víkend Napajedla,řeka morava,od malých až po mamlasy,občas jsou k zahlédnutí,nebo večer slyšet.Jinak taky přímo na rameni v kempu.Bezedný ani u jezu nemám zmapovaný,ale dá se tušit,že tam určitě budou.

reagovat
Čtvrtek 23. března 2006 ve 20:46 ® speed2

Zkuste moravské přehrady Dalešice Vranov

reagovat
Čtvrtek 23. března 2006 ve 13:05 ® p. reakce na …

AHOJ, NEJEZDITE NEKDO NA MORAVU KOLEM KM.JA TAM BYL LONI A JEN NEJAKE MIMINKA "TRÁVNICKE ZAHRADY,SOUTOK S RUSAVOU.

reagovat
Středa 22. března 2006 ve 22:36 ® Bobson reakce na …
Bobson

MY JSME CHYTILI NA REV.NĚMECKÉ NĚJAKÉ MENŠÍ KS.. MAX DO 120CM. NEVÍM TED TEN DALŠÍ REVÍR MYSLÍM JAK JE TAM TO ČERPADLO – TY BUDEŠ VĚDĚT – TAK TAM NA TOM REVÍRU JSME TAKÉ NĚJAKÉ CHYTILI.. JO A JSOU TAM I PĚKNÍ AMUŘI !!!! MORAVA TAM NEMÁM MÍSTO NĚJAKÉ KDE CHODÍM,ALE JE LEPŠÍ SPÍŠE KDYŽ SE NAPOJUJE PŘITOK.. TAKY TAM MÁME NĚCO MENŠÍHO CHYCENÉHO..

reagovat
Středa 22. března 2006 ve 21:57 ® Michajda
Michajda

Bobson: To mě zajímá, protože pocházím z Otrokovic a pravidelně tam jezdím. I chytat. Zatím jsem to zkoušel na Štěrkáči v Otr. a „Pod jezem“. Jak to vypadá na Moravě (řece), máš o tom nějaké povědomí? Ď

reagovat
Středa 22. března 2006 ve 21:37 ® Bobson
Bobson

Ahoj. Já jezdím na Moravu na sumce.Točím se kolem Otrokovic a dál směrem k Spytihněvu..Ve Spytihněvu je soukromý revír a ten má nějaké mrtvé ramena a tam se dá nachytat sumíci " menší ks tam máme chycené " ale na Moravě jsou i pořádní bejci co vím … Nástrahy tam jdou v klídku nachytat a jak berou tak je dobrá chytačka.

reagovat
Středa 22. března 2006 ve 21:19 ® Michajda
Michajda

Takové podobné téma jsem otevřel je to cca. 14 dní. Akorát jsem ho specifikoval do VČ kraje. Taky mi nikdo neodpověděl. Neděkuj nemáš za co. Oni se asi kucí bojí, že jim to „vylapem“,nebo to taky neví. Ale to bych se moc divil. :o)))

reagovat