Chytej.cz

Muskari Plzen necteno

22.3.2006 | Bery | 2.899 zobrazení | 23 odpovědí

Panove, kolik je nas muskaru v Plzni a okoli, co treba udelat sraz jako ostatni kolegove z jinych casti republiky.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 31. července 2007 ve 21:47 ® kkarlos
kkarlos

Tak co páni muškaři, jak se vám daří, co chytáte, či nechytáte..? :-)

reagovat
Neděle 1. října 2006 ve 23:41 ® kkarlos
kkarlos

Tak co? kdy budete ten srazik… ted na nej s klidem prijdu jelikoz uz mi doma ve skrini stoji musak… ;-)

reagovat
Čtvrtek 20. dubna 2006 v 0:11 ® kkarlos
kkarlos

oni prece jen tam nejaky budou ale z kazdyho kousek- neuimi to, nechtelo se jim, pocasi nic moc… a vic vody :-) primo pod hvizdalkou si chytal? na mouchu nebo vlacka? me se to tam zdalo dost dobry, ale nebyl jsem tam tak ldouho a preci jen jsem se snazil o pstruha… ;-) hmmm, v lete bude jiny- mozna sem hodim fotky- uz se na to chystam od nedele… ;-)

reagovat
Středa 19. dubna 2006 ve 23:43 ® Rendy

AHQ : nestraš že je to tam mrtvé , mám to tam v plánu taky projít. Na Bradavě pod Hvížďalkou jsem byl loni několikrát , voda na tlouště a okouny , pstruh se mi nepovedl ani jeden , ale to neznamená že tam nejsou , třeba se jim prostě nechtělo , nebo to neumím .

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 17:32 ® kkarlos
kkarlos

ja jsem byl v okoli Horohled, Borovna a Hvizdalky… a vubec nic:(

reagovat
Středa 19. dubna 2006 v 15:08 @ Royale wit Cheese reakce na …

Bradava bývala slušný revír. Teď, po povodních 2002, ji (podle mých informací , minimálně v dolních úsecích) za odměnu tzv. „protipovodňovými opatřeními“ úplně zničili a je prakticky bez ryb.

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 21:24 ® kkarlos
kkarlos

no, zatim se nikdo k planovani niceho nema- ja se ani castecne za muskare nepovazuji, ale vzal bych sebou vlacak… :-)

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 ve 20:52 ® Sniper001
Sniper001

Za muškaře se zrovna nepovažuji,ale zkouším to na Mži,většinou na sucho.Jsem z Tachova,do Plzně rád přijedu když mi pošlete pozvánku.Rád se něčemu naučím.

reagovat
Úterý 18. dubna 2006 v 19:50 ® kkarlos
kkarlos

ste vsici Plzenaci na rybach nebo co? ;-)

reagovat
Neděle 16. dubna 2006 v 17:57 ® kkarlos
kkarlos

tak jsem byl na tej Bradave a vysledek je nula. Nevidel sem jednu jedinou rybku, akorat jsem mel jeden zaber a to bylo asi od okouna… ktery se zakous jen do vocasu… jinak okoli je tam pekny, jen mi ty ryby chybeli… :-((

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 23:46 ® Rendy

Johny : nevíš kam na ně co ? No zprávy ti klidně poskytnu , dneska jsem půl hodiny stál na Černým mostě a koukal na vodu , ta se valí jako pitomá , na rybačku to nevypadá , jedině mouchy z olova a na konec jigy alespoň 5g , aby se to dostalo dolu. Půjdu na ně , nevím kam jinam , ale bude to asi propadák ,

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 21:37 ® kkarlos
kkarlos

no, je to mensi ricka… ale presne nevim, pac sem tam nikdy nechytal… a jsem zvedav kolik tam ted bude vody… tak co nejakej ten plzenskej srazik? kde by jste meli typ? ja bych byl treba pro to udelat v plzenci u jezu… jde tam brodit, tahly mista takze mozna pstrouzek by se tam nasel… jinak primo pod jezem je toho dost… a bila ryba pro muskare… a nad jezem jsou boleni;)

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 21:34 ® Lukas reakce na …

Tak to sem se splet ale je to potok ne?

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 21:33 ® kkarlos
kkarlos

ne, Bradava je u Spáleného poříčí…

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 21:29 ® Lukas

Bradava je u Stahlav?Jsem taky pobliz plzne cca 20km.Ale spis vlacim,a trochu plavanou a polozenou ale muskareni zkusim.

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 v 16:37 ® JohnyS reakce na …
JohnyS

AHQ:tak at se ti to zitra vydari..Pak dej vedet jak to tam vypadalo…Ja budu stejne zahajovat az v pondeli :-(( …

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 v 16:17 ® kkarlos
kkarlos

prave vubec nevim… :-D ale ted sem se byl juknout na Uslave v Plzneci, jen tak na kole… a tak + 50 cm ale pokud nebude prset, mohl by to opadavat rychle… A dobre znameni, na hladine uz radili ouklejky…:)))

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 v 16:08 ® JohnyS reakce na …
JohnyS

AHQ:Bradavu znam trochu,uz sem tam asi 2 riky nebyl…jak to tam vypada s vodou???Da se chytat???

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 14:14 ® kkarlos
kkarlos

No, tak ja se o muskareni zajimam, a buudu pravdepodobne tuten rok porizovat cajk… jinaaaaak hodne rad vlacim ;-)
a uz se tesim na zejtrejsi zahajeni na BRADAVE, jestli tam neco jeste plave… ;-) znate nekdo BRADAVU? hm? ;-)

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 3:20 ® JohnyS reakce na …
JohnyS

Taky se hlasim…:) Rendy:Koukam,ze u vas na potoce to neni zadna slava…Pojedes na zahajeni nekam jinam,nebo to vzdavas??Ono toziz neni kam… :-((

reagovat
Sobota 15. dubna 2006 ve 2:21 ® Rendy

Já jsem pro , hlásím se ,nejsem sice přímo z Plzně ale daleko to nemám , doufám že se něco povede , zatím mě to taky udivuje že se nikdo nehlásí každý asi dolaďuje na zahájení .

reagovat
Pondělí 27. března 2006 v 9:56 ® Bery

Tak to je teda bida bud je nas fakt tak malo a nebo se nechcete ozvat ???

reagovat
Neděle 26. března 2006 ve 22:07 ® M.BURNES
M.BURNES

Já se sem přihlásim možná za rok (jak sem psal na mejl).Koukam že v Plzni muškaří nemaj net:-)

reagovat