Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 24. března 2006 v 10:44 ® Petas
-
nechci se plést do debat, ale na Orlu lodky půjčujou a jsou i levný. Shiwa ozvi se.
reagovat - Středa 22. března 2006 ve 23:23 ® Shrek reakce na …
-
přeci nebudu kupovat loď a vozejk kvůli jednomu týdnu dovolený,ty zobáku??
reagovat - Středa 22. března 2006 ve 23:20 ® CeP reakce na …
-
prave ze na to vlaceni lodku uzijes.. jetlebo..
reagovat - Středa 22. března 2006 ve 20:21 ® Shrek reakce na …
-
no nějakou bych snad našel,hrával jsem si s nima ve vaně jako malej.Na co lodičku,když říkáš , že nejsi kaprař?Vláčim a feederuju.
reagovat - Středa 22. března 2006 v 19:44 ® shiwa reakce na …
-
ale na orlík to chce lodičku,máš?
reagovat - Středa 22. března 2006 v 19:34 ® Shrek reakce na …
-
O.K. Beru Tě za slovo.V létě pojedu určitě na týden na Orlajs.A šakala beru s sebou.
reagovat - Středa 22. března 2006 v 19:12 ® shiwa reakce na …
-
Zčíhnul sem tvoje fotky,moooc pěkný podjezí-hned bych si tam nahodil,taky máš krásnou fenečku.Já mám dvě a dávaj mi docela zabrat.Jestli se budeš chystat jet na ryby někam do okolí Prahy tak dej vědět a zajdem i s hyenama.
reagovat - Středa 22. března 2006 v 19:09 ® shiwa reakce na …
-
Klído pído.Napadá tě nějakej revír?
reagovat - Středa 22. března 2006 v 19:04 ® skwor
-
shiwa: Pokud opravdu nejsi kaprař ani gay, tak někdy můžem klidně vyrazit..
reagovat - Středa 22. března 2006 v 18:55 ® Shrek reakce na …
-
Kaprař,gay či podobně : dobrý porovnání
reagovat))
- Středa 22. března 2006 ve 14:31 ® shiwa reakce na …
-
Ahoj,nebaví mě chytat kapry atd.,ryby které se daj chytit skoro na každym rybníku.Nejraději chytám candáty,mníky a los druhy ryb.Rád chytám pstruhy na mp. revírech na rybku či žížalku,občas zajdu na pstruhovku na třpytku,muškaření se teprv učím.Na ryby chodím v Praze na Hostivař,soutok Berounky,jinak na Slapy,Štěch.přehradu,Davle k soutoku,na Kocábu.Občas jezdím do vých Čech na Labe,Upu,Metuji.Párkrát sem byl i na soukromých vodách,ale nějak extra mě to neuchvátilo,i když bych ze zvědavosti chtěl vyskoušet panský rybník Hodkov u Zruče nad Sázavou tak bysme třeba mohli jet spolu,ale nejsem žadnej kaprař,gay či podobně,chci si jen s někym zachytat ryby.
reagovat - Středa 22. března 2006 v 11:24 ® Hrouzek003
-
Jaký revír?
reagovat