Chytej.cz

Kolonka Diskuze necteno

20.3.2006 | | 1.756 zobrazení | 6 odpovědí

Mám problém, v dřívějším provedení chytej.cz byla témata diskuze, kaprařina, feeder, sumci, atd vidět a kdykoli jsem se mohl podívat je-li tam něco nového, teď když musím klikat na nadpis se tam často ani nepodívám protože mi to meupoutá, myslím, že to bude problém i pro neznalého návštěvníka, než objeví svoje téma. Já osobně už tan teď nechodím tak šasto jako dříve. Nebylo by lepší aby témata s počty návštěv byla stále na ploše? Třeba přidat ještě jeden řádek nebo někde nastraně.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 21. března 2006 v 8:29 ® kostnak reakce na …
kostnak

takto

reagovat
foto/forum/2006/th-img173.jpg
Úterý 21. března 2006 v 8:26 ® kostnak reakce na …
kostnak

aktualne temata z fora su vpravo ukotvene vzdy. nemohli by tam byt ukotvene aj diskusne skupiny tak, ako je to, ked prezeram niektoru diskusnu skupinu?

reagovat
foto/forum/2006/th-img172.jpg
Úterý 21. března 2006 v 8:14 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Ze začátku jsem HaDovi tvrdil, že bude problém, když nebudou diskuze hned na ráně. Dnes po nějaké době s novým designem už tén pocit nemám. Je to podle mne OK.

reagovat
Úterý 21. března 2006 ve 2:25 ® regulus
regulus

No já si celkem zvykl, najedu myší na diskuzi a vidím. Problém je akorát, když chci najít nějaký téma, který si už nepamatuju jak se jmenovalo a kdy bylo vytvořený, to se pak opravdu uklikám, ale to je sklerózou … -:)

reagovat
Úterý 21. března 2006 v 1:03 ® HaD reakce na …
HaD

Když to vezmu z pohledu návštěvníka, což defakto taky jsem, tak je to jedno najetí myší a pokud je něco nového, tak si kliknu na danou diskuzi a jsem tam. Já osobně s tím nemám problém. Když to dáme někam stále na oči, tak tím odsuneme něco jiného, např. fórum a zase se bude muset více rolovat a tím dojde k určitému znepřehlednění. Všechno je „něco za něco“. Jsem tedy zvědav na další názory.

reagovat
Pondělí 20. března 2006 ve 21:44 ® kostnak
kostnak

suhlasim s tebou. na novom chytej sa treba na miesta, kde by to malo zit „preklikat“ :-((

reagovat