Chytej.cz

Prak necteno

20.3.2006 | hagrif | 2.855 zobrazení | 6 odpovědí

Čau chtěl bych se Vás zeptat jestli používáte na krmení prak nebo něco jiného. A když prak tak jestli po domácku vyrobený nebo zakoupený někde v rybářských potřebách. Dík všem za odpověď

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 5. května 2008 v 16:56 ® sramas

Rád bych využil toto téma a zeptal se jestli mám pořídit prak nebo lopatku. Potřebuju dostat partikl (hlavně kuku, pšenku nebo řepku) na cca 15 m. Díky

reagovat
Středa 22. března 2006 v 11:22 ® Hrouzek003

Z mé zkušenosti: 1)koupil jsem si prak za 60Kč-umělá hmota ,střelil 3× a byl v ....... 2) udělal jsem si prak, nebylo to ono a navíc guma fakt byla drahá, jak psal zadar. 3) koupil jsem si prak cca 300Kč a jsem spokojeny

reagovat
Úterý 21. března 2006 v 9:57 ® profo
profo

Používám koupený prak na krátkou vzdálenost. jinak je to tak jak píše zadar. Ale je to pomocník, který se neztratí.A cena je docela obstojná, záleží jen na tom jaký si vybereš

reagovat
Pondělí 20. března 2006 v 19:06 ® hagrif

Dík zaodpověď

reagovat
Pondělí 20. března 2006 v 18:56 ® 

Ještě k tomu jestli dělaný nebo koupený, tak to bych ho raději koupil, cena není taková a slušnou gumu prodávají dost draho, takže cena gumy je skoro stejná jako cena celého praku.

reagovat
Pondělí 20. března 2006 v 18:53 ® 

Záleží na co ho chceš používat, na koule při plavačce je dobrej, když budeš chtít nakrmit kukuřicí nebo hrachem, tak to je lepší vnadicí lopatka protože do praku to musíš dávat rukou a jseš od toho upatlanej a lopatkou to lítá krásně, no a na boiles je prak jenom na krátkou vzdálenost,když budeš chtít hodit daleko a trochu přesně tak jedine kobra.

reagovat