Vyhledávání
Teleskopické pruty
20.3.2006 | Pines | 5.604 zobrazení | 27 odpovědí
Ahojky poradíte s nákupem teleskopu na přehradu?
Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 21. března 2006 v 18:26 ® Pines reakce na …
-
Děkuji chlapcí v sobotu vyrážím na nákupy …
Poradily by jste i vlasce?
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 17:27 ® regulus reakce na …
-
No a já rád delší udice, víš jakou mi dalo honičku sehnat 3 dílnou vláčku 3m. Jak jsem psal složenej limit je 120 cm. Zkus jet na kole se 150 cm dlouhým prutem (složeným) třeba v lese, buď bereš o větve nebo se ti to plete do kola. do kufru auta na šířku to taky většinou nedáš, ale všichni vyrábí jen dvojdílný, až na pár vyjímek.
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 17:06 ® sharkcom reakce na …
-
Máš svatou pravdu, na vláčku mám taky děličku. Ale ta není díky délce prutu složená tak dlouhá.
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 16:13 ® Jakub reakce na …
-
rybarska-specialka.vltava2000.cz www.splavek.cz
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 16:07 ® Jakub reakce na …
-
SHIMANO BEAST MASTER BM TE 8000 360 je teleskop
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 16:06 ® Jakub reakce na …
-
pokud chceš opravdu teleskop,tak já jsem spokojen s tímto,použil jsem ho na kaprařinu,a dá se s ním házet docela slušně,ale já stejně preferuju děličky:SHIMANO BEAST MASTER BM TE 8000 360
rybyrybkyrybicky.cz
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 15:55 ® Pines reakce na …
-
Na vláčení mám jiný prut chci opravdu jen teleskop na přehradu abych s ním někam dohodil…a aby unesl krmítko..
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 15:41 ® regulus reakce na …
-
sharkcom – plně s tebou souhlasím, že lepší dobrej teleskop než špatná dělička, ale za předpokladu stejnýho materiálu, stejnýho výrobce, má dělička přece jen výhodu v možnosti lepšího rozložení oček atd. prostě nutně to musí být konstrukčně jinej prut. Nechtěl jsem se zastávat děliček, jen jsem odpověděl na otázku. Já taky raděj teleskopy, ale u některejch technik, například vláčení máš smolík pacholík.
reagovat - Úterý 21. března 2006 ve 13:14 ® sharkcom
-
Já mám na na kapry teleskop 3,6m 3lbr. Je to allemania telecarp. U rukojeti má blank 20mm. Rukojet dělená, materiál grafit IM8. Kupoval jsem ho kvůli přepravě ( kolo ) a má semiparabolickou akci, je nádherně citlivej. se 40g olovem není problém přesáhnou hranici 100m. (poctivě měřeno ) a to jsem neskoušel ideálních 70g !! Takže to může být i tak, že je lepší dobrej teleskou než špatná dělička…
reagovat - Úterý 21. března 2006 ve 12:31 ® Petas
-
Tak to s tou škodovkou chápu, sám jsem mel Favorita a ve 3 to byl problém, tak jsem ho vyměnil za felicii v combi a mám klid.
reagovat - Úterý 21. března 2006 ve 12:09 ® regulus reakce na …
-
Pines – No trochu se do toho připletu a odpovím ti. Zásadní rozdíl mezi děličkou a teleskopem, dejme tomu v délce okolo 4 m je kromě konstrukce v akci nebo jestli chceš v pružnosti. Zatímco děličkou dohodíš v pohodě 100m, tak tím teleskopem tak max. 70m, ale je to hodně závislý na konkrétním prutu. Dělička je taky většinou o dost lehčí. Osobně používám děličky i teleskopy, hodně záleží na tom co a kde s tím chytáš. Mám maximální míru pro složenej prut 120cm a věř mě, že je nadlidský úsilí, sehnat např. 3 metrovej vláčák v trojdíle. S tou škodárnou máš ale pravdu (tem 4komorák mám taky), 4 lidi, krmení a 4 4komoráky se čtyřma rybářama se tam nemají šanci nasoukat. Ten teleskop podle svých představ určitě seženeš, bude to sice trochu „horší“ než ta dělička, ale projeď internet.
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 11:27 ® Pines reakce na …
-
Je to super beru…ale prostě u mě vítězí skladnost…čtyři rybáři ve škodovce a s krmením se prostě s takovou batožinou nevejdou…to je pak na vozejk nebo zahrádku :o)))...........Ještě jedna otázka…jaký je vlastně rozdíl mezi teleskopem a děličkou? kromě toho že děličky jsou z pevného materiálu a teleskopy …skládací potrubí? Je jasné že plný materiál by měl unést větší zátěž..ale z techniky vím že tomu tak není…
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 11:25 ® Jakub reakce na …
- reagovat
- Úterý 21. března 2006 v 11:20 ® Jakub reakce na …
-
Něco takovýho
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 10:44 ® Petas
-
Taky jsem dříve používal teleskopy – dalo se jezdit na kola… Ale ted volím jednoznačně děličky ve 3dílu sice si musíš pořídit tašku na pruty, ale to vem čert, jelikož nejsou tak drahý od cca 850 – 1500. Maj popruhy jako batoh a dáš do nich všechno jako do batohu. Jen kýbl s nývnadou a krmením ne.
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 10:12 ® Pines reakce na …
-
Je jasný že zničit se dá všechno..Já jen že teleskop má rozhodně lepší skladnost a lepší krytí oček.A hlavní důvod ja prostý…mě se prostě děličky nelíbí :o)))
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 9:33 ® xyz
-
A myslis ze teleskopy znicit nejdou? Ale to je tvoje vec. Domnivam se ze ti kolegove neradi spatne.
reagovat - Úterý 21. března 2006 v 9:17 ® Pines reakce na …
-
děličku vyloženě nechci znám dost lidí kteří si je poničily v autě při převozu..Navíc jsem tísněn místem a musel bych ještě přikoupit kryty na pruty kdežto s teleskopy stačí batoh..
reagovat - Pondělí 20. března 2006 ve 22:53 ® breca reakce na …
-
Pokud je to tak, rozhodně se dej na děličku. Dá se pořídit docela slušná do 2000 kč a navijáky od Okumy, Spra či Trabucca se pohybují kolem 1300 až 1600 v relativně slušné kvalitě. Pokud nejsi rybář, který tráví čtyři dni v týdnu u vody, tak minimálně dva až tři roky vydrží.
reagovat - Pondělí 20. března 2006 ve 21:00 ® Stín reakce na …
-
Pokud mohu něco doporučit,tak děličky.
reagovat - Pondělí 20. března 2006 ve 20:45 ® Jakub reakce na …
-
i já bych se raději rozhodl pro děličky
reagovat - Pondělí 20. března 2006 ve 20:06 ® judas.d
-
no já mám shimano tc-ax 3,5d100g zátěž no nejsou špička ale házím s nima kolem 80m no ale jestli mohu poradit než teleskop za1500kč tak skladačku to je moje rada
reagovat - Pondělí 20. března 2006 v 17:34 ® skwor
-
A špatný neni ani Ron Thompson exceed 3,5m 60–140g…
reagovat - Pondělí 20. března 2006 v 16:29 ® skwor
-
Zkus prut Spro classix tele carp 3,6m 80–150g a navijáky Okuma sting ray 350
reagovat - Pondělí 20. března 2006 v 16:19 ® Pines reakce na …
-
děkuji za rady…já bych chtěl teleskopy na položenou tak kolem 1500 až 2000,– protože na přívlač mám prut jiný.Vyloženě potřebuji prut se kterým se dá někam dohodit s krmítkem..Musím koupit i navijáky a mám cca 6500 na oboje…Naviják bych chtěl od OKUMY i když ještě uvidím…Díkes
reagovat - Pondělí 20. března 2006 ve 14:56 ® Hora
-
záleží na lovené rybě,pokud je to kapr,tak breca Ti odpověděl,záleží na Tobě kolik do toho chceš investovat a jaký prut chceš-laminát nebo grafitový prut,kde jsou cenové relace vyšší.
reagovat - Pondělí 20. března 2006 ve 13:06 ® breca
-
Na to se nedá jednoznačně odpovědět, záleží na způsobu lovu a chytané rybě. Každopádně pro lov s krmítkem je zapotřebí prut s gramáží 80 g a větší. Délka minimálně 3,60 m. Důležitá jsou kvalitní očka (Sic) a provedení blanku. Slušnější prut dá pořidit již něco málo nad 1000 Kč.
reagovat